-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaint
aktív tag
válasz
DaddyGood #19592 üzenetére
Panaszt kell tenni, volt már ilyen próbálkozásuk régebben is, akkor simán kihajtottam a szerződés szerint feltételeket, most is teszek egy próbát:
"Amennyiben az áremelkedésével nem ért egyet, úgy, panaszt tehet felénk, melyet ügyfél szolgálati vezetőnk 30 napon belül postai levél formájában válaszol meg"
(milyen figyelmesek, hogy az áremeléses levélből ez valahogy kimaradt)
-
cs.david94
tag
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
DaddyGood #19568 üzenetére
Köszi a képet. Ellenőrizd, hogy a lakásba bejövő kábel van-e az in bemeneteben.
Az out kimenetén lévő tévés kábelt hpf szűrővel együtt tekerd le és kösd át hpf szűrővel együtt a -8dB kimenetre, a modem kábelét (amelyiken nincs szűrő) pedig a -8dB-s kimenetről kösd az out kimenetre (hpf szűrő nélkül), így javulni fognak a modemértékek és lehet nem lesz uncorrectables csomag. -
Bozek
nagyúr
válasz
DaddyGood #17814 üzenetére
Akkor azt már buktad, a regisztrációhoz volt aktiválva a Most+. Ha törölted, elveszett az is, attól függetlenül, hogy ugyanazzal a e-mail címmel regisztráltál újra.
Megpróbálhatsz újat kérni, de nem hinném, hogy csak úgy osztogatnák. Ha minden kötél szakad, és annyira nagy szükséged van az RTL Most+-ra, akkor fizess elő 1 hónapra a Telenor MyTV-re, ott adnak. Én is azzal használom.
-
korcsi
veterán
válasz
DaddyGood #17405 üzenetére
Mert ha privátot szeretnék, nem tudnám beállítani
emre, Tutu, nyilván egy dedikált router majdnem minden esetben jobb és mindig többe is kerül mint az ingyenes szolgáltatói eszköz, szenvedtem eleget a Telekomos IPTV HGW-el (ami kikerülhetetlen a szolgáltatásnál) aminél a torrent kliens indítására a IPTV is megfeküdt, persze a torrent kliensben nem három torrent futott. De az említett esetben nem volt panasz az eszközre, valószínűleg a felhasználás céljaira megfelelt.
Rémlett hogy ebben az eszközben van ez a jól sikerült inteles chipset, de ha nincs rá panasz! -
emre33
addikt
válasz
DaddyGood #17388 üzenetére
Tarr által biztosított routert el kell felejteni.
Át kell rakni Bridge módba, (tavalyi év lagfontosabb Tarr fejlesztése volt)
Lassú, kevés kapcsolatot bír el. Torrentezés mellett sok-sok csomagvesztésed less. Router tűzfal része használhatatlan.
Amíg nem állítod át, nem lesz jó a neted. Vegyél más routert. Sajnos sokan ezt nem hiszik el, majd saját magad meg fogod tapasztalni, hogy igazan van. ( ha nem most, akkor pár hónap múlva)
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
DaddyGood #17388 üzenetére
Helló.
Nálam ugyanez volt 1-2 hónapja. Ha van ügyfélkapud akkor az internet kapcsolatot át kell állítanod hogy ne privát IP-d legyen hanem publikus.
Ha van akkor a lépések:
Belépés->Szolgáltatások fül->Internet csomagodra kattintasz->Bal oldalt lent van egy kapcsoló NAT állapota néven privát és publikus. Publikusra állítsd. Ennyi az egész.
Ha nincs ügyfélkapud akkor írj nekik egy email-t hogy tegyenek át publikus IP-re. -
w.miki
veterán
válasz
DaddyGood #17276 üzenetére
Szerintem igen. Tapolca, itt Telekom van még, meg néhány kisebb cég. Nagy verseny itt sincs. Már ez az akció sincs meg. Most a minimum: Trió Extra 100M 8.695 Ft / hó
-
-
farkas-j
őstag
válasz
DaddyGood #12578 üzenetére
Nézz körül a Vaterán, Jófogáson stb. Esetleg érdeklődj a Panashopnál, más néven Videopartnál. Lehet hogy kiegészítő készüléket külön is kapsz. Ha nem, akkor még egy duo készlet vásárlása is olcsóbb mint egy rádiós vonalhosszabbító. A meglévő telefont meg összerendeled az újjal, így több végződésed lesz. Választhatsz más gyártót vagy típust is, de ha a régit is akarod használni, akkor ügyelj arra, hogy GAP kompatibilis legyen.
-
farkas-j
őstag
-
-
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
DaddyGood #11757 üzenetére
Úgy ahogy a munkáltató az emberek után néz közösségi hálókon, interneten mielőtt egyáltalán alkalmazna, úgy a Tarr dolgozói is szemmel tartják az internetet hogy hol, mik keringnek róluk, tisztában vannak ezzel a fórummal és ha nem is közvetve de olvassák a történéseket valószínűsíthetően.
-
hamizoli
tag
válasz
DaddyGood #10577 üzenetére
Nekem is van ilyen tv-m. ChanSort-nál sem támogatott a clone.bin [link]
("Series: B (2009)*, B (2013), C, D, E, F, H, J+
Lists: Air analog, Air digital, Cable analog, Cable digital, Cable Prime, Sat digital, Astra HD+, Freesat, TivuSat, Canal Digital Sat, Digital+, Cyfra+
*: The "clone.bin" format is not supported. In the "*.scm" format the "Air Analog"-list of the 2009 B-series doesn't support all editing features due to a lack of test files.")
Anno én is próbálkoztam mindenféle progival, de végül maradt a kézi rendezés a tv-n. Esetleg ha értesz a parancssorból futtatható jávás progikhoz ezzel probálkozhatsz: SamyGo ChanEdit v0.42 -
Tutu7030
veterán
válasz
DaddyGood #9894 üzenetére
Az a baj, hogy nem csak én nem értem a dolgot..
(most ismét megfelelő értékeket mérek)
Hétfőn is bejelentettem este fél nyolc körül ezt a hibát, még akkor vissza is hívtak. Szerintük is minden rendben volt a routerig (router nékül is ugyanez volt a helyzet). Rá egy órára megjavult. Másnap kijöttek, de rendben találtak mindent. De azóta is esténként észreveszem, hogy leesik 40Mb alá a letöltési sebesség. -
-
-
-
Tutu7030
veterán
-
-
válasz
DaddyGood #9812 üzenetére
én is regisztráltam, vissza is hívtak egy 20 percen belül, adatokat leegyeztettük, aztán nem kaptam sms-t.. egy másfél óra után visszahívtam őket, jeleztem a problémámat, aztán egy újabb másfél óra után megjött az SMS a jelszóval..
Másnap visszahívtak, hogy minden működik-e, természetesen igen.
szóval ha a visszahívás megvolt, de nincs jelszavad, akkor hívd az ügyfélszolgálatot!
-
-
Rosep
senior tag
válasz
DaddyGood #9585 üzenetére
Tegnap nálam is volt hasonló szitu, de mára rendeződött.
Nekem nem volt meg a 120 sem, csak valami 40, felfelé meg csak 3-4 mbit. Viszont az uTorrentben meg 8 mbit van beállítva max. feltöltésnek. Így természetesen a 4 mbit-et bőven kihasználta. Én ennek tudtam be az egész szarakodást. (Mivel ha kilőttem a szervert, lehetett böngészni.) Tehát egy egyszerű sebesség lehalásról volt szó, viszont a torrent kliens erről ugyebár semmit sem tud, így kihasználta fullosan a sávszélt. Olyan mintha nem állítanál be semmilyen korlátozást normál állapotban. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
DaddyGood #9592 üzenetére
Ilyen nekem is volt az új verziójú utorrentel, 2.2.1-el tökéletesen megy minden, az új verziós (3 felett azt hiszem) a procimat is agyon húzta mind a négy magot mindig mikor kapcsolódtak hozzám.
Jó döntés volt a tarrtól ez a 3as HD bedobása, a kék emberkéket sokkal jobb volt HD-ban nézni a coolon
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged