- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
válasz
SirRasor #990 üzenetére
Varta Ready-To-Use AA akkum volt pár éve, nem tett rám mély benyomást.
Meg mindenféle - még kínaiolcó is - AA akkukat használtam, míg aztán vettem 2 pár Eneloopot a fényképezőmbe. Meg mellé egy Voltcaft töltőt.
Ez az akku eléggé meggyőzött, ha hetekig áll a fényképezőmben, akkor sem merül le (mármint ha nem nagyon fényképezek egy ideig). Valamint amikor beteszem a tartalék párat - amit hetekkel előtte töltöttem - azok is bírják még.
Ezért vettem ilyet nyáron is, amikor AAA akku kellett.Szóval szerintem jó választás, főleg ha nem folyamatosan használod. Vagy valami mellett akarsz tartalék akkut is hordani és nem akarsz úgy járni, hogy azok is lemerültek állás közben.
No meg mint többen elmondták itt is: nem árt egy jó töltő. Hosszabb élettartam, nagyobb kapacitás és látod melyiket melyikkel érdemes párban használni (vagy leselejtezni).
Én egyébként a már gyengülő (kisebb kapacitású) akkukat zseblámpába szoktam elhasználni: ott nem zavaró, ha picit alacsonyabb a feszültsége, vagy gyorsabban lemerül. -
lorcsi
veterán
-
zeg
őstag
válasz
SirRasor #764 üzenetére
Nem veszel hozzá 32 ohmos fülest, csak 16-ost. Ha agybadugós és legalább 110dB körüli érzékenységgel bír, biztosan elegendő lesz a lejátszó kimenete. Nekem egy Sony S754-esem van, amire azt mondják halk. Tényleg az, fejhallgatóval, de a jelenlegi Sennheiser CX300-II fülhallgatóm (16ohm, 113dB) 24-es hangerőbeállítással már leüvölti a fejem. (30 a max).
Rövid ideig vendégeskedett nálam egy B-s sorozatú sony is, melyről nem sikerült egyértelműen kiderítenem hogy 7 vagy 10mw-os, de annak kimenete is elegendő volt bőven, az előbb említett dugóval. Próbaképp 'occó kétezres' fülhallgatóval is kipróbáltam, de használhatatlanul halk volt mindkét lejátszó. Szóval a fülesen múlik minden, nem a lejátszón. -
-
-
Polemius
senior tag
-
-
-
-
válasz
SirRasor #190 üzenetére
Ha elmegy az ablakod alatt egy hipermodern részecskeszűrős dízel autó és épp nyom egy kövér gázt, akkor kb. 600csillió az n-edikenszer több cuccos jut be a szigetelt háromrétegű ablakodon keresztül, mint amit egy kondenzátor egy év alatt elpárologtat. Szóval emiatt kár paráznod. Egyél egy kis C vitamint, az megvéd...
-
bolcsodal
addikt
válasz
SirRasor #187 üzenetére
Semmivel sem több, mint ami a gépedből jön ki! Egyébként mivel nem melegszenek túlzottan talán a párolgás is alacsonyabb intenzitású.
Ami veszélyes lehet, az a zsírtalanításhoz használt szerves oldószer maradékok. A napi városi élet kémai terheléséhez nem sokat tunak hozzáadni...szerintem.
A műanyagokban levő UV védő szerek, és égésgátlók lehetnek még veszélyesek....ha mondjuk egy konténer alaplap között éldegélsz...
-
-
Polemius
senior tag
Azért megnézném, ahogy egy mozgó ember szemébe belevilágítasz ~1 mm átmérőjű lézersugárral, miközben remeg a kezed.
(Repülő az más, azon a távon már szóródik ezeknek a lézereknek a fénye, épp azért veszélyes.)De ha tényleg parázol, akkor paprikaspray, ködös nem sugárban fújó. Ugyanis stresszhelyzetben minél egyszerűbben, primitívebben, minél nagyobb szórással működik valami, annál jobban tudod használni. Mert feltételezem nem fogsz gyakorolni vele..
Vagy nagy fényerejű taktikai stroboszkópot tudó lámpa. Csak azzal meg az a baj, hogy mi van ha épp ragyogó napsütés van (kevésbé érvényesül a fénye), mi van ha másik üzemmódon hagytad (moonlight), mi van ha épp lemerült az elem (biztosan a legrosszabbkor merül le)?
Jobb a spray. De mintha nem olyan rég ezeket már végigtárgyaltuk volna ebben a topicban.
-
ErőVarázsló
aktív tag
hát én nem probálkoznék az eredmény a szemben is hasonló csak ott több kárt okoz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest