- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Dottore #17964 üzenetére
Dottore !
Ehhez a gondolatodhoz az utóbbi időben többször visszatértem az elmúlt időszakban (és az élet több területén), igen nagy hatást gyakorolt rám.
Persze ezt a gondolatsort sok ember érzi így gondolom, de ilyen szabatosan és lényegre törően megfogalmazva nagyon hatásos.
Köszönöm: csak ennyit akartam írni ! -
1tigris
tag
válasz
Dottore #17964 üzenetére
Szia!
Tehát nem én duzzogog ellenbe úgy látom hogy itt a kritikát én elviselem de visszafelé már ez nem igaz. Mindenki sértödött választ adott!Elfogadom és vallom a máságot. Csak azért nem követek egy vonalat mert mindenki azt teszi! Azért nem fogom szeretni és hallgatni Korda Gyögyöt mert a szomszédom kedvence!
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz
Dottore #17674 üzenetére
Nem tudok mit tenni vele, a zooper felismeri, hogy Gyömrőn vagyok, de a hosszú ő kalapos lesz.
(kézel írom be, hogy: Gyömrő, Pest jelzi, hogy meg van, és ez lesz belőle)
Betűtipus csere sem segít
Időjárás szolgáltató váltás sem oldja meg
Én is a pokolba kívánom, sőt utálom azt a karaktert..Van erre valami trükk, hogy rendes "Ő" legyen??
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Dottore #17389 üzenetére
És tényleg ! Köszi.
Nagyon jó lesz, picit több türelem kellett hozzá, és máris értem az UCCW-t...
Úgy érzem, pár app mehet a kukába.
Viszont nem tökéletes mégsem. Azt hogyan érhetném el konkrétan, hogy a hotspot megérintésére egyből tárcsázzon is, ne csak a lehetőségeket dobja fel, azaz a MIUI-s tárcsázót indítsa?
Másik tárcsázót is hajlandó vagyok használni, ha az hibátlanul működik és nincs rá más megoldás. -
-
qamu74
őstag
-
twine
veterán
-
lionshamlet
senior tag
válasz
Dottore #15652 üzenetére
Nézegetem a Yt a Tutorialokat, elég szépen lehet onnan haladni, csak a megfelelő videókat kell megtalálni.
- Azért a minimalistics textbe elég szépen el lehet veszni, pedig a nevéből arra következtettem hogy rém egyszerű lesz vele-Azért egy két kérdésem lenne:
- 720p kijelzőre Nova launcheren milyen képernyőrács beosztás ajánlott, vagy tökmindegy?
- A Főképernyőn való lapozáskor hogyan lehet beállítani hogy minden lapváltáskor új háttérkép legyen? -
animoo
senior tag
válasz
Dottore #15246 üzenetére
Ez bizony +1... Marmint az utolso mondat...
Mondjuk itt nem mindenki grafikus-palanta, de teny, hogy erdemes ezekre odafigyelni, ha mar ez egy ilyen topik. Csak emeli a szinvonalat, ha valaki epito kritikat ir.
Ha mar itt tartunk, en is azt ertekeltem, hogy elso hs-kent ilyen osszeszedett es a szokvanyostol eltero dolgot csinalt, ami latszik, hogy nem 2 perc alatt lett osszedobva. -
punky10
addikt
válasz
Dottore #13864 üzenetére
Engem már az is zavarna, ha csak egy az egyben átvennék egy másvalaki által alkotot kész témát. Nem tudnám sajátomnak érezni, nem tetszene 100%-osan...
Ez természetesen nem vonatkozik arra az esetre, ha megtetszik egy HS, és átalakitva, a saját izlésünknek és igényeinknek megfelelő változtatásokkal használjuk... -
válasz
Dottore #11821 üzenetére
Ez igaz, hogy minden megtalálható a neten, a mindenbe beletartoznak a nem túl hasznos programok is.
Viszont ha itt ajánl programot valaki, akkor azt nagy valószínűséggel már használta, tudja hogy jól működik.
Ezért van ez a közösség, hogy segítsük egymást. Az sem lenne túl jó, ha mindenki mindent tudna, nem kérdezne, csak pakolná fel a screeneket és csak annyit mondanának aha ez jó..Köszönöm a linket.
-
hedine
csendes tag
válasz
Dottore #11600 üzenetére
köszi,majd feldolgozom! ;-)
amugy 4x re kiprobaltam,ebreszt a telo pl. 19 orara allitottam,erre 18.56 kor ebresztett. pff. meg annyi h reggel mikor mar nagyban utazok,jelezd 3/4 6kor,mikor en semmit se allitottam be minden reggelre. lehet nem is a hatter a ludas? oh,levadaszok egy olyan topikot,s majd meglatni mi van!
köszi mindenkinek aki segitett! :-*
ui: ugye mien csajos a hatterkep? ;-) -
punky10
addikt
válasz
Dottore #11566 üzenetére
Egy kis védekezés(bár háttérképet nem szoktam kérni, csak app cimet, vagy ikonpackot) :
Nem biztos, hogy lustaságbol kérnek linket. Az általad (és nem is olyan rég más által is) emlitet modszer nem mindig használhato. Van aki (hozzám hasonloan) tabletről forumozgat. Gyorsan leteszteltem a képkeresést:
-gyári böngésző :nincs ikon a keresősávban
-Boat:van ikon
-Maxthon HD:van
-Firefox:nincs ikon
-Opera Mobile:van
-Ninesky:van
-Chrome:nincs ikon
-UCBrowser:nincs ikon
-Skyfire:nincs ikon
Tehát azok a tabon netező emberek, akik a gyári (4+-os droidon a 2 gyári) böngészőt használják, azoknak nem adott ez a lehetōség.De most már legalább tudom, hogy ilyenkor egy másik böngészővel kell keresni...pollai:egyetértek Pepe91-el,eddig a legszebb metro-stilusu téma a tied.
gabesz77bnagyon jo, a végén még megveszem a TFS-t... Bá szerintem a lock elüt a többitől, de ugyis az látszik a legrövidebb ideig...
-
goom
senior tag
válasz
Dottore #11561 üzenetére
Kettő!
Csatlakozom pepe091 kollégához (akár szó szerint idézhetném).
Megint tanultam valamit, amit ezúton is köszönök!VD: ez lehetséges, de nézd meg, mennyi hsz-nél tartunk... Én csak néhány hete csatlakoztam ehhez a fórumhoz, és - Uram bocsá' - nem olvastam vissza az elejéig. Így hát ez az információ is kimaradt.
-
mgaben
senior tag
válasz
Dottore #11422 üzenetére
Mint írtam az a baj, hogy az uccw beállításai korlátozottak, sajna a dropnak és magának a textnek az opacity-ét nem lehet külön állítani. Max kicsit sötétebbre tudom venni az egészet az opacityi-vel, még úgy is süllyesztett hatást kelt. Vagy hagyom a francba az effectet rajta és normál fehér vagy fekete szöveg lesz.
-
mgaben
senior tag
válasz
Dottore #11033 üzenetére
Köszi, megfogadom a tanácsot, a belső árnyék kell rá nekem, de kisebbre veszem.
Igen az a jó ha mindent maga készít az ember, de sajna annyira nem vagyok PS guru és időm is kevés.Max, ha tetszik egyik témában valami, pl status bar ikonok akkor azt kiveszem és átteszem a másikba.
animoo: nekem is bejön, szép munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest