- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
válasz
bubi92 #10941 üzenetére
faintosan uccw-vel
De én ezeket készen szerzem be, nézz körbe az XDA-n!Keresd az uccw topicot,több is van belőle, és érdemes még a ,mutasd meg a homescreenedet(laza fordítás) topicot is figyelemmel kísérni!
Ötleteket és skineket is találsz ott.
Érdemes még BBB( Black Bear Blanc) topicját is figyelemmel kisérni,én pl sok skint onnan töltök le és ikonokat.Szóval irány az XDA androidos fórumja,amit belinkeltem! -
kiskaktusz
addikt
válasz
bubi92 #10934 üzenetére
Én azonnal cseréltem. Megjött, 220-ra rá, gugliaccount engedélyezés, és launcher download
Csak már elegem van, hogy abu kernel nem tölt kikapcsolva, a JB és GB romok ledobálnak a wifiről, stb.
Jó egyébként a gyári rom, egy gond van vele, hogy 2.1 és az, hogy aburomnál egy hajszálnyit lassabb. De legalább stabil. -
Dottore
addikt
válasz
bubi92 #10804 üzenetére
Pontosan. Fura is volt szembesülni vele amikor megláttam, a templomos screent. de teljesen érthető.
Nem ide tartozik de azt mondanám ateistaként, igaz, hogy nem hiszek Istenben, de az az Isten akiben nem hiszek, egy barátságos Isten. Inkább valahol az erdőben lakik, ha nagy szavakat szeretnék használni akkor a szívünkben, sem mint egy ennyire barátságtalan és hideg helyen mint egy templom.
-
Adamis
őstag
-
-
Dottore
addikt
Telefonon ne is. Tedd fel az SDK-t. Ott megcsinálod és utána átteszed telefonra.
-
qamu74
őstag
Az csak lockscreenek jó, mert akkor,kicsi a felbontása,de felteszem.
itt több felbontásban -
mondomén
őstag
Háát, ez ilyen vegyes vágott.
Alapvetően Cold Fusion HD, de van hozzá psd, szóval PSeztem kicsit... Vettem egy-kettőt suve hd-ből, jaku-ból és van amit teljesen én csináltam . A linken megtalálod a psd-t, onnantól meg csak annyi, hogy belehúzgálsz neked tetsző ikonokat más csomagokból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest