Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
Elnézést a dupláért, de már bőven lejárt az 5 perc szerkesztési határidő..

Annyit sikerült beállítani, hogy 15 percenként ki/be kapcsolja.. (Toggle-ra volt állítva) ami nem jó mert így 15 percig folyamatosan megy és csak a következő 15. percben kapcsolja ki.. szóval akkor gondolom két profilt kellene létrehozni. Az egyik kikapcsolja 15. percbe a másik meg 2 perc múlva kikapcsolja.. (sajnos ez a legkisebb ismétlődési időtartomány ami meglehet adni.
)Nah már most létrehoztam 2 profilt csak arra nem jöttem rá, hogy lehet a WiFi-t is belevarriálni, hogy csak akkor csinálja ezt, ha a Wifi-re nem csatlakozok. Látom, hogy ott az If (ha) szó és a jelölőnégyzet.. de ezek a szavak már nekem bonyolultak..
Talán az Isn't Set kellene nekem.. és mellé bal oldalra meg %WIFI ... csak ez nem jó, mert így nem kapcsolja ki/be (15 percenként be, rá két percre ki). Viszont ha kiveszem az If szó mellől a pipát, akkor tökéletesen megy.. csak ügye nincs beállítva, hogy csak is akkor csinálja ha a Wifi kivan kapcsolva.!!! Ha nem bonyolult akkor varriáljuk bele még azt is, hogy a kijelzőnek kikapcsolva kell lennie.. [szóval csak akkor csinálja HA a kijelző + wifi off mert mi van ha épp mobilnetezek és kikapcsol nekem 2 percenként a net...
.. Ahogy néztem belelehet több feltételt rakni, szóval nem lehet nehéz annak aki ismeri ezeket az angol szavakat.. a Google fordító nem segít sokat ebben.. az nem ismeri az ilyen speciális szavakat..Köszi előre is srácok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Mobil flották
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esik a hóóó!!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Talán az Isn't Set kellene nekem.. és mellé bal oldalra meg %WIFI ... csak ez nem jó, mert így nem kapcsolja ki/be (15 percenként be, rá két percre ki). Viszont ha kiveszem az If szó mellől a pipát, akkor tökéletesen megy.. csak ügye nincs beállítva, hogy csak is akkor csinálja ha a Wifi kivan kapcsolva.
.. Ahogy néztem belelehet több feltételt rakni, szóval nem lehet nehéz annak aki ismeri ezeket az angol szavakat.. a Google fordító nem segít sokat ebben.. az nem ismeri az ilyen speciális szavakat..