Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy figyelmeztetôt beállítani, ami minden délben megjelenik és ha rábökök (nincs gomb, hanem magára a notif-ra), akkor elindít egy appot.
A Tasker notificationjában nem találtam lehetôséget arra, hogy bökhetô legyen, de az Autonotification tartalmazza ezt a lehetôséget.
Csináltam új Profilt, hozzárendeltem egy új taskot, amiben nincs más, mint egy Autonotification action. Ebben megadom, hogy bökésre melyik app induljon el, de nem történik semmi.
Ha bökésre nem appot indítok, hanem egy létezô scene-t jelenítek meg, az hibátlanul megjelenik.Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest