Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
az elöbb bejött egy fószer, hogy neki olcsó, gagyi, és kicsi szkenner kell, amit nem kell a 220-be bedugni
nézegetem a canon-okat, mégse adjak neki egy ratyi szutyok gépet, amikor is közli, hogy az egyik konkurenciánál van 9k-ért mustek, olyan esetleg?
megnézzük, van, 8,8k
ezzel még nem is tudott volna kiakasztani, csakhogy közben mászkált fel-alá, nem is figyeltem oda rá, kerestem a mustek-et
aztán letámaszkodott a pultra az egyik kezével, és az alacsony pultnak köszönhetően tökéletesen a képembe vakarta a másik kezével a tökeit - de hogy egyszer ne legyen elég, ezt kb 3szor eljátszotta fél perc alatt (nem vakarni, mosni kellene), azután lettem arra figyelmes, hogy kettőt lép, majd vakar...
kicsit idegesítő és bunkó viselkedés
még kicsit morgott azon, hogy miért csak jövő hét közepére jönne meg, ha megrendeli, de burkoltan közöltem vele, hogy ilyen szart csak rendelésre hozunk, ha canon kellene, akkor az lenne, igaz kicsivel drágább, de legalább jó...majd visszanéz - szerintem nem látjuk többetnem fogom megsiratni, ha máshol veszi meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- Apple watch Ultra 2 2026.08.19. Apple jótállás
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest