Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincskedvem
aktív tag
Üdv! Egy barátom kért meg, hogy továbbítsam ezt, ha tudtok segíteni annak örülnék

Sony Xperia S telefonom van, jelenleg Carbon romot futtatok rajta (4.4.2), és abban van egy olyan lehetőség, hogy a telefon alján lévő világító csík fényerősségét lehet szabályozni. Ez király dolog, mert este nagyon zavaró, viszont nem lehet semmi profilhoz, csendes órákhoz stb kötni, úgyhogy jó lenne valahogy automatizálni. Arra gondoltam, hogy taskerben állítom be, hogyha a telefon fényereje legkisebben van, akkor állítsa ezt is a legkisebbre. Viszont akárhogy néztem szét a taskerban, sehol nem találtam a telefonfényerőt a contextek között. Megoldható ez valahogyan?
Kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest