Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekati
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem a progival kapcsolatban, kezdő vagyok a Tasker-ben.Ha aktívvá válik egy profil, példaként:
Úgy állítottam, hogy ha Bluetooth-hoz kapcsolódva van egy Headset, akkor csippan és rezzen egyet a telefon.
Ezek ugye a profilon belül Task-ban vannak megadva.Ha aktívvá válnak, a telefon végrehajtja a feladatokat, de az értesítősávján is megjelenik a "title"-hez beírt név és ikon, és ott is marad, nem tűnik el, csak a ha rákattintok.
De amíg ez ott van, addig ismételt csatlakoztatáskor nem hajtja ismét végre a feladatokat (hang, rezgés...).Nem tudom számít e, de az adott Profil beállításokban kiszedtem a pipát a "show in notification pulldown" elől.
De végtére tök mindegy, minden esetben ez van, hogy kifigyel az értesítés.Van lehetőség arra, hogy ez ne így legyen?
Nem kell értesítés, és minden headset újrakapcsolódásnál kellene a hang és rezgés.
Ha valakinek volna erre ötlete, megköszönném!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi