Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Tudok róla, volt is korábban szó erről itt a topikban is.
Csak nem ismertem az előzményeket, s meglepődtem, hogy van erre natív Java API az Androidban, s nem csak a settings binárison keresztül elérhető a program.
Egyébként nem rosszak ezek a pluginek, de 'in-production' környezetben nehéz őket használni. Jobb szeretem a dolgokat Taskerrel 'natívan' megoldani, hogy ne kelljen egy csomó plusz appot feltenni ezekért a funkciókért. Hiszen Joao nem csinál mást, mint a Taskerből kimaradt Droidos Java függvényeket teszi elérhetővé egy egyszerű GUI-n keresztül. Viszont a funkciók 66%-át kb. meg lehet oldani Taskerrel is, Java függvények meghívásával (kivéve az Activityket), ami sokkal gyorsabb, mint a külső pluginek...
Meg a múltkor találtam szintén egy ígéretes projektet, amit feltéve tapasztaltam, hogy körülbelül hat darab plugint kellene telepítenem a futtatáshoz. Kíváncsiságból újraalkottam ezeket a részeket csupán Taskerrel, JS-sel, Javaval és Shellel és meglepő eredményeket kaptam. Az eredeti 2.38 ms alatt futott le az én módosításom pedig 0.83 ms alatt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- Synology NAS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest