- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Igen, jól értelmezed. A helyzet a következő. Az 5.1-es rommal megáldott android rootolt és ki van tiltva mindenféle google play és társai. Ennek megvannak az előnyei és a hátrányai is. Hátrány ? Nem tudok semmit sem letölteni (és nem is szeretnék) a play-ről ellenben minden, amit szeretnék futtatni ismeretlen forrásból származik. Vagy védett pc-ről vagy vpn/wifi letöltéssel foglalkozom ezáltal, de azt is gondolom, hogy az ismeretlen forrásból származó appok nem igen mutatják vírus jeleit mindaddig, amíg fel nem telepíti őket a felhasználó...
Sajnos nem vagyok teljesen programozói szinten otthon a témában, de mondjuk a fenn lévő védelmi szoft telepítés közben igenis fogott már meg betolakodót, aminek nagyon örültem. (pedig nem az sd-re telepített ha jól tudom....) Hogy mennyire hatékony nem tudom, sem azt mennyire megbízható. 1 biztos. Semmi bankos adat nincs a mobilon, soha nem kérdezek le semmit, nemhogy netes bankolásba fogjak már....

Előny ? pl. annyi h. éjszaka 3 %-ot esik az akksi ? nem fut feleslegesen vagy 10 app egyszerre stb.Egyébként a fagyasztás megy másik appból, olyannyira h.nem is hajlandó magához térni még akkor sem, ha azt szeretném automatizálóval.
Egyébként köszönöm, nagyon jó lett volna ha hozzáértőként többet tudtál volna segíteni...

(3. bekezdésben írtak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- TP-Link Archer TX3000E Wifi 6 Bluetooth 5.0
- be quiet! Pure Base 500 Black - újszerű, 3 ventivel, eredeti dobozában
- Crucial 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz kit
- Hibátlan - CRUCIAL Ballistix Elite 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 CL15 memória kit
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest