- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
bitpork #19001 üzenetére
Emitten a szerbek dajdajoznak. Kénytelen leszek CS:GO-val játszani alvás helyett.
Hírcsárda
Magyar beszállító nyerte az azeri baltatendert
A magyar balták már bizonyítottak. -
martonx
veterán
válasz
bitpork #18996 üzenetére
A héten voltam az Államkincstárnál ügyet intézni a nagyobbik gyerekkel. Kis martonx (5 éves) mindig rázsong a nyilvános vízgépekre, itt is kifelé menet elrohant inni. Bénán vette ki a legalsó poharat, így az adagolóból még kijött néhány. Megszólal erre a vízgép mellett ülő cigány asszony:
- Nem gond, az én táskámban is van már vagy húsz pohár. -
-
-
-
-
-
válasz
bitpork #18850 üzenetére
De tényleg annyira durva... De látod a kis (?) közönségének nem tűnik fel, illeszkedik a szintbe... Az írójából kinézem azt az 5-6 elvégzett általánost. Reakciók ("testvér"), szigorú nagyon. És még csodálkoznak ha primitívnek nézik őket.
Ha egy magyartanár elolvassa azt a posztot, valószínű ott kap agyvérzést a gép előtt. -
-
rt06
veterán
válasz
bitpork #18827 üzenetére
mire ez hozzamkerult, mar kieltem minden moddolasi vagyam (anno egy abit kg7-re forrasztottam ket potmetert, amivel tudtam adni a duronomnak masfelszer annyi feszt, mint ami a bios-ban allithato maximuma volt, a duronon meg forrasztopakaval oldottam fel a szorzolockot), nem is neztem, ez moddolhato-e
hirtelen azt sem tudom, milyen gyartmanyu a kartya -
-
-
válasz
bitpork #18798 üzenetére
Úgy érdemes szerintem, hogy kanóccal érdemes rákötni a telefont, mert akkor még tölti is. Csak az ilyesmi akkor tipikusan nem kivitelezhető, mikor elmegyek egyik ügyfelemhez, és ott kéne valami miatt a laptopomra net (mert nincs helyben wifi, vagy azért mert nem nagyon fontos a net az adott cégnél, vagy biztonsági okokból). Én csak ilyen vészmegoldásokra használom hogy vezeték nélkül kössem össze, mert a kábelt azt persze sose viszem magammal.
Amúgy ha nagyobb (1-2-sok) gigás net csomagod van a telefonelőfizetéshez, akkor a T-mobilnál pl lehet olyat kérni, hogy DUONET SIM kártya, ez havi 500 Ft, és azt csinálja, hogy a telefonodon lévő netcsomag (pl ikon, médiamánia) adatforgalmát a két kártya (a telefonban lévő és a duonetes) közösen használhatja le. Így akár vehetsz is egy plusz donglit amibe beteszed a dounet sim kártyát. Én ezt a megoldást használom arra hogy a táblagépemben legyen net és flottul működik.
-
r0by
addikt
válasz
bitpork #18794 üzenetére
HTC HD2-m van, azzal minden ilyesmi megoldható. Csak éppen nem előfizus vagyok, és nem is akarok az lenni.
Mindössze csak annyit szeretnék, hogyha elutazunk, akkor is legyen valahogyan net elérhetőség, mert mindig jól jön.
Egyébként ezt néztem, mert ez jó lenne nekem, de nem nagyon értem, ami ide le van írva.
1. "200 Ft-os fix napidíjért netezhetsz, túlforgalmazási díj nélkül."
2. "10 MB adatforgalmi limitet biztosít."
Most akkor van adatforgalmi korlát, vagy nincs? Vagy 10MB eléréséig gyors, aztán lekorlátozzák?
Egyébként ez lenne a jó, mert akkor a mobilról meg tudnám osztani a netet. -
-
fradi81
veterán
válasz
bitpork #18766 üzenetére
Egy példa, H-P napi 8 óra esetleg havi 1-2 szombat 90E Ft az oké, dolgozzon becsületesen meg van fizetve.
H-P napi 12-13 óra 85K nagyon nem okéItt már nem várható el hogy a maximumot nyújtsa a dolgozó.
Ha már munka, most ha valaki túlórázik, akkor a + órákat hivatalosan 200%-os órabérrel kellene fizetni?
-
Rawulf
őstag
-
-
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bitpork #18108 üzenetére
Ráadásul szvsz a bőr alkalmatlan ülőalkalmatosságnak. Kényelmetlen, meleg, bepálik nyáron, lecsúszol benne. stb.
Nálunk is van több féle ólomkristálypohár, Zsolnay készlet, dísz, nagy ritkán (eljegyzés, stb) van használva. De műanyag poharunk nincs, rendes üvegpoharakból kap a vendég inni. Van is pár 4-5 darabos készlet már, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest