Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zharkanyi
tag
válasz
#76896256 #2899 üzenetére
Hát a filmek magyar felirattal kb. semmit nem érnek az olyan típusú embereknek, mint én is vagyok.
Válts át angol feliratra, mert úgy már kénytelen vagy foglalkozni a nyelvvel. Nyilván nem a nagyon várt "kedvenceknél", de én pl. mikor mostanában keresek valami néznivalót, akkor azt eleve angolul kezdem már nézni, angol felirattal. Úgy vagyok vele, hogy most nyelvet tanulok és közben még remélhetőleg szórakozok is, nem pedig filmet/sorozatot nézek.Zene detto. 10-20 éves angol nyelvű számoknak csodálkozok mostanában rá a jelentésére. Több százszor hallottam őket anélkül, hogy egy pillanatra is belegondoltam volna miről szólnak. Biztos már korábban is megértettem volna egy részét ezeknek, de ahogy akkor sem, így sokszor most sem foglalkozok azzal, hogy miről szól egy szám.
A csak hallgatás/olvasás meg tényleg nem elég. Utazás közben viszont ez marad, hacsak nem kezdesz csevegni a többi vonatozóval angolul tanuló kirgiz bevándorlónak kiadva magadat. Na jó, ez nem jó ötlet, még a végén még megvernek. Legyél fizimiskádnak megfelelően svéd/portugál/lengyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1 humoros
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest