- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalPA
csendes tag
Sziasztok!
Van egy TCL 85c845 TV m eArc csatlakozóvan és egy NAD 758 V3i Arc HDMI vel
Nagyjából 2-3 óra használat után elmegy az erősítőn keresztüli hang, vagy átvált TV re vagy simán megkukul minden.
Ezek után be kell lépnem a NAD menüjébe, 1-2 dolgot ki -be kapcsolni és újra működik.
Mi lehet a probléma, a TCL tilthat le valamit? -
Vhiktor
veterán
válasz kenicsab #28750 üzenetére
2 pontos fehéregyensúlyt hozzá állítottad?
Se 98-on, se 135-n nem működik rendesen a ddc, így sajnos nem csodálkozom. Viszont manuálisan tökéletesen kalibralhato.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Lackó1984
junior tag
Ezt nézzétek meg, hogy nálatok is akad-e.
Netflix: Vámpír van a családban, 16:40-től kb. ,amikor a fickó benyit a szobába. -
Vhiktor
veterán
Hát nem kell mindent látni, sokszor az rossz. IQ nagyon megemeli mindennek a fényét, éjszakából majdnem nappali csinál.
Ettől persze lehet teljesen rossz más tvjen az a config film es 1d lut. Sajnos masen nem láttam mit produkál.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Celtis
veterán
válasz Lackó1984 #28753 üzenetére
Nekem is akad, pont az ajtónyitás végén, amikor a kép a szobabelsőre vált.
Én a Netflixen a 3 test probléma 8. epizódjában a 7:00 -7:30 részt szoktam használni erre. Nálam a kastély felé közelítő drónfelvétel, a nő ajtón belépésekor, illetve amikor áthalad a szobán szokott előfordulni akadás.
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 15m-es HDMI 2.1 kábelt? 🙂
Eddig ő a kiszemelt (kék-fekete színű aminek a képén szerepel az LMCNZZ felirat)Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
zsoltip
őstag
Üdv Fóumtársak!
Immár hónapok óta következővel szembesülök.
A gyári/TCL Gallery app frissítést jelez. Ám mindig azt írja "A(z) Gallery alkalmazás nem telepíthető.
"Próbáld újra, és ha továbbra sem sikrül, tekintsd át a probléma elhárítására vonatkozó bevált módszereket.
https://support.google.com/googleplay"Nos, nálam nincs bevált módszer. Valkinek van megoldása erre?
-
westcoastog
veterán
Sziasztok!
TCL 55P655 készüléket használ valaki? Képminősége milyen?
Egy 7 éves LG 43uj635v-t váltana. Pc-hez lenne második kijelzőnek, youtube-ra, filmnézésre. Okos funkciók, hang nem érdekelnek. -
Vhiktor
veterán
válasz westcoastog #28772 üzenetére
Esetleg robotkar?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Bazsi81
tag
Sziasztok! A meghosszabbított garanciát mennyi idő után igazolják vissza?
-
cris78
őstag
Nekem van. Én egy Xiaomi 81centis tévéről váltottam. úgyhogy nekem ég és föld
Idáig nem mertem beírni, hogy én ilyet vettem
Nekem a képe tetszik, főleg az árához képest.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
mrmft
senior tag
Ugyenebben az arban kapsz a mult evi 55C645-bol. Az mar QLED. Lehet jobban jarnal vele.
-
LLKobe
veterán
válasz bigrob #28767 üzenetére
Nekem ilyen kék van, full hibátlan. Megy minden vele aminek kell. Csak arra figyelj hogy egy irányú, ahogy rá is van írva melyik vége melyik.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
cris78
őstag
válasz westcoastog #28782 üzenetére
Én is azt néztem ki másodiknak. De maradt a pénztárca barát megoldás inkább.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
mrmft
senior tag
válasz westcoastog #28782 üzenetére
Sokkal inkabb a C655. Egy darab nalam is tevbe van, eddig jokat olvastam rola, kivancsi vagyok a QLED Pro-ra es a 2.1 Onkyo-ra is.
[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
válasz rumkola #28788 üzenetére
Igen, QLED. A marketing alapjan mar QLED Pro elnevezessel - mas a reteg kialakitasa, jobb a kontraszt igy. Amit neztem teszteket meresek alapjan is.
"TCL QLED PRO - A QLED ultra magas színtartománya. Tapasztalja meg az élethű képminőséget és az ultraszéles színtartományt élénk, gazdag színekkel és lenyűgöző kontraszttal." -
bigrob
őstag
válasz mikrofon #28557 üzenetére
RC833 távirányítóra azt írtad, hogy ha mégsem dual-ot szeretnék vegyem ezt.
Mit értesz ez alatt?
Ez már csak IR vagy csak BT?Soundbart raktam a TV elé és pont takarja az IR vevőt, oda kell állnom a TV mellé akármikor akarom ki-be kapcsolni...
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
LLKobe
veterán
válasz bigrob #28790 üzenetére
Nekem úgy 3 hónapja van meg, hibátlanul megy. Van egy másik is, szintén optikai, szintén aliról, annyi hogy az csak 2.0-ás, az meg majd 3 éve megy hibátlanul.
Nem kell itt fosni szerintem.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
westcoastog
veterán
Ez a clouding effect mennyire látható? Vagy nem kell koppra tolt fényerőt használni? Hisense képe jobbnak tűnik.
-
Vhiktor
veterán
válasz westcoastog #28795 üzenetére
Az a baj az ilyen videókkal, hogy nem tudod hogy fizetett-e, nagy eséllyel igen....
Arról nem is beszélve, hogy kalibrálást ezek a tvk nem láttak, szóval 2 ki tudja milyen gyári képmódót ki tudja milyen beállítással összehasonlítani hatalmas szakbarbárság.A videóit elnézve azt sem tudja, hogy mi a szabvány. Én erre nem adnék semmit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest