- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
alikah88 #4635 üzenetére
Ez a free:
Ez meg a full, ebben többféle van, meg a beállítások is széleskörűek, én megvettem, mert tetszenek, érdekes, hogy itt a képek között a senses nem is szerepel, de benne van:
Ice Cream Sandwich Live Wallpaper ProAttól Live egyébként, hogy mozognak a buborékok
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
alikah88 #4595 üzenetére
A milockerben van, vagyis le lehet hozzá szedni.
-
errrtu
aktív tag
válasz
alikah88 #4262 üzenetére
Szerintem nem ugyanarról a note-ról beszélünk mert nálam ilyen nincs, sajnos
version 2.1.1
ja és magyarított alkalmazás tehát nem tudom marketen frissíteni mert "nem megfelelően aláírt csomagfájl" hibát dob. Elképzelhető, hogy frissítéssel jött az általad leírt beállítási lehetőség.sssz köszönöm, meglesem ha ua. jó a listája akkor cserélem is le
-
-
chab7
addikt
válasz
alikah88 #3587 üzenetére
Biztos ezt találták gyorsba
(#3589) domerator: Ezt én is így gondolom. Szerintem már szóvá is tettem. Kár ilyennel bénítani egy friss kiadást. Fejleszthettek volna valami szebbet is bele alapnak.
(#3590) xnace: A forma még nekem is tetszene, ha mondjuk full egységes fehér lenne végig, nem pedig ilyen hajlítás érzetű színkülönbségekkel.
-
-
Pjladd
újonc
válasz
alikah88 #3440 üzenetére
Köszönöm az ötleteket!
A fura az, hogy üres képernyőn próbálom (semmi sincsen kirakva a kezdő képernyőre), de mégsem teszi ki a simiclock-ot. Leszedtem a task killert, így sem. Ugyanazt az üzenetet kapom, mintha, nem lenne elegendő hely a homescreen-en. És hiába állítom a méretet, nem, és nem...
Másik fura számomra, ha váltok a gyári alapértelmezett Sony Ericsson témára, akkor ott simán engedi kirakni a simit. A LauncherPro-n nem.Ötlet?
-
Recon666
Közösségépítő
-
domerator
veterán
válasz
alikah88 #3362 üzenetére
Tulajdonképpen tetszetős... de: (és NEHOGY magadra vedd!!! ... általánosságban írom!)
Valaki hónapokkal ezelőtt tett egy megjegyzést egy másik fórumon, csodálkozásának hangot adva abban, hogy 65ezer, meg 16millió színt megjeleníteni képes, brilliáns, telt, kontrasztos kijelzőjű, méregdrága telefonokon jobbára majdnem fekete-fehér, jobb esetben két-három színből összeálló témákkal lehet csak találkozni.
Belegondoltam, hogy ha egy újonnan megjelenő telefonnak az LCD-je "csak 65000, vagy 256ezer színre képes, akkor elég jelentős felhördülést szoktam látni kommentekben, tesztekben.
Akkor minek is a csillió forintos elölhátulamoled?SENKI NE VEGYE MAGÁRA... ÁLTALÁNOS MEGJEGYZÉS VOLT CSUPÁN.
-
sssz
őstag
válasz
alikah88 #2386 üzenetére
ezért ne váltsál launchert. hasonlókat találsz a custom launcher icon app segítségével is.
vagy egyszerűen a neten is keresgélhetsz neked tetsző ikonokat, elmented a telóra és hosszan nyomással átszerkeszted a dockon a megjelenő ikonképet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Villanyszerelés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Ninebot by Segway F25E II
- Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest