Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Körülnéztem a Taskerben, hogy van-e built-in Google naptár kiolvasásra lehetőség. De csak Calendar Insertet találtam. Na mondom, akkor írjuk meg Javascriptben!
Régebbről rémlett, hogy volt egy xml-es megoldás. Rákerestem, de már nincs ilyen. A Gugli bá megszüntette, arra hivatkozva, hogy senki sem használja. Ja, csakhogy az összes outlook user is ezt használta, szóval nem hiszem, hogy olyan kevés lenne az! Nem, emögött az van, hogy áttértek OAuth2.0-ra...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mondom, akkor nehéz dologom lesz! Írtam egy egész API kezelő lib-et, aztán sikerült összehozni a cuccot. Utána pedig rákerestem valamiért Google-n és látom, hogy a Tasker is tud ilyet a Test Appal.

Egyébként az az xda-s cikk advanced szintű volt. Na akkor az én megoldásom milyen lehet?!

Na, de nem ez a fő mondanivalóm, hanem lenne egy kérdésem is ezzel kapcsolatban. Scene hátteret lehet valahogy transzparensé tenni, illetve képet betenni?
Köszi ismét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)