- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
buttmaki
csendes tag
válasz
ZsoltG60 #16639 üzenetére
Nos, én tegnap hangoltam újra a DVB-T-s készülékemet (több mint egy órám elment az átnevezgetésekkel), mert az összes HD-s csatorna eltűnt (8 volt az M1-től a Duna World-ig), és az analógok közül sem volt meg mind, pl. a Sport 2 sem. Ma még nem néztem, csak a gépben lévő TV-kártyát próbáltam, és itt bejön a Sport 2. Morcos leszek, ha a kézi vb-t nem tudom HD-ben nézni, mert az összes eddigi HD-csatorna analógban jön, úgy meg jóval gyengébb a minőség...
Próbáltam ma hívni őket, hogy mi a péló van, de 17. voltam a várakozók sorában, úgyhogy csak az előre felvett szöveget hallgattam meg az egyes gombot megnyomva. Elmondják, hogy jan. 7-e és 14-e között hangolás folyik, sőt most este már azt is bemondják, hogy az ATV-t ezentúl már csak digitálisan adják (és persze - kedvezményesen - elsősorban új TV vásárlását javasolják).
Szóval hétfőig még nem érdemes újrahangolni, vagy legalábbis túl sok időt beleinvesztálni, mert még változtathatnak... -
S e t h
nagyúr
válasz
ZsoltG60 #15754 üzenetére
Megjött az adapter, beraktam a tévébe, abba a modult a kártyával, tévé írja, hogy hitelesítés megtörtént, majd azóta csak az üzenet jön, hogy "Kódolt jel. Nem található a CI+ modul vagy az intelligens kártya. Ellenőrizze megfelelően van- e behelyezve.
Nem számoltam a behelyezések számát, de lassan kikopik a foglalat is ha gyakorolok még rajta.
Van vmi tippetek?
Hétvégén tudom a kártyát más helyen kipróbálni, a helyi üfsz-t inkább kímélném, nem hiszem, hogy a kedvemért felmászik a két méter magasan lévő tévé konzoljához babrálni. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
ZsoltG60 #15359 üzenetére
Nahát nahát, akkor a régi jóslatom nem vált be. Az új csomagokkal kivezették a régieket, viszont akkor nem emelik meg a jelenlegi csomagokat hanem viheted is akár tovább vagy leváltod a drágábbra. Nos hát ez egy elég aljas húzás, de ez az ő döntésük. Kicsit csalódik az ember ilyenkor hogy miért is fizet, de ez van, padhelyzet
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
ZsoltG60 #15321 üzenetére
Az emelésre sajnos még mi is csak keresgéljük a válaszokat, semmi hivatalos infó nincs hogy mi lesz ezekkel az új csomagokkal és mi lesz a régiekkel. Amennyiben bejelentik hogy x hónaptól x hónapig megejtenek egy emelést akkor nem kell lejárjon a hűséged, megemelnék, nem lesz ütközés emiatt. De egyelőre semmi infó sajnos ezekről.
-
Daniel911
csendes tag
válasz
ZsoltG60 #14877 üzenetére
Hali!
Link LED színei portsebesség szerint:
Motorola 6120 narancs =100/10Mbps kék=1000/100Mbps
CBN 6181 zöld= 100/10Mbps kék=1000/100Mbps
Cisco 3212+3925+3928 narancs=100/10Mbps zöld=1000/100Mbps.A teljesség igénye nélkül ezek a leggyakoribb modemek. Ugyanezen színkombinációk érvényesek az egy/többsávos kommunikáció esetén is a le és visszirányt jelző LED-eken (Egysáv=100/10 többsáv=1000/100).
-
-
korcsi
veterán
válasz
ZsoltG60 #14574 üzenetére
Mindenképp be tud azonosítani, kérdés, hogy amit mutat IP az publikus e?
10.x.x.x es ip-k privát-ok, de lehet osztanak más tartományból is, biztosabb megoldásként meg kell nézni a modem-hez csatlakozó ezsközön (router, PC, esetleg magában a modem-router-ben) az IP-t amit kap az eszköz és ennek kell megegyeznie az IP lekérdezős oldal által vissza adott IP-vel. -
farkas63
aktív tag
válasz
ZsoltG60 #14150 üzenetére
Előfordul, hogy zaj szívárog be a rendszerbe valahol a hálozaton (valószínűleg mert csak ugyan abban az időben tapasztaljátok), be kéne nekik szólni, hogy hol tapasztalják, hogy meg tudják állaőítani hol a hiba.
Kábelmánia: ne gyere az ilyen kérdéseiddel mert ez itt most nem helytálló, miaz, hogy túlterhelt? xDDDDDDD
-
1egaly
aktív tag
válasz
ZsoltG60 #13906 üzenetére
Hasonló a véleményem,nagyon kitartó!
Soha nem nézett teniszt,bringát ,sít,dyscoverit?
Sőt kiütése lett tőle,
Az irányelvek szerint -
meke11
aktív tag
-
amadeus11
senior tag
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ZsoltG60 #12489 üzenetére
Üdv!
Elvileg megfelel, gyakorlatilag előfordulhat hogy a modem nem szereti ezért a tévé elé tedd be, modem után használj utp védelmet. -
-
-
emre33
addikt
válasz
ZsoltG60 #9488 üzenetére
Egyetértek. Windows 8 és Windows 8.1 semmi értele, előnye nincs, csak hátránya.
Kedvencem pl: internet használó alkalmazást a háttérbe helyezel, elveszi tőle a sávszélességet.
Mivel ez egy hordozható eszközökre szánt oprendszer, ezért ugy gondolja, hogy ami a háttérbe fut, annak nem kell sávszélesség.
Agyrém. -
emre33
addikt
válasz
ZsoltG60 #9478 üzenetére
PING wifiin nem mérvadó. Kábellel kell kipróbálni.
Ugyan így a sebesség tesztelésekor kábel.
Egyre több helyen túlterhelt a 2,4Ghz wifi.Nem beszélve arról, hogy pl: G-s wifin akar valaki 20Mbit gyorsabb internetet használni, és nem érti, miért nem hozza az elvárt sebességet.
Találkoztam egy pPaksi emberkével, aki heti szintet bejelentette, hogy az ő 80Mbit internet előfizetése nem tud 20Mbit többet, és terjeszteni kezdte, hogy Tarr nem hajlandó megjavítani.
Természetessen G-s wifit használt....
Persze ezt hiába mondta neki a Tarr, nem fogta fel, csak azt, hogy szar a tarr.Tudjátok, hogy mennyi embernek ezt továbbadta...
Persze később már nem kért elnézést rémhír terjesztés miatt. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
ZsoltG60 #9478 üzenetére
Mindenképp kábelról mérd az értékeket és hasonlókat. Win8 akkor okozhat ilyet ha a saját meglátása szerint telepíti a drivert és azt használod. Ahogy kabelmania is mondja, próbálkozz meg egy lan kártya újra telepítéssel, a gyártó oldaláról töltsd le a legfrissebbet és akkor nézz egy tesztet. Wifin az én eszközeim is elég magas pingeket hoznak ki, viszont kábelon semmi gondja nincs, az a vezetéknélküli technika és akadályok számlájára írható ami minket most nem érdekel csak az hogy a szolgáltatással van gond vagy az eszközzel nálad
Kabelmánia, beelőzött
De a lényeg a lényeg.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ZsoltG60 #9473 üzenetére
Ezek szerint arrafelé két adási frekit használ a modem, ezek már elfogadható értékek ha bekapcsolják a +2 frekit menni fog.
Milyenek a vételi értékek?
Esetleg próbáld meg a wise registry clener és a spyboot 1.6 programokat hátha segít, ha router nélkül sem javul jelentsd be. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ZsoltG60 #9469 üzenetére
Akkor fordítsd meg outba kösd a modemet és tapba a tévét, szűrőt is tedd át a tapba, ha megjavul akkor egy kettes splitterre megoldható a probléma. Magas adási szint okozza a problémát az átkötéssel elvileg meg lesz a négy us freki így megszűnik a probléma, viszont a 8dB csillapítástól lehet szemcsés lesz pár adás, kettes splitternek mindkét kimenete egyforma csillapítású ezért javaslom hogy vegyél egyet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest