Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem a IIama is esemény alapú, mint a Robot. Meg kell szoknia az alapértelmezetten profil alapú kapcsolást.
Más. Nem tudom, hogy van "Taskerül" az "alkalmazás fókuszba került" esemény. Robot topikban panaszkodtak, hogy Lolli alatt ez totál bizonytalan. Tamás írta, hogy tisztában van vele, csak az a baj, hogy ezt a lehetőséget tok-vonó megszüntette a Google.
Úgyhogy sajnos, egy darabig még jópár funkció nem fog működni, vagy legalábbis nem úgy, mint eddig. Szegény Tamás nem kicsit küzd a Lolli kompatibilitással. Nekem most van úton az új teló. A kiválasztásnál alap volt, hogy max. KK. legyen. Le..om a Lollipopót. Nekem a Robot fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Úgyhogy sajnos, egy darabig még jópár funkció nem fog működni, vagy legalábbis nem úgy, mint eddig. Szegény Tamás nem kicsit küzd a Lolli kompatibilitással. Nekem most van úton az új teló. A kiválasztásnál alap volt, hogy max. KK. legyen. Le..om a Lollipopót. Nekem a Robot fontosabb.