Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheSaint #20116 üzenetére
Pont most nézem. Mi a pöcs értelme van így a határozott idejű szerződés megkötésének? 15éve vagyok az előfizetőjük de bevallom elkezdtem keresni a lehetséges alternatívákat ezerrel. Slusszpoén, hogy néhány hete szerződtem le velük újabb egy évre, erre most egyoldalúan árat emelnek... no comment.
-
margithid
veterán
-
Red product
csendes tag
válasz
TheSaint #20116 üzenetére
Én is kaptam ma olvastam de nagyon felháborít a dolog.Egyrészt a sok reklám miatt másrészt most váltottam csomagot és így egy év újra a hűségem megint. nem tudom mit csináljak ha nem fogadom el akkor mi van?
T optikát hol vezetik mert itt nálunk sárbogárdon még nincs fejlesztés. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
TheSaint #19680 üzenetére
HFC kábeltévés (hibrid fiber coax) hálózatnál a fejállomástól a node-ig optika megy, a node és az előfizetők között koax kábel van. Lehet, hogy nálatok szegmentálást végeztek, ami azt jelenti, hogy kevesebb előfizető van egy node-on, ezért kellett a gerinchálózatot bővíteni.
Tarrnál van olyan terület is van ahol optika megy a házba (FTTH) egy ont nevű eszközbe amiből kijön a koax, utp és telefonkábel. A várható fejlesztésekről előre nem szoktak tájékoztatás adni, akkor értesítik az előfizetőket amikor már működik az új hálózat. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
TheSaint #19680 üzenetére
Ezt a Telekom topicban tudják neked a legjobban elmagyarázni
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
TheSaint #19613 üzenetére
Nem vagyok jogász, de tudomásom szerint egyoldalú szerződésmódosítást, és ezzel egyidejűleg díjemelést nem túl tanácsos bevállalni egy Tarr-nál sokkal nagyobb szolgáltatónak sem. Most ez a levél a részükről tényleg valós? Mert ha igen, akkor itt súlyos jogi következmények várhatóak.
Én biztos, hogy nem fogok nekik többet fizetni, mivel még jó ideig tart a hűségszerződésem. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
TheSaint #11910 üzenetére
Most se jobb? Felénk tegnap jártak a Tarr-osok, valamit bütyköltek a ház előtt az oszlopon és azóta még nem tapasztaltam visszaesést az említett két frekvencián. Persze az is lehet, hogy csak épp nem volt gond, hosszabb ideig kellene tesztelnem. Este 8-tól 1-ig néztem, meg reggel egy 2-3 percet.
-
vitya81
tag
válasz
TheSaint #11102 üzenetére
Köszönöm az infót. A ház elhelyezkedése itt is hasonló. Légvezeték cseréje megtörtént, modem csere még nem volt. Most már azt fogom preferálni, ha újra kijönnek. Most 1 napja semmi bajom a szolgáltatással,de félek, hogy ez hamarosan változni fog (a tapasztalat ezt mutatja).
Üdv: Viktor
-
válasz
TheSaint #10466 üzenetére
Ettől még lazán be tudnának vágni a UPC árai alá (vagy legalább arra a szintre), de nem nagyon akarnak. A Digi pedig nyugodtan ott lehetne a lakótelepeken (ha jól tudom Vas mellett Tolna az a másik elb@szott megye, ahol egyáltalan nincsenek jelen), de mivel tisztában van vele a tarr, hogy ezzel el is búcsúzhatna lakótelepi ügyfeleitől, inkább fizet nekik... Ez az igazán undorító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest