Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • glaci

    őstag

    válasz Teasüti #2115 üzenetére

    A helyzet ennél kicsit bonyolultabb, a prioritásokra egyébként figyeltem. Az alap taské normál (5) alatti, a potenciálisan lefutóké pedig normál feletti. Azért potenciálisan lefutók, mert az alap task engedélyez több profilt is és hely és helyzetfüggő, hogy végül melyik aktiválódik és fut le a hozzá tartozó task. Viszont ezután az alap tasknak reagálnia kell még az "eseményekre" azért várakozik.
    Azt, hogy az alap wait -nál miért nem megy azt nem értem. Gyanús volt, hogy a wait fogja, ezért minden taskot teleraktam rövid "állapot jelentésekkel", amiket Mariska szépen bemondott (kikapcsolt kijelzőnél dolgoztam), és így bukott ki, hogy abban a 2 percben, ami a műveletek végrehalytására volt megadva, nem történt semmi.
    Aztán kicseréltem a már említett 12*10 mp -re, és mindjárt "jó" lett.

    Egyébbként Hozzád, ming Guru -hoz, lenne egy kérdésem.
    Ha van egy profil, ami Location NET -re aktiválódik. Az alap, hogy kikapcsolt kijelzőnél az álltalános ellenőrzési időnként, bekapcsoltnál pedig a beállított ellenőrzési időnként nézi meg, hogy hol tartózkodom. A kérdésem az lenne, hogy ha futtatok egy Get Location NET parancsot, akkor ez a profil észreveszi és leellenörzi-e, hogy ott vagyok-e, ha már ott a friss adat, vagy csak és kizárólag a szabályos időközönként + a képernyő bekapcsolásakor.
    Valahogy ugyanis rá kellene vennem, de nem akarok még azzal is szóranozni, hogy task -ban vizsgáljam, amire már van profilom. Így is elég bonyolult már az a projekt.

    [ Szerkesztve ]

    Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

Új hozzászólás Aktív témák