- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Te dolgod, te tudod.
Én az ilyet úgy fogom fel ,hogy mivel az én érdekem hogy a folyamat haladjon ,akkor kilépek a komfortzónámból és ha 7kor jött a futár ,akkor lehetőségem szerint odateszem magam ,hogy mindketten haladjunk. A telefonra meg kifejezetten figyelek ,hogy elérhető legyek,hiszen fontos hívás érkezhet. És nem akkor amikor én úgy gondolom hogy elérhető vagyok,hanem akkor amikor ők úgy gondolják hogy felhívnak.
Kicsit azt érzem veled kapcsolatban ,hogy igazából nem akarsz túl sokat mozdulni ,hogy az a tv megjavuljon. A napi rutint nem igazán borítanád meg egy ilyen aprócska dolog miatt.
Igazából ha szembeállítjuk egymással azt ,hogy egy 600ezres tv javítása lényeg , de az a csóró munkásember meg dudál. Hát most őszintén ,nem lesz@rnám ,hogy dudál ?
Én garantáltam megkínálnám egy jó kávéval is!Mégegyszer mondom ,természetesen a Te dolgod. De ha egy hangyaf...nyit sem vagy képes áldozni a saját kis kényelmedből , akkor még később lesz javítva.
És ha végig gondolod , csak egyedeül Te szívod meg ,senki más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor