Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem a IIama is esemény alapú, mint a Robot. Meg kell szoknia az alapértelmezetten profil alapú kapcsolást.
Más. Nem tudom, hogy van "Taskerül" az "alkalmazás fókuszba került" esemény. Robot topikban panaszkodtak, hogy Lolli alatt ez totál bizonytalan. Tamás írta, hogy tisztában van vele, csak az a baj, hogy ezt a lehetőséget tok-vonó megszüntette a Google.
Úgyhogy sajnos, egy darabig még jópár funkció nem fog működni, vagy legalábbis nem úgy, mint eddig. Szegény Tamás nem kicsit küzd a Lolli kompatibilitással. Nekem most van úton az új teló. A kiválasztásnál alap volt, hogy max. KK. legyen. Le..om a Lollipopót. Nekem a Robot fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Dobozos HP 17-cp Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16/512 FHD
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 19Hó Gari
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgyhogy sajnos, egy darabig még jópár funkció nem fog működni, vagy legalábbis nem úgy, mint eddig. Szegény Tamás nem kicsit küzd a Lolli kompatibilitással. Nekem most van úton az új teló. A kiválasztásnál alap volt, hogy max. KK. legyen. Le..om a Lollipopót. Nekem a Robot fontosabb.