- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Van egy dp600-as tv-m. Valami beállítás lehet ami a háttérvilágítást kapcsolgatja, ha alig van valami a képen szintre fekete lesz ( Windowsnál ha egy ablakon belül feketeség van, lekapcsolja). Mi lehet ezért felelős?
-
Salex1
őstag
Mennyit ér szerintetek egy 43 DP500 TV, tökéletes állapotban?
-
Salex1
őstag
Van egy TCL DP 600 TV-m, lehetséges valahogy windows-al vezetéknélküli kijelzőként használni? (Van egy LG is, azzal szépen megy)
-
Salex1
őstag
Van egy TCL DP600 Tv-m és amikor kevés dolog van a kijelzőn nagyon elhalványul szinte kikapcsol. (Pl. Nincs kép csak felirat). Van valami menü ahol ki lehet ezt a "funkciót" kapcsolni?
-
Salex1
őstag
50DP600-on van Playstore?
Vagy valahogy lehet telepíteni rá médiacentert (Pl. KODI)? -
Salex1
őstag
válasz
petrosilov #1379 üzenetére
2 hete vettem én is meg a 50DP600-at, hálószobában nézzük ~3m-ről.
Nekem a youtube nem szaggatott, bár nem sok 4K tartalmat néztem, inkább csak kipróbáltam (szerintem nem is fogom kihasználni soha).
HBO go-t nem próbáltam.
Betekintési szögre vonatkozóan, pont valamelyik nap néztem, hogy még majdnem teljesen oldalról is nagyon jók a színek. Szóval a 170 fokra teszem a voksom.
PC-ről használom, és most csak a 1920x1080 felbontáson megy, de így is nagyon jó.
SD Divx film is teljesen élvezhető rajta, szép képet ad, de a 720p meg már kimondottan tetszik nekem. És a mindennapos sorozatainkat nem töltöm nagyobb felbontásban úgysem. -
Salex1
őstag
50DP600-on mivel lehetne PC-ről filmet nézni? Semmit nem találtam.
A MOVIES menübe ha próbálok belépni csak tölt, de nem jön be semmi.
-
Salex1
őstag
Én múlthéten vettem egy 50DP600-at, és teljesen elégedett vagyok vele. PC van rákötve, arról nézünk filmeket, de a sima Divx is nagyon szép nekem rajta, a 720p meg kifejezetten jó. (Nem vagyok egy minőségmegszállott, nekem arra kell, hogy élvezzem és ez teljesen megfelel erre.)
Youtube-ot használom magán a TV-n és teljesen elégedett vagyok vele, bár nekem nehézkes a távirányítóval pötyögni a szöveget. -
Salex1
őstag
Még egy kérdés. Hogy tudom (ha egyáltalán lehet) a telefont tükrözniba tv-re? iPhone 8 > dp600
-
Salex1
őstag
Van egy TCL 60" 600-as tv-m. Es felíratnál villan a kép. Ha éppen kint van a felirat akkor világosabb lesz, amikor leveszi akkor meg sötétedik az egész kép.
Mintha valami kép javító szólna bele. Nem tudjátok melyik lehet? -
Salex1
őstag
Sziasztok!
Hálószobába, 99%-ban pc-ről használva ajánlanátok a TCL 43DP600-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest