- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
"ha nem a Tarr-nál van az internet-előfizetés, akkor sokra nem megy a MobilTV-vel."
Sajnos így van!
Hiába van nekünk Tarr tv előfizetésünk, de internet nincs (mert az Telekomos), így nincs chromecast funkció és okostv-n se lehet nézni, én viszont nem vagyok hajlandó pluszban havi 1000-et fizetni! -
1egaly
aktív tag
Amikor kisebbek "voltunk" mindig az elsők közt kaptuk az újakat.
Most ,hogy 1/6 országnyian vagyunk már kicsi gond nekik,hogy mit nézünk!?(fontosabb a sams.a-s ilyen olyan teló akcióban)
A Tv2 playt is susogták a háttérben,semmi.
A honlapot(Fact) is csak álláshirdetésre,nomeg falujáró kisbusz menetrend tájékoztatásra használják...Válaszra se méltatnak senkit.
Sportkedvelők b*szt*ssuk ŐKET!
Vagy kérjük SZÉPEN! -
Markizmark
addikt
-
Markizmark
addikt
Egyáltalán nem tud érdekelni ki hányszor kódolja, ha a végeredmény ugyanolyan. Oda-vissza kapcsolgatva a források között néztem ugyanazt a csatornát felváltva, semmivel se rosszabb a Telekom IPTV, mese az egész.
"Ha pluszban fizetsz érte, akkor még fel is veheted a műsort. Tarr-nál elég hozzá egy felvevős box."
Ezt figyeld, fizetek érte pluszban és még így is közel 20%-kal olcsóbb a telekom. -
Imi1981
veterán
De a rendszerben benne van, hogy bridge módba van a tarr router szóval így hiába frissítik a saját eszközükön. Na mindegy most már ezt is tudom. Amúgy szerződés hosszabbítás történt a napokban ennek köze lehet, hogy változott a felhasználó név és jelszó? Vagy csak időnként változtatják?
-
Poplacsek
senior tag
Az nem jó, mert ott még konnektor sincs a közelben. Meg a szűk folyosón hely se lenne a modemnek. Oldják meg a lépcsőházi elosztókig optikával, a lakásba meg már jöjjön a koax ahogy eddig, ez nem lehetséges? Most mivel jobb ha még 10 m-t jön az optika a lakáson belüli modemig, onnantól meg úgyis marad a koax
-
Aprósólyom
addikt
És tényleg.
Másolgatás 2-5 évente 1 alkalommal fordul elő. Arra tökéletes egy USB3.0 külső HDD ház. Gigabit port és bridge képes eszköz pedig kb 3x annyiba került volna... és minek ha nem használnám ki, hiszen:
94-95Mbit internetkapcsolat biztosít olyan sziklaszilárdan, hogy csak lesek. Jobb, mint amire számítottam.
94Mbit netkapcsolat meg mindenre is elég lesz hosszú-hosszú évekig. 4k60fps youtube stream is gyönyörűen fut.
Plusz: dslreports.com szerint, pedig ez az 5GHz AC bridge ugyan azt a minőséget hozza, mintha kábelen csatlakoznék. (összemértem) Egyedül plusz átlag 2ms pinget kell lenyelnem a kábeles kapcsolathoz mérten. Hát, nem a világvége.... -
Dave1984
őstag
Csak smart tvt, telefont használok jelenleg. Nincs kábel bekötve. Online nézek mindent,jelenleg Direct One van . Költözök saját lakásba itt csak tarr, Telekom érhető el.Telekom jobb csatorna kínálat, olcsóbb is jópár ezerrel,Viszont tény a Tarr nal szebb a HD adás minősége.Nem tudom melyiket válasszam.
-
totron
addikt
-
-
farkas-j
őstag
Mind a 24 frekvenciát azaz az azokat moduláló programcsomagot egyszerre egy időben kell átvinni optikán. Ennek van egy sávszélességigénye, erre gondolt emre33. Az más kérdés, hogy a DVB-C QAM-256 sávszélesség igénye, hogyan viszonyul egy általam nem ismert protokollt használó optikai átvitelhez.
woodworm: emre33 azt próbálta számolni, hogy az optikán a DVB-C spektrum átvitele plusz az előfizetői internet együttes átvitelének a sávszélességigénye mennyi lehet. -
farkas-j
őstag
Az IP kameráimból kettő képes közvetlen DyN DNS regisztrációra. Érdekes módon azok a valós publikus IP címet küldik el a szerverre, nem az ASUS WAN címét. Így most legalább a DyN DNS szolgáltatás meg van tákolva, legalábbis addig, amíg ezek a kameráim itt vannak. Ez így abnormális megoldás de működik.
Abnormális az is, hogy valamelyik "okos" TARR-os műszaki "szakember" úgy gondolta, hogy ez a szutyok ZTE NOD megfelelő lesz egy nagy sebességű optikai hálózatra csatlakozott otthoni felhasználónak, amikor egy átlag háztartásban is már több WiFi eszköz van. Már annak meg kellett volna kongatnia a vészharangot, hogy a router része csak 2,4GHz-et tud 802.11b/g/n (2*2 MiMo-s) szabvánnyal, ami igen karcsú elméleti sebességnek számít ma már. Ráadásul ez lakótelepi környezetben szinte alig használhatóra lassul. Az sem tűnt fel a "szakembernek", hogy az eszközt nem lehet bridge módba kapcsolni, hogy egy elfogadható WiFi sebességre vágyó felhasználó saját zsebbe nyúlva normális routert használhasson ehelyett. A hardvere is igen karcsúnak számít ma már. Aki pl. Torrent miatt váltott önként optikára a nagyobb sebesség miatt, különösen a magasabb feltöltési sebesség miatt, annak óriási szívás ez a harmatgyenge router. A többit már nem is sorolom.
Én sajnos belekényszerültem a váltásba, mert év végén már csak optikán szolgáltatnak a területünkön, a kábeles szolgáltatást felszámolják.
Azt hiszem a hétvégén megfogalmazom és elküldöm a panaszlevelemet, részletesen leírva a kifogásaimat. Gyakorlatilag ugyanannyi pénzért rosszabb és gyengébb szolgáltatást kapok mint korábban. Még szerencse, hogy itt van a házban a T-COM optikája is, így lehetséges, hogy váltás lesz, pedig korábban nagyon elégedett voltam a TARR-os szolgáltatással. -
-
1egaly
aktív tag
Azt persze már tudjuk,hogy hébe-hóba olvasgatnak itt,azért írtam itt hátha máshonnan még nem jutott el hozzájuk..
A kis csúsztatással a probléma nagyságára utaltam volna!
Igen az problémás,ha a legnagyobb esemény 2 NB1es csapat edzőmeccse.
A 09.07.i Ászfben leginkább Solttal foglalkoznak(azért volt már olyan,hogy sutyiba nyomattak friss csatit!
Az ÜF. szolgálaton kerek szemmel nézetta hölgy ,hogy miről beszélek.
-
-
-
-
Imi1981
veterán
Akkor lehet cat 5e van mert tegnap 870 megabittel töltöttem le stabilan. De speedtest Ookla oldalon sosem éri el ezt viszont itt link 831/941 megabitet mér . Így már azért jobb . De kipróbálom majd ha lesz időm,hogy a gépet összeköttöm a routerral egy 4 méteres cat6 kábellel (az épp van itthon) és meglátom az mit mutat .
Amúgy ilyen gépem van link de speedtestnél nem terheli különösen a procit. -
-
Imi1981
veterán
-
farkas-j
őstag
Szerintem az ára nem rossz a szolgáltatáshoz képest! Hűségvállalás nélkül: 4600Ft-ért 3 TVbox, 141 TV csatorna ebből 34 HD, 5Ft-os telefonos percdíj mobil irányba is. Optikán 150/50 Mbit/s, kábelen 150/5 Mbit/s netkapcsolat.
Csak úgy összehasonlításképpen a legolcsóbb TARR-os Trió alap 6390Ft/hó. Kb 60TV csatorna, 25/5Mbit/s-os NET, drága telefonos percdíjak. Igaz itt bármennyi TV lehet. -
Turbobacsi
senior tag
-
1egaly
aktív tag
-
w.miki
veterán
4 TV-vel nem lehet Telekom IPTV-t kötni? Nekem ezt irta az oldaluk:
Kedvezményes Telekom csomagod:
Net Plusz díjcsomag
IPTV Szuper Családi HD díjcsomag
6360 Ft/hóVan még widenet, ami nem tudom mennyire van, őket még megkérdezem.
Flip lenne jó, ha lenne, de persze Telekomos helyen az nincs...Holnap megkérdezem a helyi ügyfélszolgákat, hátha tényleg marad hűség letelte után is a "kedvezményes" ár. Különben nem nagyon éri meg a Tarr...
-
kabelmania27
Topikgazda
77 és 83 közötti jelminőséggel nem kellene akadnia. Nézd meg jól csatlakozik-e az árnyékolás.
Milyen a jelerősség?
Ha ideiglenesen F toldót teszel az osztó helyére és úgy is akad akkor nem nálad van a hiba.
5-1000Mhz CE feliratú kettes splitterrel nem szokott gond lenni, ha ez a felirat van rajta nem szükséges cserélni, ilyet kell cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged