- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem a IIama is esemény alapú, mint a Robot. Meg kell szoknia az alapértelmezetten profil alapú kapcsolást.
Más. Nem tudom, hogy van "Taskerül" az "alkalmazás fókuszba került" esemény. Robot topikban panaszkodtak, hogy Lolli alatt ez totál bizonytalan. Tamás írta, hogy tisztában van vele, csak az a baj, hogy ezt a lehetőséget tok-vonó megszüntette a Google.
Úgyhogy sajnos, egy darabig még jópár funkció nem fog működni, vagy legalábbis nem úgy, mint eddig. Szegény Tamás nem kicsit küzd a Lolli kompatibilitással. Nekem most van úton az új teló. A kiválasztásnál alap volt, hogy max. KK. legyen. Le..om a Lollipopót. Nekem a Robot fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- VPN topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgyhogy sajnos, egy darabig még jópár funkció nem fog működni, vagy legalábbis nem úgy, mint eddig. Szegény Tamás nem kicsit küzd a Lolli kompatibilitással. Nekem most van úton az új teló. A kiválasztásnál alap volt, hogy max. KK. legyen. Le..om a Lollipopót. Nekem a Robot fontosabb.