- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
skacok az uj szeriarol lehet tudni valamit, mikor jelenik meg boltban kb mennyi lesz az ara (55os meretben)
-
BlackJack21
tag
válasz
HELLAFLUSH #11491 üzenetére
Nekünk meg a Gree klíma bekapcsolására a TV is bekapcsol.
-
peternac
tag
válasz
HELLAFLUSH #11491 üzenetére
nekem az állólámpa fényerő fel/le gombjára kapcsol be a c728, gondolom azonos az infra kód
-
HELLAFLUSH
őstag
Az mitől lehet, hogy ha az LG TV-n elindítom a HBO Maxot akkor a C728 bekapcsolja magát?!
A 2 TV egymás mellett van.
Lehet, hogy ez a gond? bár szerintem akkor sem kellene ilyet csinálnia. -
mikrofon
veterán
válasz
Real_Necro #11482 üzenetére
Üdv!
Szerintem nagyon jó készülék, nagyon szép a képe, igen jó a fényereje és a feketéje is már szép. Pl. az új Batman is élvezetes, pedig nagyon sok a sötét jelenet benne.
Nem tudom mivel játszod le a médiatartalmakat, de érdemes kiegészíteni egy rendes médialejátszóval, streaming eszközzel. Ez még sokat nyom az élményen! -
N_A_S
veterán
Az imént fogta magát a TV (C715) és KODI-ról átváltott Spotifyra, és elkezdett játszani egy zenét...
701-es fw
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok,
Beköszönnék, tegnap óta vagyok egy 65" C825 tulajdonosa, remélem sokáig elégedettek leszünk a készülékkel.
-
r3dwo0d
tag
C728-n más tapasztal hang csúszást Q700A-val párosítva? HDMI-n vannak összekötve, HBO Max esetén +300-ra állítva a tv-n a késleltetést helyre jön. Ez mitől jön létre? Előző szintén samsung soundbarral nem volt ilyen jellegű bellítási igény. Vagy ez is valami HBO sajátosság?
Előre is köszi!
-
Kiskutya
veterán
-
peternac
tag
sziasztok!
c728-on van ugye analóg video/audio bemenet, egy jack aljzat
nekem nem tiszta, hogy ez most sima kompozit? vagy komponens? vagy mindkettő?
milyen toldó/elosztó kábel kell hozzá? mert nekem nem járt a tévéhez(vagy kicsomagoláskor elkeveredett) jár hozzá egyáltalán?
NES, SNES (kompozit) és XBOX360-at (legelső revízió - RGH/JTAG rulez, csak analóg kimenet van rajta, komponens) próbálnám ki rajta -
haxxika
senior tag
-
laci1892
őstag
Halihó.
C715(55") most melyik a legfrissebb firmware, ami biztonsággal feltehető a tv-re?
Előre is köszi a helpet.
-
haxxika
senior tag
C728-on az utóbbi időben érdekes problémával szívok. VLC-n keresztül nézem a sorozatokat (720p x264) SMB megosztásos PC-ről. Ha el akarok indítani egy másik részt egy első után 5ből 3x azt csinálja, hogy teljesen elfeketedik a kép és nem reagál semmire a tv. Kikapcs majd bekapcs, tart ugyanez. Csak a hálózatból kihúz, majd bedug segít rajta. V414 szoftver van rajta. Kaptam már azt, hogy használjak más lejátszót, de xiaomi boxon is VLC van, ugyanabból a forrásból nézem ugyanazt a sorozatot és egyáltalán nem produkálja a problémát, tehát kizárnám az appot mint lehetséges probléma.
Van esetleg erre ötlet, hogy mi lehet? Van-e már újabb fw? -
r3dwo0d
tag
válasz
stairmaster #11462 üzenetére
Megkövetem magam, nem voltam elég up to date, kijött 04.20-n még egy yettel tv, amit csak google/android TV-re engedett telepíteni az eszközeim közül és ez már el is indul
, de előfizetés hiányában több infót nem sikerült kicsikarni az appból.
-
Salex1
őstag
Mennyit ér szerintetek egy 43 DP500 TV, tökéletes állapotban?
-
r3dwo0d
tag
válasz
stairmaster #11456 üzenetére
Szia! Yettel TV jelenleg nem kompatibilis a google tv rendszerrel, és nem sikeredett egyelőre javítást sem kiadni rá. Jelenleg ami stabilan megy az a direct one, illetőleg anno a telenor mytvnél nem működött "rendesen" a távirányító, program gombokkal nem lehetett csatornát váltani pl. Ezen tapasztalatokat egy c728-n gyűjtöttem.
[11458] N_A_S neked hogy sikerült működésre bírni a yettel tv-t? Se gépről sehonnan nem engedi felrakni, apk-ból telepítve pedig használhatatlan. Előre is köszi!
-
N_A_S
veterán
válasz
stairmaster #11456 üzenetére
ez a két program tökéletesen megy, nyugodtan veheted
-
Compika
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani fali konzolt egy 65c715-höz
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
mi a véleményetek TCL 43C725 erről a tvről? Igazából ezen gondolkodok vagy egy xiaomi mi tv p1-en.
A programok tekintetében egyszerű rá telepíteni a külső programokat mint pl. A yettel tv, hbo max stb? Igazából a yettel TV-n jönne az adás, nem kábelen.
előre is köszönöm!
-
Aguinaga
őstag
Na, kiderült mi a gond, felhívtam az ügyfélszolgálatot. Állítólag a központi raktárt költöztetik, ezért nem történt semmi változás a megrendelésben. Mondjuk nem ártott volna ezt jelezni, ahelyett, hogy beleírják az első, megrendelés számot tartalmazó emailbe, hogy várható átvétel ápr. 18-20...
-
Eagl3
veterán
válasz
d4nturk #11452 üzenetére
Én a c728-al úgy jártam, hogy a WIFI valmiért nem volt hajlandó 7-8 mbps-né többel menni egy idő után, ilyenkor kikapcsoltam, majd bekapcsoltam a TV-n a WIFI-t, ezután szépen ment 100mbps környékén, viszont másnap este ezt megint el kellett játszani.
Nálam megoldást jelentett, hogy kikapcsoltam a TV menüjében a gyors indítást, így ugyan tovább tart míg bekapcsoláskor feláll a rendszer, de azóta nincs ilyen problémám. -
d4nturk
csendes tag
Köszönöm!
Úgy néz ki tényleg a nettel volt gond, most hibátlan IQ-val is.
-
mikrofon
veterán
válasz
d4nturk #11449 üzenetére
Ha a tv nem látja az 5GHZ-ES Wi-Fi-t, akkor azért mert túl magas csatorna van kiválasztva automatikusan. 40 körülire állítsd. Egy internet speed test app-pal vagy Wi-Fi analyzer app-pal próbáld ki hogy mikor látja és mennyi a letöltési sebesség így ki tudod választani a legjobb csatornát.
-
d4nturk
csendes tag
válasz
HELLAFLUSH #11445 üzenetére
Elsőre én is erre gondoltam.
Általában a Tv-Konzol mindig 5Ghz-re van csatlakoztatva, tobbi 2.4Ghz-es. Viszont lehet, hogy a c728as wifi-je nem ac-s? Csak 2.4et lat. Amugy Telekom 1000es van, gyari sagemcommal (vagy miaz). -
d4nturk
csendes tag
válasz
-
-
laci laci
addikt
válasz
Amúgy ennyire számít?Hogy tudom átállítani 5g-rr Vodafone?
-
d4nturk
csendes tag
Sziasztok,
Nem vagyok tv guru és 1 hónapja cseréltem le a 8 éves IPS LG tvnket.
Gaming miatt TCL C728-asra esett a választás, YT videók alapján kalibráltam is, minden pöpec (filmek es ps5 is) volt mindeddig.
HBO Max-on néztünk már 4K UHD tartalmat de most először volt Dolby Vision-ös tartalom Batman személyében és azt csinálta, hogy 1percenként összeesett a felbontás (mintha youtube-on 480p-be néznél valamit),homályos lett a kép. Próbáltam utána keresni és az alapján átváltottam Fényes módba a DV-t és utána rendbe jött. Elképzelhető, hogy tényleg a Dolby Vision IQ okozta ezt? Ha nem bírja a TV akkor miért elérhető? Köszi a segítséget előre is! -
F.B.I.
veterán
Akkor 65C728 történet, pozitív irányt vett. Nem, nem a hazai szerviz vagy a nem létező support, hanem az AUCHAN - al folytatott levelezésemet követően.
Hoznak egy új készüléket.
Továbbiakról írok, amint itt a cserkészülék. -
hukhl
csendes tag
válasz
Saccco #11434 üzenetére
Fuuu igen, szörnyen hangzanak magyar kiejtéssel az angol szavak....
Kár amúgy a funkcióért, mert amúgy nagyon pontosan beírja azt amit kimondunk neki. Bepötyögni meg sokkal lassabb....Lehet kell vennem hozzá egy Touchpados BT-s billentyűzetet és akkor egyszerűbb lenne a vezérlés. -
hukhl
csendes tag
Sziasztok! 55C728-nál van egy olyan problémám, hogy a hangalapú keresésénél, amit mondok tökéletesen beírja, viszont "Sorry something went wrong" hibával nem indítja el a keresését. Még csak pár hete van meg a készülék, de az első napokban tökéletesen működött. Vagy elnyomkodtam rajta valamit és már csak esetleg vezérlő parancsokat hallgat meg? (bár azokat nem próbáltam, mert nem ismerem őket)
Főleg yt-on szeretnék így keresni.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
zazenke #11426 üzenetére
Elolvastam, de szerintem Ők sem tudják mire írták ezt. Az látszik, hogy náluk más volt a fw vagy a tv nem egyezik meg pontosan a C825-el, mert low-ba állítva a local dimminget az allig javít valamit a kontraszton, úgy elhiszem, hogy nem volt jó, viszont high-ba téve nagyon jól működik és megfelelő kalibráció mellett nincs black crush sem.
Szerintem egyszerűen valami érdek volt a másik tv-t kihozni győztesként kihozni.
Már az is vicc, hogy csak 0.5 ponttal kapott többet a kontrasztra amikor 3-4szerese a Sonynak, szóval nekem eléggé sántít a dolog.
-
zazenke
őstag
sajnos a fontosabb összehasonlító panel adatok mindenhol hiányoznak az r646 nál. Én úgy olvastam hogy a két készüléknek lényeges eltérése csak a hangszorók számában vagyis a hangrésznél van de a két tv panelje sőt a procija is ugyanaz (MediaTek MT9615). A c825 az eu és ázsiába szánt verzió még az r646 az usába.
-
gyűrű
addikt
válasz
zazenke #11426 üzenetére
Csak ott nem a C825 volt az alany, és a R646 nem pontosan ugyanaz kinézetre sem, meg panelre sem.
"csak hasonló", ami egy tesztnél semmit sem ér.. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
zazenke #11420 üzenetére
Ha őszintének kell lennem a C825 teljesen más liga mint a Sony X90j. Mindenben szénné alázza a Sonyt. Szerintem a 480p-s anyagok felskálázása ma már nagyon keveset nyom a lattban, arra felesleges megvenni bármelyik tv-t is, tehát szerintem ez nem releváns.
Az lehet, hogy a Sonynak a dobozból kivéve színhelyesebb képe van, de még az is messze van az optimálistól, de cserébe a C825 a 3-4-szeres kontraszt arányával és a dupla fényerejével garantáltan mindenkinek sokkal látványosabb képet fog adni (és nem fogja senki megmondani a helyes módokban használva, hogy melyik van jobban elcsúszva a kalibrált képhez képest).
-
djhir
tag
Rákerestem, az enyémmel együtt összesen 5 bejegyzés van az EPG-vel kapcsolatban. Tényleg ennyire másodlagos nektek ennek a működése?
https://prohardver.hu/tema/tcl_lcd_es_led_tv-k/keres.php?stext=EPG&usrid_text=&usrid=&rto_usrid_text=&rto_usrid=&stext_none= -
zazenke
őstag
válasz
Jakesz #11418 üzenetére
megmernék esküdni hogy azt olvastam hogy hiába a tcl mini ledje akkor is jobb kép van egy x90j FALD tévén . valahogy így írják : "A TCL 6 Series/R646 2021 QLED és a Sony X90J egyaránt nagyszerű tévék. Mindegyikben van egy nagy kontrasztú VA panel, és bár a Mini LED helyi fényerőszabályzó funkciója a TCL-en jobban javítja a kontrasztot a sakktábla mintánkon, a Sony helyi tompítása összességében jobban teljesít. A TCL világosabb lesz, és sokkal jobb a visszaverődés-kezelése, így jobb választás a jól megvilágított helyiségekben. Több játékfunkcióval is rendelkezik, mint például a FreeSync VRR támogatása, de a Sony G-SYNC kompatibilis. A Sony jobb színpontossággal rendelkezik, és sokkal jobban teljesít a 480p-s tartalom felskálázásakor, így jobb DVD-nézéshez." ez az r646 ra vonatkozik ami tudtommal egyenlő a c825-tel
-
Jakesz
addikt
válasz
rainman72 #11417 üzenetére
Nyilván, ezért is van az, hogy pl egy Sony X90J a nyamvadt 24 zónájával egész jó eredményt ér el, mert nagyon jól megoldották a vezérlést. Egy Samsung Q90 alatti QLED-en sokkal több zónával is nagyobb a blooming, tehát nem minden a zónák száma. Viszont a TCL a C825 esetében 160 zónával kimagaslóan jó eredményt ér el, tehát valószínűsíthető, hogy 1000+ zónával sem fognak csalódást okozni.
-
Jakesz
addikt
válasz
rainman72 #11414 üzenetére
A konkurenciához képest egyáltalán nem rossz ajánlat, mert ennyi pénzért más gyártók lényegesen gyengébb tévéket adnak. Ez kvázi az abszolút csúcstechnika, ennyi dimming zónával oled mellé rakva sem fogja egyertelműen megmondani az ember, hogy melyik-melyik. És akkor ott van a nagy fényerő és a beégésveszély-mentesség, ami még előnyösebbé teszi, a hangrendszer meg a 144 hz pedig csak hab a tortán. Szóal, ha valaki ennyi pénzt ki akar adni tévére, akkor ennél jobb választás nem igazán van. Csak hát sokkal kevesebb pénzért nem sokkal rosszabb tévét vehet az ember. De aki a csúcsot akarja magának, azt mindig lehúzzák pénzzel, ez mindig is így volt.
-
rainman72
nagyúr
-
djhir
tag
Üdv az uraknak!
Mi sokat használjuk az EPG-t műsor tájékozódás végett a C725-ön. Ezért kézdezném, hogy lehetséges-e a kis távirányítóval annak egyszerű, egy gombos használata, mert jelenleg 3 vagy négy lépésben érhető el. -
Saccco
nagyúr
Megoldva.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Black&White #11402 üzenetére
Anyáméknak nemrég vettem egy lg up78003-at és lassabb a webos rendszer mint a c715-ön az android!
-
Aguinaga
őstag
válasz
pH tesztben a 728-at is lehúzták..
-
rankesz
veterán
válasz
Inkább semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest