- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
punky10
addikt
válasz
Remiel #10930 üzenetére
+1 a Nova-ra.A Prime(a Nova fizetős verzioja)támogatja az ADW és a Go témákat,lehet ikonokat cserélni,méretet növelni,mappa lehet screenen és appdrawerben is...stb
Kiskaktusz:ezzel én is igy voltam.Tetszik a kis Xperiák négysarkos felülete,de amig az alkalmazásfiokban nem lehet mappát létrehozni,addig számomra használhatatlan a launcher.X10 minin (1.6-2.1)Go 2.x.y,Active-on GB alatt Go 3.0.5(az ujabb verziok nem jöttek be)ICS-n pedig Nova Prime a befuto...
-
bubi92
őstag
Először is cserélj launchert erre rengeteg opció van:
ICS + esetén:
Holo Launcher HDestleg még
SS Launcher(ez GB-hez is jó)
GB esetén:
esetleg: MIHOME
A különböző láncserekhez letölthetsz xda-ról, play-ről témákat.
Lockerek:
csak, hogy a nagyobb neveket említsem. ezen kívűl témázgatáshoz még nagyon sokat használják a következő widgeteket:
illetve a különféle weather widgeteket de azt nem használok így nem tudok nyilatkozni.
ikonokat találsz xda-n illetve launcheren, háttereket meg csak ott nem találsz ahol nem akarsz
jó szórakozást
első hsz. szerintem elavult régi launcherekkel...
-
punky10
addikt
Szerintem már megtaláltad... Irtál is egy HSZ-t(lehet, hogy nem is egyet, nem tudom...)
Szerintem itt mindent megtalálsz, ha megtetszik valamelyik"alkotás "ikonja, vagy háttérképe, akkor elkérheted, a legtöbben még azt is odairják, hogy milyen widgetet használtak...
Nem kell hozzá más, csak egy kis joizlés. Bár a szép mindig szubjektiv, de azt el kell ismerni, hogy ha 100 emberből 95-nek nem tetszik, akkor az valoszinűleg nem szép... -
kiskaktusz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest