- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
CsodaPOK #20341 üzenetére
Olyan ez mint a Netflix, amit 5-en osztottak meg... amig ment a szekér addig pont leszarták, de amikor már kevés volt az előfizetés, de a szerverek egyre jobban lettek terhelve, akkor már ők is bevezették hogy nincs megosztás... ez a Tarr-os lépés kb. erre vezethető vissza.
-
ACE-
addikt
válasz
CsodaPOK #20333 üzenetére
Hát végülis mobilon, tableten továbbra is működik...
[#20331 Talon1111]
Igen, arra jó lett volna, de sajnos ezt nem tudják szűrni, hogy Te használod-e vagy valaki más... -
bzolika10
aktív tag
válasz
CsodaPOK #19070 üzenetére
Elég érdekes dolog ez. Azt nem tudom megérteni, hogy a telekom hogy számolta ki, hogy jobban megéri neki a voda koax mellé kihúzni az optikáját Hosszúhetényben, mint hogy a tarr a voda 2x esébe kerülő koaxa mellé húzza be Pécsváradra, ami lélekszámilag még nagyobb is. Ráadásul még most is van T réz, ami mellé simán elférne az optika.
Nem tudom hogy hogyan, de valahogy nagyon jól el tudja kerülni a tarr a versenyhelyzeteket. -
farkas-j
őstag
válasz
CsodaPOK #18274 üzenetére
Úgy néz ki, most már használható sebességű a VPN kapcsolatom. Nem is kellett átállítanom az MTU értékét. Ez az új ZTE már nem fekszik meg rajta. Azt még nem tudom, hogy mit szólna egy egy-két ezres Torrent szálhoz.
Az megtudja fektetni azokat a routereket amikben nincs hardveres NAT és nincs bennük combos proci. (Érdemes beleolvasni az "ASUS routerek" vagy a "Milyen routert" topikba.) Ha lesz rá lehetőség, az biztos, hogy bridge módba fogom rakatni, addig elleszek így vele.
-
farkas-j
őstag
válasz
CsodaPOK #18269 üzenetére
Köszi az infót!
Fejlemény. Délután korrektül felhívott az egyik informatikusuk, és átbeszéltük a problémákat. Azt ígérte, hogy utánanéz, hogy miben lehetne előrébb lépni. Ma este meglepetésemre kijöttek a TARR-tól és hoztak egy új típusú NOD-ot, egy ZTE ZXHN F688-ast. Bridge üzemmódot ugyan ez sem tud (még), de erre állítólag tényleg lesz új firmware ami már tudni fogja a bridge üzemmódot. Annyi előrelépés van most első körön, hogy ennek már sokkal használhatóbb a szoftvere. Tud DyN DNS opciót, van DMZ beállítási lehetőség, és IP cím lefoglalási lehetőség is. Ebben már AC2100/2.4Ghz/5Ghz (3x3 MiMo) WiFi van és vélhetően combosabb a hardvere is. A VPN tesztet holnap tudom megcsinálni majd a cégtől. -
ChuckyCheese
tag
válasz
CsodaPOK #14842 üzenetére
És most akkor miért esel nekem? Csak megjegyeztem, hogy eddig nem volt rá szükség, ezért nem tudtam hogy nem tudja. Nem hibáztatok senkit, talán csak magamat. Bár amikor vettem, még 20 megás netem volt. Nem tudtam, hogy pár év múlva ilyen lesz, ezért valszeg nem ez volt a priorítás!
De ha jól esik, mondogasd csak! -
amadeus11
senior tag
válasz
CsodaPOK #14065 üzenetére
Az én csomagom a tavalyi árhoz képest 70 egész forinttal "olcsóbb" lett. Tavaly év közben megemelték a kábeltévé árát a retekklub meg a höricsatik miatt pár száz forinttal. Aztán hogy más csomagoknál hogy sakkoztak. Nyílván úgy, hogy jól járjanak. Ez nem egy közhasznú alapítvány. Már a cég a neve is garancia a profitmaximalizálásra
"Tarr"
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
CsodaPOK #10746 üzenetére
Nincsmit, vagy külső hiba van valahol vagy a cmts újraindult és még nem engedi fel d3 módban a modemet, ha nem jön vissza a többi ds freki indítsd újra a modemet.
Nézd meg az osztóknál és a modemnél nem lazultak-e ki az F csatlakozók alacsony ds frekiknél ez is okozhat problémát. -
-
-
-
ballaball
csendes tag
válasz
CsodaPOK #7997 üzenetére
Nekem is tetszett az ajánlatuk.
Közben felmerült bennem az is, hogyha digitálisra aláírok 1 év hűséget, akkor ezzel az analógra is aláírok?
Ha nem hosszabbítok analógot (lemondom), akkor nem kapom a digitálisat se tovább.
Szerintem jó lenne elkülöníteni egymástól a kettőt, és a digitális csomagokat úgy megcsinálni, hogy abban szerepeljen az összes csatorna, nem pedig csak az, amit pluszban adnak az analóghoz képest. Az ár is mehetne így egyben, vagy újabb (digitális) kombi csomagokkal együtt. -
XeeN
senior tag
válasz
CsodaPOK #5404 üzenetére
Miután Március 5.-től él az új ászf, nem is igen mondhatott mást az üzletkötő. Ha valakit nagyon érdekelnek a leendő változások, a tarr honlapján megtalálhatja az új feltételeket. A duplázás inkább marketing fogás, a lényeg az, hogy valóban emelni fogják mindegyik csomag sebességét kisebb-nagyobb mértékben.
-
válasz
CsodaPOK #3748 üzenetére
A 29-es valóban egy nagyon speciális, szinte egyedülálló körzet országszinten is. Ott ha jól tudom az a probléma, hogy nem alkalmas kétirányú kommunikációra, így internetre sem a kábelhálózat, fejleszteni pedig nagyon nem akarnak. Ezért csak ADSL van. Annak meg ismerjük az árát. Itt viszont nincs ilyen probléma, ergo kis fejlesztés után falvakba is jöhetne a 120 Mbit/s.
-
válasz
CsodaPOK #3740 üzenetére
Tarrnál is vannak hülye szerelők. Legutóbb éppen ilyent fogtam ki. Le kellett ordítanom a fejét, mert nem óhajtotta kicserélni a Globalteq STB-t Intekre, habár előtte egy rossz szó nélkül engedélyezte az üfsz-on egy rendes hölgy a cserét. Más fórumokon olvasottak alapján a UPC-nél sem minden szerelő hülye azért. Az árkülönbség mindenesetre akkor is irreálisan nagy a két cég között (csak sajnos ezt a szerencsés helyen élők kevésbé veszik észre...). De addig, amíg 50 mega a Tarr-nál alapesetben 21.845 Ft, a UPC-nél pedig 6650 Ft, nincs miről beszélni és minden védő szó teljesen felesleges.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
CsodaPOK #3740 üzenetére
lehet védeni ettől függetlenül tény, hogy az ügyfél, tájékoztatás ismeretlen (neked pozitív tapasztalatod van velük minőség terén, szerencsés vagy, akkor feléd csak a két egyébb meghatározást tartom, tedd fel a kérdést egy szolgáltatónak ami egy negyed országot beterít egy 10 éves csinálja a honlapját wordben?
) fogalmak, mindezt drágán. Sajnos monopol helyzetük van.
nem vitának szántam, tapasztalatnak.
-
emre33
addikt
válasz
CsodaPOK #3563 üzenetére
Alsó a routerem mac címe..
(motorola 6120E http://192.168.100.1/cmAddress.htm)Ha cseréltem a router mac címét, akkor 3 sor volt..
Új mac cím, új ip cím..
Visszaraktam a régi mac címet, vissza is jött a régi külső ip cím.Kipróbálnám, csak nincs kéznél switch.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
CsodaPOK #3469 üzenetére
Meglett a megoldás.
Két frontos volt a csata:
1. Az egyik oszlopon valami kütyü beázott.
2. Van egy nem mai gyerek TV-nk. Az pont a Sorozat+ frekijén nyom vissza meglehetősen sok zavaró jelet a hálózatba.Mindenesetre Tarr előtt mégegyszer le a kalappal. Nagyot nőttek most a szememben
(És láthatóan az Ügyfélkapus bejelentéseket is figyelik)
-
1egal
tag
-
HIJ
őstag
válasz
CsodaPOK #3326 üzenetére
Az rendben van hogy egy adott pillanatban, amikor éppen bemérik, akkor megy. De a probléma akkor szokott előfordulni, amikor pl hétvégén mindenki a neten lóg. Én inkább attól tartok. Pl most karácsonykor volt egy kisebb lassulás. Mondjuk akkor nem a letöltési sebességgel volt a baj, hanem valószínűleg a DNS szerverek terhelődtek le, mert a weboldalak nem jöttek be, illetve tető lassúak voltak...
Aztán döntöttem. Egyenlőre a 15 megás is elég lesz, tekintve hogy jelenleg sem megy 24/7 -ben a letöltés... Jól hangzik a 25 mega, de a ki a fene használja azt ki? Én pl (szvsz) powerUser vagyok letöltés terén, ami azt jelenti, hogy 1080p -s videók tömkelegét töltöm nap mint nap, de így sem voltam képes kihasználni még a 10 megát sem nonstop. Max a feltöltés az ami jól jönne... Mindenesetre a 15 ről van lehetőség a 25 -re, viszont fordítva nincs. -
emre33
addikt
válasz
CsodaPOK #3298 üzenetére
De igen, ha a csatornát direkt törölték, és nem a csatorna szünt meg.
És nem hinném, hogy megszűnt. Így lehet írni a médiahatóságnak.
Pár milliós büntetés garantált!
Hatályos ASZF:
[http://www.tarr.hu/pic_uploaded/TARR_KFT_CATV_ASZF_20120119_v2.pdf]
-
emre33
addikt
válasz
CsodaPOK #2916 üzenetére
TARR.hu weboldal nálam még mindig nem jó.
8.8.8.8 és 8.8.4.4 a google dns szervere..
Nem tudom, linux alaltt tesztelem a google DNS válasz idejét (time nslookup domain_cim 8.8.8.8) hát ugyan azt tudja, vagy max 5% lassab a google. DNS szervere.
Lehet meghagyom állandóra.
-
emre33
addikt
válasz
CsodaPOK #2540 üzenetére
tarr.hu minden csak nem aktuális.
facebook oldalt egyszerűbb frissíteni, mint egy csili-vili főleg flash-es oldalt (felső reklám blokk)Facebook-ot sok ember folyamatosan olvassa.
tarr.hu meg minek menjek fel minden nap.El kell érni a felhasználókat, minél gyorsabban, minél többet, minél olcsóbban.
Ma erre az egyik legalkalmasabb eszköz a facebook.
Ha tetszik, ha nem, ez így van.
El kell fogadni, és használni. -
Grande Ale
őstag
válasz
CsodaPOK #2540 üzenetére
Persze, igazad van, de az oldalukra nem kattintok szerintem egy évben kétszer. A fészbúkra meg híreket olvasni járok, minden általam olvasott oldal ott van. Így látnám, látnánk, ha van valami hír, fórumról, hozzászólásokról nem is beszélve. De nem kell, csak egy felvetés volt, hiszen minden nagyobb cégnek, szolgáltatónak van szinte.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
emre33
addikt
válasz
CsodaPOK #2438 üzenetére
DIGI lan és a kábel lan két külön technika, két külön árazással.
Két kábel szolgáltatót össze lehet hasonlítani..
Amugy van több (sőt!) kábel szolgáltató, ami olcsóbb a tarr-nál.Összehasonlkítás egyvalamire jó: Ha más tudja ugyan azon technikát olcsóbban, gyorsabb sebességű NET szolgáltatni, akkor a TARR miért nem?
Neki is ugyan annyi az optika bérlet BIX fel, motorola modem és CTMS ugyan annyiba kerül.
Kábel hálózat kiépítve, nagy sebesség nem ezen múlik. -
Joke21
aktív tag
válasz
CsodaPOK #2361 üzenetére
Nem kell felhívni a tarr-t. Modemet áramtalanítod, laptopot és a modemet összekötöd utp kábellel, 5 perc múlva modemnek újra áramot adsz. Ennyi és megy. Ha nem, akkor legyen 10 perc, de 5 általában elég nekem. Persze ha utána asztaliról szeretnéd használni a netet, akkor ugyan ez a művelet.
-
emre33
addikt
válasz
CsodaPOK #2367 üzenetére
Igazából nem nagyon érdekel.
Nem nagyon fogom használni ezt a szolgáltatást.
Még ha ingyen lenne akkor se.Internetszolgáltatásnak kellene ilyen naprakésznek lennie.
Remélem az élet megbüntetni azt a pár embert aki felelős ezért a nevetséges sebességért, és a drága árért.
-
-
emre33
addikt
-
Tutu7030
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest