- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
-
JoeCockBill
senior tag
Ez a today calendar, épp most cseréltem le rá az event flow-t, az kb ugyan ez csak jobban testreszabható, viszont az események mérete miatt váltottam, amott kicsit nagynak találtam. Igazából próbáltam több féle ikon pakkot, de ez tetszett a legjobban, a widget miatt mindnképp valami flat stílust kerestem leginkább. próbáltam kör alakú ikonokat is de így szerintem jobb. Te milyet ajánlanál hozzá?
Vanir: Nincs mit
-
kakukkmarci
senior tag
Szép ! ... és elegáns.
Kösz a tízest
Az enyém most, nem használtam sokáig a pályamunkámat:...és Hulk Hogan
-
-
qamu74
őstag
köszi a tanácsokat!
A lila háttér innen van! -
qamu74
őstag
Mindenem a telefonban volt,ami most szervizben van!
Ezért sz@r a beépített memória!
Személyes,családi képek is rajta vannak a telcsin, kíváncsi vagyok mit csinálnak a szervizben... -
-
Fall-N
veterán
Köszi. :-) Csak sajnos az UCCW időjárás nem működik, pedig eddig jó volt. :-\ Se az auto se a manual location, se a Yahoo sem pedig az OpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap. Nektek nincs ilyen gond?
-
Egy tipp: Én mindig rakok pl. az időjárás ikonra egy hotspotot, ami frissíti az időjárást.
Belépsz az UCCW-be, megnyitod az időjárás widetedet, és beraksz valahova egy hotspotot. Aztán mikor kiválasztod, hogy mit csináljon, rányomsz hogy UCCW, és utána feljön még egy ablak ott meg rányomsz hogy update weather. Elmented, (aztán bekapcsolod a hotspot módot, ha nem lenne) és kész, akkor frissül amikor Te akarod. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest