-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Rosep
senior tag
válasz
1egaly #16097 üzenetére
Köszönöm de nem tartok rá igényt!
Ha figyeltél volna, nem konkrétan Neked szólt a hozzászólásom. Nem válasz volt a tiédre...Én senkit sem rendszabályoztam, elmondtam a véleményem egy dolgoról...
És továbbra sem fogok több száz (vagy ezer) embert a szolgáltatás kimaradásommal fárasztani. Természetesen nekem is elő fordult már. Eddig is megoldódott és eztán is meg fog valamilyen úton-módon. -
-
-
-
-
1egaly
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
válasz
1egaly #15524 üzenetére
Úgy látom, hogy a routernek többet kell tudnia, de kérdés, hogy amivel mérted az mennyit tud.
Hiába van N-es vagy AC-s routered ha csak g-s wifivel csatlakozol hozzá...Milyen eszközön mérted a sebességet?
A routerben hogy van beállítva a wifi?Privátban is kereshetsz ha gondolod.
-
farkas-j
őstag
válasz
1egaly #15524 üzenetére
Egy kis alapismeret a WiFi-hez, hátha választ találsz arra, miért van csak jóval alacsonyabb sebességed WiFi-n.
-
nyalifali
aktív tag
válasz
1egaly #15524 üzenetére
A routered 600Mbps "elméleti / marketing" felirattal ellátott eszköz, amennyiben : 5/6 code rate (előremutató hibajavítás) 64-QAM moduláción, 40 MHz csatorna szélességgel, 400 ns GI rálátással kommunikál a WiFi-s eszközöddel.
Tehát ha ezeket az ideális körülményeket megteremted otthoni hálózatodon, akkor egy laborban fogsz lakniVéleményem szerint a 2.4G a te problémád, ha tudja az eszközöd az 5G-t, router csere, és meglesz a 150Mbps.
(gondolom felfelé kiméred a sávszélt.)
-
Daniel911
csendes tag
-
válasz
1egaly #15458 üzenetére
Van Discovery HD is, csak a nevében nincs benne a HD. Az eddigi SD-ből lett HD a 103-ason.
Ahogy nézem, rendben le is zajlott az átállítás, TNT Russia is megy már, Epic Drama HD is, AXN HD is, Viasat 3 HD is, Eurosport 1-2 HD is. EPG is van mindenhol. Az Alap csomagból valóban eltűntek a HD csatik, ahogy nézem. History (HD), Extreme Sports eltűntek, Story 4/5 maradtak, ebből valószínűleg a Story 5 a Platina mix csomagban (is) lehet, lévén kódolt, de nyitja a kártyám.
Sajnos az ORF 1-2-ből SD lett. -
farkas63
aktív tag
válasz
1egaly #15358 üzenetére
Egyiket se, ez csak szimpla karbantartás, ahhoz, hogy az új csatorna kiosztásokat betegyék semmi hardveres dolog nem kell csak egy szoftver frissítés. (már rég készen van az új csatorna kiosztás)
(#15359) ZsoltG60: Ez elég gáz, már vagy 4 éve nem kaptunk emelést, hahóó Tarr 2018 van, és még mindig 20 és 40mb/s-el bohóckodunk.
(kibaszott drága áron)
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
1egaly #15358 üzenetére
Nem lesz emelés
legalább is nálunk..rákérdeztem e-mailben.. most jött a válasz...
Tisztelt Zsolt!
Számunkra fontos, hogy Ügyfeleinknek gyors és pontos tájékoztatással szolgáljunk szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseikben.
Először is engedje meg, hogy elnézését kérjük, hogy levelére csak most válaszolunk!
Tájékoztatjuk, hogy nem tervezünk automatikus sávszélesség emelést Lenti településen. Több településen, köztük Lentiben is megszüntettük a jelenlegi 40M internet csomag értékesítését, és ehelyett új csomagokat vezettünk be (pl.: Internet 30M, Internet 70M).
Ön Kombi - Trió Max 40M csomagot vesz igénybe, melynek havidíja 2 éves határozott idejű szerződés mellett 6.730 Ft. Amennyiben a csomagján nem módosít, úgy az változatlan feltételekkel így marad.
Van lehetősége jelenlegi csomagját Kombi - Trió Max 70M csomagra módosítani a hűségidő lejárta előtt is 1 éves határozott idejű szerződés vállalásával. A csomag havidíja 1 éves határozott idejű szerződés mellett 8.990 Ft.
Amennyiben szeretné csomagját módosítani, kérjük, jelezze felénk!
Bízunk benne, hogy tájékoztatásunkkal elégedett, és továbbra is segítségére lehetünk szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseiben, kéréseiben.
Tisztelettel:
Suszter Ivett
TARR Kft. ügyfélszolgálat -
-
-
nfsu17
veterán
válasz
1egaly #14934 üzenetére
Ilyesmit nekem is csinált jó párszor,azt tapasztaltam ha sok felvétel van rajta akkor formázni kell(250gb-s ha a felén túl van)
Ebben lehet ráció.
Bár nekem 320GB van és egyszer mintha 70% fölött is lettem volna és nem volt gond.
Most töröltem dolgokat és azóta mindent felvett, amit kellett. Meg még mellette sok mást is csináltam, lehet az is közre játszott. Lehet tényleg nem szereti ha X GB-nál, vagy Y számú felvételnél több van az "agyában". Pl. pár napja csinált egy indexelést, és az összes felvétel összes könyvjelzőjét (hogy hol hagytam abba a felvétel nézését) törölte és minden felvétel az elejéről indul most.Van hogy felveszi és nem találod,az mappán kívül van,tehát felfelé lépkedj és akkor meglátod!?
Sejtem mit mondasz, de én nem találtam ott sem. Sehol. Benne van ott, ahol a többi normális felvétel, csak éppen nem látja mégsem a "DVR gomb". Úgy jelzi, mint egy le nem játszható fájlt, pl. egy iso-t. Ott van, de nem tudok vele semmit kezdeni. PC-n szerintem le lehetne játszani, de most nem volt kedvem ehhez a mókához. De eddig nem volt gond, pedig több száz felvételt már megélt.
-
nfsu17
veterán
válasz
1egaly #14909 üzenetére
tényleg jó box, de nálam most 2x is "bakizott" 2 hét alatt. korábban meg még sosem.
beállítottam a vasárnapi totalcart, mint eddig bármi mást és fel is vette, de nem tudom lejátszani.
2 vasárnapból egyszer sem vette fel.
a DVR mappában sincsen, mintha fel sem vette volna.
onnan tudom hogy felvette, hogy a szűrőt át lehet állítani arra, hogy "minden fájl mutatása" és akkor mutatja az összes felvételt, csak 1GB-os darabokban...meg a sallang fájlokat.
és ott van a felvétel, 1,2GB, .ts, de nem tudok vele semmit csinálni.
a techniport plus progi sem látja, amivel pc-re tudok másolni.
max annyi maradhatna, hogy fogom a hdd-t és pc-n usb-n rádugom.
de annyira nem lényeges, majd megnézem máshogy.
most tesztelem, hogy mi csesződött el, de eddig újra mindent felvett, amit beállítottam neki. -
-
Markizmark
addikt
válasz
1egaly #14909 üzenetére
Nálunk végtelen hurokba került ez a porfogó. Írja, hogy keresi a frissítést a tárhelyen, majd nem találja, majd errorral újraindul. Majd újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra.
Persze tarrék azt mondják minden oké. Azt írja Standby gombbal megszakíthatom, de akkor is újra indul és kezdi elölről.
-
ozsi1987
tag
válasz
1egaly #14702 üzenetére
Sziasztok!
Végre valami pozitívum az elmúlt két hét Tarr-os vergődése után...
Egy KÖSZÖNJÜK TARR-t megérdemelnek, hogy visszatették.....Futtatott már valaki gyors keresést ?
Mi az ami újdonság ma augusztus 1-től ?Amúgy remélem találnak pár értelmes új dolgozót,
hogy a mostanában felmerülő hibáikat javítani tudják majd....Üdv.
-
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
1egaly #14534 üzenetére
Szép és jó kezdeményezés..bár ha azt nézzük nem a legolcsóbb a piacon és messze van a mai elvárásoktól is pl a sebesség ...
"A 3G/HSDPA hálózaton a sávszélesség megfelelő készülékkel jelenleg 3,6 Mbit/s, és 7,2 Mbit/s között elérhető. A ténylegesen elérhető sávszélességet azonban számos tényező befolyásolja, így pl. hogy milyen lefedettségi területen használják a szolgáltatást."
Aki feltöltőkártyás telefont használ már ott is olcsóbb díjcsomaggal talál mobilnetet pl T: Domino maraton 1GB 1845ft...és ha van lefedettség ez 4G-n megy , és nincs hűségidő...igaz ez nem havidíjas, hanem amíg el nem fogy az 1 GB -
-
Bozek
nagyúr
válasz
1egaly #14210 üzenetére
Nem erről van szó. De a Discovery marketingszövegét gond nélkül benyalják egyesek, miközben ha a Tarr ad ki egy hasonlót, akkor már fikázzák őket, hogy nem így van. Nem tudom, én is sportrajongó vagyok és tudtommal európai is, mégsem az első számú választásom az ES. Sőt, hiába van éves ES Player előfizetésem, csak nagyon ritkán nézem, 1-2 Bundesliga meccset követek rajta.
Az is ferdítés, hogy "a legnagyobb sporteseményeken keresztül". Fociból például csak a Bundesliga van, se egy VB, se egy Eb, se egy Afrikai Nemzetek Kupája. A BL és az Európa Liga sem kerül náluk közvetítésre.A cikket valószínűleg egyébként ez miatt linkelte csak be Gyula, mert a többinek aztán végképp nincs köze a Tarr-hoz, sőt, a Digi-hez, a UPC-hez és a Telekom-hoz sem. Max. annyiban, hogy részben mobilszolgáltató is.
De hogy válaszoljak a kérdésedre is: igen, a Tarr is követ el hibát, ahogy bármelyik cég. De akkor lenne értelme ezt az egészet így lehozni, ha az olimpia egyáltalán nem lenne követhető a Tarr-nál. Márpedig de.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged