- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vacs
veterán
válasz
korcsi #19660 üzenetére
Szia, én is válaszolok ha nem baj.
Telekom Magenta csomagban 1000/1000 internet 4417 Ft + hoppá plusz vezetékes telefon 3220 Ft (telefon ki is van használva, mert korlátlanul hívhatok bármilyen normál belföldi számot)!
Ezek speciális kedvezményes árak, mert van konkurencia.
Decemberben kötöttem. -
emre33
addikt
válasz
korcsi #19660 üzenetére
Még várom Tarr MVM csoport dolgozói ajánlatát. Kap még 1 hónapot a tarr..
De nézzük Telekom nyilvános árát.
Csak 1 sima 1000/1000 optika: 6360 Ft/hó (600 Ft epack kedvezmény ez esetben nem él, mert csak 1 szolgáltatásod van)
1000/1000 optika mellé ha rendelsz 1 vezékes telefon (amit sose használsz
összesen: 5136 Ft/hó
Ezt a telefonos kedvezményt sokan nem tudják...
Kizártnak tartom, hogy ezzel tud Tarr versenyezni. Még ott se, ahol van Tarr optika, de ahol csak Koax van, ott Tarr halott (Interneről beszélek, TV más ügy)
Nincs ok, amiért náluk maradjon az internet.
És mivel a T optika terjed mint a Pestis (Támogatásból), Tarr nagy bajba lesz, vagyis már most abba van.
Persze lesz T-nél is áramelés, de 10-15% több szerintem kizárt.
-
Dave1984
őstag
-
Aprósólyom
addikt
válasz
korcsi #19076 üzenetére
Tarr koaxról? Hány szervert próbáltál? Én bármely szervert pingelem a világban mind ilyen. A pingplotter korlátozott, ingyenes verzióját szoktam volt használni, leginkább erre a feladatra. Pingeltem már tarr.hu-t, bix-et, google-t, antanna hungáriát és még nem tudom mi mindent. Mindegyik olyan, amilyen. Hektikus mind. Nem a szerver/szerverparkkal lehet a gond, hanem az addig eljutó infrastruktúrával. 99.99% bizonyossággal jelentem ki azok alapján, amennyire nekem lehetőségem, képességem van/volt tesztelni.
Már napokban lehet számolni a ráfordított összidőt az elmúlt 1,5 évben...
-
-
-
meke11
aktív tag
válasz
korcsi #17851 üzenetére
Szerintem az összeset. Az ASZF-ben azt írták, hogy kivezetik az analóg műsorszórást. Aktuális frekvenciakiosztást megtalálod a TARR.HU-n.
1egaly
Ahogy én tudom, a MobilTV-s stream sosem volt analóg, ott a sávszélesség miatt butították a felbontást. -
emre33
addikt
válasz
korcsi #17624 üzenetére
Csak tipp:
Forgalom pár hete elérte és meghaladta a 20GB forgalmat, így egy vagy több szolgáltatóval létesített direct peering kapcsolat sebességét megnövelték. Vagy épp kialakításra került egy szolgáltatóval egy ilyen kapcsolat..
Mert ez mindig olcsóbb és jobb, mint BIX-en keresztüli forgalom.
-
RockCNC
őstag
-
meke11
aktív tag
válasz
korcsi #17356 üzenetére
Akkor nem lakunk egymástól messze, de kb két éve cserélték felénk (Bartók Béla utca) az koaxot optikai kábelre. [Hálózatfejlesztés], a többi helyen önerős beruházással történt/történik.
-
meke11
aktív tag
válasz
korcsi #16126 üzenetére
Nálam - szintén Tolnán - úgy 2-5 percenként újraindul a modem már lassan 1 hete tart ez a folyamat. Minden nap beszélek az ügyfélszolgálattal ez ügyben, de semmi javulást nem tapasztaltam eddig.
A TARR 16 db letöltési és 4 db feltöltési frekit használ. Ezeket szokta variálni.
-
DonMarco
aktív tag
válasz
korcsi #16075 üzenetére
Üdv ! Igen,most ígyvan csak így elég nagy a jelveszteség.. Persze ha megnyomatom erősitővel akkor visszanyerem a veszteséget. (Csak jó lenne ha nem kellene, mert minek üzemeljen álandóan ) Ezért gondoltam azt,hogy 1 db 4-es splitterrel oldanám meg igaz,ebben az estben kellene minden tv elé egy szűrő.
-
-
-
Daniel911
csendes tag
válasz
korcsi #14883 üzenetére
Hali!
Könnyen meglehet, hogy igazad van, nem vagyok otthon a LAN hálózatokban.
Ezt a feltevésemet, hogy 100Mbps le és 10 Mbps feltöltést tud a 10/100-as kártya, azt egy olyan ember tudná tesztelni, hogy igaz-e, aki rendelkezik 10Mbps+-os feltöltésű nettel, meg 10/100-as kártyával.De akkor javítom magam:
100/10Mbps-> 100Mbps-ig kommunikálni képes eszköz.
1000/100Mbps-> 1000Mbps-ig kommunikálni képes eszköz.Elnézést a félreinformálásért!
-
Daniel911
csendes tag
válasz
korcsi #14881 üzenetére
Hali!
100/10Mbps alatt a régi hálózati eszközöket értem, melyek 100Mb/s sebességet tudtak lefelé, 10 Mb/s sebességet tudtak felfelé. Az 1000/100Mbps meg ugye a "gigabites port" 1000Mb/s-t tud lefelé, 100Mb/s- tud lefelé. Szokás fordítva is írni, hogy pl. 10/100-as hk.
Mbps=Megabits per second
-
emre33
addikt
válasz
korcsi #14793 üzenetére
Több HD csatorna (és SD) csatornát lehetne elosztani, és internet folyamatos sávszélesség emeléséhez több frekvencia kell.
Mostani 8/4 frekvencia elosztás (internet) pár év múlva 16/8 fog emelkedni.(8 felöltési freki persze még messze van)Technikailag csak úgy kivitelezhető, ha az analóg megszűnik.
Hány éve nem kapni olyan készüléket, ami nem képes Digitális kábel TV vételére?
Akkor miről beszélünk?
-
Bozek
nagyúr
válasz
korcsi #14689 üzenetére
A digitálisokat meg tudom csinálni, de az analógokhoz át kellene dugnom a kábelt a másik TV tunerbe, azt meg talán később, mert hamarosan felvétel indul. Bár a netes frekvenciákat nem tudom, a TV 242-től kezdődik (legalábbis a DVB-C adás).
(#14690) Gyula: Milyen MindigTV? A C59 és C60 alatt mit értesz? 762 Mhz felett nincs TV adás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest