- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
moorland #24413 üzenetére
"2014/02/17 10:44:55
- olasz969Tisztelt norcsicsati! Üdv! Ezen fut a crysis 3,a bf3? köszönöm a választ
2014/02/17 10:49:21
- norcsicsatiTisztelt olasz969! nem tudom, nem játszottam vele, csak dolgoztam, de ha ügyesenn beirod a játék nevét és gepigenyet a googleba megtudhatod a választ;-)"
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
moorland #24335 üzenetére
8 évesen én minden reggel (korán, mert fater 6-kor indult melóba és vitt engem suliba) kinyittattam a portással a számtech-termet, áttoltam a legjobb gépet asztalostul a saját termünkbe, és miután az osztályból egyedüliként képes voltam beüzemelni, egészen addig játszottam, míg nem jött valamelyik 13 éves suhanc, hogy kéne a gép informatika órára...
-
-
DeltaPower
addikt
válasz
moorland #21728 üzenetére
Ez kétélű. Ha jó szándékból elmondod neki hogy tudja elkerülni, akkor le se sz@rja. Ha nem szólsz neki, hanem minden takarítás után elkéred a pénzt szó nélkül, akkor valaki más egyszer elmondja neki mit csinál rosszul és onnantól te lehúzós szemétládának vagy elkönyvelve.
-
sketchifun
senior tag
válasz
moorland #21530 üzenetére
Igen-igen. Én ezt teljes mértékben megértem. A baj az, hogy itt még a szart is drágán adják.
Elég sokat foglalkozok használt, és új hardverek adásvételével is.
Nem, nem vagyok boltos. Többnyire a környéken fellelhető gépeket buherálom. De mikor arra kényszerülök, hogy ilyen helyre kell mennem valami olcsó cuccért, már feláll a szőr a hátamon, mikor közli a hűtőpasztáért, hogy kétezer, és még vigyorog is, hogy milyen olcsón tud adni.. -
szumo
senior tag
válasz
moorland #18893 üzenetére
Jó ötlet a Live cd, azoknál a gépeknél, ahol még megy a cd meghajtó és vagy bootolni tud usb-ről!
Hát itt egyik sem ment volna.Valóban az az én hülyeségem, hogy nem húztam ki a lan madzagját, de bevallom férfiasan, elég késő délutánba hajlott már az idő, és akkoriban nagy volt a hajtás, sokkal nagyobb mint mostanság. Egyszerűen elfelejtettem
-
szumo
senior tag
válasz
moorland #12592 üzenetére
Jön egy egy régebbi kuncsaft, hogy ne csak az irodájukba, hanem a gyereknek is rakjunk össze gépet. Ennek előzményei lentebb. Szerintem betelt a pohár nála.
Tavaly volt már nem tudom mikor, de talán ilyentájt, hogy szatyorban hozta a vállalkozó a gépet, hogy meg kellene javítani. Esetleg aki emlékszik, az a forrasztott alaplapi lötyögős kondis P3-asra. Amit a helyére csináltam, az mumusként jár vissza 2-3 havi rendszerességgel néha sűrűbben
.
Valószínűsítem, hogy otthon van az irodája, a kuncsaftnak, mert mindig a gyerekre panaszkodik, hogyha baj van. Volt, hogy kókányolt csupasz xp-vel hozta vissza a gépet, hogy neki nem nyitja meg a netkaput, meg ilyen olyan programokat nem talál (egy csupasz xp-n nem is csodáltam), még jó, hogy a dolgai megvoltak, de volt, hogy a gyerek szerzett másik mobil stick-et, és attól borult meg a gép lelkivilága. Olyan is előfordult, hogy 3 naponként járt nálam a gép. A luzer hiba az nem garanciális. -
Dorien
veterán
válasz
moorland #12592 üzenetére
Szoftveres javításra, telepítésre, beállításra nincs garancia, ez alap.
Azon nem nagyon tudsz külsérelmi nyomot mutatni neki, mint a hardveren.
Meg nem tudod visszavinni a nagykerbe/kiskerbe, hogy cseréljék ki.Én akkor szoktam valamit gariban megcsinálni, ha tényleg én voltam a balf@sz. Vagy ha már régóta húzódik a javítás és nem akarom az ügyfelet elveszíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged