- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rick4
félisten
Itt se jobb a helyzet, gyalog 3-4 perc a 21-es végállomás, pontosabban csak buszforduló, akárhova akarok menni, innen minden messze van, egy busz elvisz akár a nagyállomásra is, de oda is 25 perc az út. Az első pont a Csillag tér, a második a Mars tér ahol átszállhatok, de a tesco, ami innen autóval 6-7 perc, az busszal 30 perc, ebben benne van egy átszállás is, tehát két főre csak az oda- vissza jegy 1240 előre vége, a buszon 1600Ft. A busz akkor jó, ha nincs más.
-
macilaci78
nagyúr
A 2-es villamos projekt így egészben nettó hülyeség volt.
- Ritkán van villamos, ami összekötné a két vasútállomást, ami kimenne a multiplex mozihoz.
- Megszűnt az Alsóvárost Rókussal-Makkossal összekötő busz. (Bevásárlóközpont csak átszállással érhető el.
- Megszűnt az Újszegedet a Rókussal-Makkossal összekötő busz. (Bevásárlóközpont csak átszállással érhető el.
- Mindezt 5 megálló különbségért.A 9-es, 19-es trolivonal:
- csak a végállomásokban térnek el, de azok is 10 percnyire vannak egymástól gyalog.10-es trolinak sok értelme nem volt. 8-as trolival volt közös megállója, alacsony padlós járművek mindkét vonalon.
Persze, mert az elektromos járművek környezetkímélőbbek, meg nem téved el a sofőr...
Aztán van olyan buszjárat, ami óránként kétszer jár, vagy testvérjáratával együtt óránként kétszer. Ezzel szemben van olyan távolsági járat, ami ettől sűrűbben jár...
-
DarkByte
addikt
Az Interstellar-t nem láttam még, de soron van. Egyébként tényleg nem tudom eldönteni hogy tetszett-e. Ez az a fajta mozi amit szerintem első nézésre meg sem lehet érteni, teljesen nulla háttértudással ültem be rá (vagyis hogy egy minimális plot-ot elolvastam azért). Az volt a sejtésem hogy valami Moon szerű dolog lesz (az egyébként tetszett). De olvasom is hogy csomó dolog ami a novellákban el van magyarázva az a filmben nincs kifejtve.
Most neten olvasgatom az értelmezéseit: [link]
-
Rick4
félisten
Nem kell poe, ez egy router, kell egy 220-as madzag amiről a tápot kapja, meg egy lan kábel. Illetve ha nincs fent áram, éls van olyan eszköz ami "leveszi a powert az ethernetről", akkor úgy is megoldható. Nekem is pont így van, kertes vályog, perpill 4 router van bedugva, ebből egyik ez az airlive a padláson. A yagival irányítani lehet, azzal kipróbáltam, a telefon még 150m távról is ment vele rendesen, de az otthoni egyenletes szóráshoz elég a saját antennája, az körsugárzóként viselkedik. Van egy spéci dél- amerikai firmware hozzá, ott a 400mW-ot is ki lehet választani, azzal elég jól szalad.
-
DarkByte
addikt
Ribizsi Auto Hifit tudom esetleg mondani, náluk vettem a dünnyögőmet. Szerintem nekik is lesz ilyen kábel, elég alap dolog egy ilyen valószínűleg.
Mod: ja látom igazából nem is szegedi címet akarsz.
Esetleg Műszaki Pince a belvárosban, ott is van mindenféle audio cumó kocsihoz. Már ha végül Szeged lesz.lugosi: nem Ő van külföldön? Vagy az Bitpork?
-
-
Frenky89
addikt
Igen rebesgetnek olyasmit, hogy telekomos hálóra újítottak - eddig nem is voltak ilyen 30/5, 50/5, 80/8 csomagok, 25/valamennyi volt a legnagyobb.
Viszont ha háló van miért nincs jelen a telekom?Invitel optika van még tán a faluban (bocsi városban: Sándorfalva), de csak a központban, így az
semjátszik, pedig nagyon jó lenne valami izmosabb feltöltés, mert jó nagy szívás, ha valamit távoli asztalon kell szórakozni néha.szerk.: Basszus, le vagyok maradva. Van telekom is... Így már mindjárt más a leányzó fekvése.
-
-
-
-
Syl
nagyúr
Most bele fogok taposni pár ember lelki világába
A BB10-ben egyetértünk.
A WP-ben nekem idegesítő az a sok értelmetlen animáció. Akármihez hozzáérek, jön egy egy másodperces téglalap ki-beúszó animáció. Mintha a készítők így akarnának elrejteni valamit a rendszer hiányosságából. Az egész olyan, mint egy óvodás rajzfilm. Az egész nyúlik, ragad. Fujj.
iOS. Itt is a feleslegesen lassú animációk, meg persze ez az egész gay színvilág...
Android legnagyobb előnye egyben a hátránya is: a nyitottság. Egyik gyári billentyűzet sem tetszett, ezért megvettem a swype-ot amivel nagyon gyorsan és hatékonyan tudok gépelni. (ne feledjük, hogy olyan pici lapátkezem van, hogy elveszik benne a 4,8"-as SIII) A nyitottságát a gyártók rendszerint csak a hátrányukra tudják kihasználni. Telerakják szeméttel, aztán az ember csak csodálkozik hogy miért akad annyira.
Persze vannak kivételek. Például a Galaxy Tab 8.9 a gyári 4.0-ás androiddal egy hihetetlenül stabil és megbízható gép volt. Bezzeg a Galaxy SIII-at már hekkelgetnem kellett.Szóval, igen. A BB10 az igazi. Legalábbis amíg meg nem jelenik az Ubuntu Touch
-
-
-
-
Zalaegerszeg? Nem ott van/volt a gyár? Vigyázz nagyon, nehogy valami gyárból hátsó kijáraton kikerült teló legyen. Akku alatt matrica legyen stb, de szerintem ha beírod a Z10 topikba hogy miről lehet megismerni az ilyen khm "gyűjtői" telefont, akkor meg fogják mondani, van bennfentes a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest