Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Te dolgod, te tudod.
Én az ilyet úgy fogom fel ,hogy mivel az én érdekem hogy a folyamat haladjon ,akkor kilépek a komfortzónámból és ha 7kor jött a futár ,akkor lehetőségem szerint odateszem magam ,hogy mindketten haladjunk. A telefonra meg kifejezetten figyelek ,hogy elérhető legyek,hiszen fontos hívás érkezhet. És nem akkor amikor én úgy gondolom hogy elérhető vagyok,hanem akkor amikor ők úgy gondolják hogy felhívnak.
Kicsit azt érzem veled kapcsolatban ,hogy igazából nem akarsz túl sokat mozdulni ,hogy az a tv megjavuljon. A napi rutint nem igazán borítanád meg egy ilyen aprócska dolog miatt.
Igazából ha szembeállítjuk egymással azt ,hogy egy 600ezres tv javítása lényeg , de az a csóró munkásember meg dudál. Hát most őszintén ,nem lesz@rnám ,hogy dudál ?
Én garantáltam megkínálnám egy jó kávéval is!Mégegyszer mondom ,természetesen a Te dolgod. De ha egy hangyaf...nyit sem vagy képes áldozni a saját kis kényelmedből , akkor még később lesz javítva.
És ha végig gondolod , csak egyedeül Te szívod meg ,senki más.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55Q95T) 140CM Q-LED 100HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 86UP80009LA 220CM 4K SMART NANOLED ! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor