Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bogil99

aktív tag

válasz glaci #3025 üzenetére

Igen, valami ilyesmire gondolok, de most adódott egy problémám ezzel az egésszel. Átírtam úgy, hogy az egyik (változó értékét figyelő) profil exitje megnyitotta a másik profilt (ami szintén figyelte azt a változót), és rögtön egy stop előző profillal indult. Eddig nem volt baj velük, ahogy változott a változóm hol egyik hol másik elindult, és leállította a másikat.
    Viszont az egyik profil dolga elindítani egy taskot, ami csak annyit csinál, hogy 28 percenként leállítja az airplane módot 2 percre, majd újra aktiválja. Na ennél a tasknál okozott zavart a fenti direkt irányítás, mert kb 5-10 másodpercenként újraindította és kikapcsolta az airplane módot. Nem egészen értem az okát, de végül visszatértem az alapokhoz, most működik (igaz csak cellainfó alapján pontatlanul) és nem volt kedvem újabb kalandba bocsátkozni.
    A wifi-t csak azért nem kapcsolgatom, mert valamiért tartok a sugárzásától.

(#3027) RCH
    Igen, néha előfordul hogy:
    1. egy task futása csak úgy elakad. Belépek a taskba, kis áthúzott piros körre klikkel leállítom, a kis play gombbal elindítom direktben és szépen lefut. Aztán néha elakad, néha lefut magától is.
    2. Xperia SP-m van. Korábbi ROM-okkal néha előfordult hogy kiírta: nincs elég memória és abban a pillanatban még közel 300 MB volt... Mostanában új ROMnál nem jelentkezik.

Új hozzászólás Aktív témák