Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
Ja értem
. Hát az NFC mint QR alternatív létezik
annyi kb hasnzálatbnaa különbség, hogy csak a telefonnal meg kell "érinteni" míg másiknál fényképezni kell
. Sajnos amit te szeretnél nem megvalósítható így szerintem, max ha folyamatosan ellenőrizteted, hogy ott vagyok de akkor meg mindig újra indulna a profil vagy másik profillal kell nézni. De ez sem megy szerintem mert ha én rárakom az nfc-re egyszer leolvassa és annyi nem kezdi el még1x stb. Esetleg nálad még az lehet megoldás ha pl gps miatt akarod használni gondolom töltőre is rakod (ha nem bukó), hogy ha aktív a profil és nem tölt akkor áljon le a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Hát az NFC mint QR alternatív létezik