- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
localhost #13265 üzenetére
Érdekes a fazonja, mert nem klasszikus csésze alakú, hanem olyan mint egy egyenes vonalú bögre, csak egy emeletesben
Pedig hasonlo letezik teljesen feliratmentesen is, legalabbis mostani melohelyen ilyesmi nagyobb atmeroju, mint magas, henger alaku cseszebol szoktam kavezni.
Mondjuk az nem ilyen csillogo feher, hanem inkabb olyasmi a szine, mint az Arcopal tanyeroknak/cseszeknek/bogreknek.Jovo heten megnezem, hatha van valami markajelzes az aljan.
-
szumoo
senior tag
válasz
localhost #13265 üzenetére
Megnéztem pár oldalt, de nem találtam ilyen bögrét. Amit tudok javasolni, hogy reklámajándék honlapokat nézz meg, hátha találsz vhol. Igaz ezekkel az a gond, hogy nem biztos, hogy kapsz 1db-ot
Holnap megkérdem kollégám, hogy látott-e mostanság vhol ilyen forma bögrét. -
cbmfan
senior tag
válasz
localhost #13269 üzenetére
Canonos fél literes melegen tartó fém bögrém van
meg egy 3 decis HSBCs.
mai meló: 22 gép+szerver hegesztése irodában. minden tökéletesen ment, 0 hiba, egyetlen kábelre se sikerült rosszul rárakni RJ45 csatit.
viszont: az iroda főnöke annyira volt b*zi, hogy ha leköptem volna, sistereg.
óránként kérdezte, hogy kérek-e valamit, kávét, teát, sütit... tizedik után elküldtem a közeli Burger Kingbe kajáért
. és hozott!
adnám pénzt, de mondja, hogy "ugyan, ez benne van a munkadíjban", és vigyorog...
délután bemászok asztal alá, kábelezem be fixen berakott gépet (táp lemaradt...), erre rácsap a seggemre. "bocsi, véletlen volt!" az, persze...
később ezt eljátszotta még egyszer, kimásztam, nézek rá kissé mérgesen. ember megijed... nos, én mint írtam, majdnem 2 méter vagyok, és ~150 kiló. ő volt 160 centi, 50 kiló vasággyal... jobb kézzel elkaptam ingét, megemeltem szemmagasságba, és mondom neki, hogy "még egy ilyen drága barátom, és repülsz az iroda túlfelébe."
azt a rémült arcot kellett volna látnotok
azóta nem láttam. holnap megint megyünk hálózatot belőni, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz...
-
jozsi252
veterán
válasz
localhost #13267 üzenetére
Igaz, erre nemgondoltam, nemtúljó dolog ragasztásra bízni egy forró csésze akármit. Meg hát a hőtől fene tudja mennyire lágyul meg az adott ragasztó, bár ezis komponensfüggő, ezért mondtam hogy az epoxid talán jólenne, mivel 20-90 fok között van a hőtűrése.
És ahol vettétek ott nemtudsz érdeklődni hogy nincs-e ilyen?
-
cbmfan
senior tag
válasz
localhost #13113 üzenetére
eh, ez nálam is ütött
ma szöszi be, tipikus huszonéves barbi baba 10 centis tűsarkú cipő, szőrös rózsaszín táska. tipikus "jól nézek ki, más nem érdekel" kinézet. pultosnál állnak ketten, hívtam kinti szervízpulthoz (kivételesen rend volt rajta
). mondja, hogy Asus P45 chipsetes lapjába szeretne a jelenlegi 4 giga memóriája mellé még négyet, illetve a Geil ramjai mellett más típusok fognak-e működni rendesen. esetleg jelenlegi Q6600 processzorát is lecserélné valamilyen Q9 szériára. állam kopp, jesszus, ez hihetetlen, EZ ÉRT HOZZÁ!!! rajtam totális döbbenet, pultosnak elakadt a szava. kellett pár másodperc, mire reagálni tudtam... mondtam, hogy mi van készleten, illetve mit tudunk rendelni. elbeszélgettünk HW, SW dolgokról, egyszerűen nem akartam ezt elhinni. proci mégse kellett most neki, de vitt két kétgigás 1066os Kingmaxot. inkább nem égettem magam azzal a kérdéssel, hogy be tudja-e rakni...
-
cbmfan
senior tag
válasz
localhost #13022 üzenetére
pontosan. pláne még a nevemet se tudják. persze volt kivétel, amikor kellemes hölgyek jöttek a problémájukkal. akkor még a helyszínen szervizelés is szóba jöhetett, és néhány esetben még fizetnie se kellett
hajh, szép emlékek...
de hogy derítette ki... kedden megnézem, hogy ki volt ez egyáltalán.
-
cbmfan
senior tag
válasz
localhost #12990 üzenetére
kívánom, hogy látogasson meg Téged is!
jött. kezében valami 775ös asrock szutyok, ami hasonló állapotban volt, amit lehánytak... főnök bent, nézek rá esdeklő szemekkel, ő meg röhög.... kedves. intettem neki, hogy jöjjön ide, hadd szívjon ő is.
- helló, hoztam tesztelő alaplapot, meg a gépet. (lapot írtam, gépen oldallap nuku. valószínűleg nem tudta felrakni...)
- látom. tedd fel a pultra.
- öö oké.én be szervízbe, első kezembe eső táp felkap (400as codegen lett, boothoz elég az is üresen), plusz két PCI-os s3 polcról (abból is van vagy két tucat).
hóbelevanc kiszed házból, lássuk. 775ös Cel440 (420am volt, 3.6Gn hajtottam 1.6G helyett
), két 1Gs noname DDR2,VGÁt meg el se hozta. otthon felejtette... aztán kiderült, hogy táskájában volt, ami egy 7600GT.
csinálhattam ezzel bármit, se kép, se hang. tesztramjaimat, procikat próbáltam hozott lapban, de az is halott. VGÁt, ramokat próbáltam egy harmadik tesztlapban, VGA feléledt, viszont csak kriksz-krakszok voltak a monitoron. HDD, ODD teszt oké volt.
ezt végig látta, kissé fehér volt a srác..
- ez akkor biztos rossz?
- biztos.
- háttö... nem tudom, hogy mit csináljak...
- nézd, ezek már nem működnek. de használt dolgaimból tán össze tudok hozni valamit. (nepper mód ON)
- (szeme felcsillan) igen?
- pillanat és jövök.főnöknek intek, jöjjön ide. be szervízbe. mondom, hogy van némi használt cuccom, eladhatom-e neki itt. mondja, hogy miért ne, csak nyugodtan. (biztos, ami biztos, ne problémázzon utána.) irány ki.
- van egy 965P-DS3 lapom, Cel420 procim, 7600GS videokártyám (sógortól jött, kapott érte két üveg sört...) és egy giga ramom feleslegesen. 30 ezerhez mit szólsz? plusz kell még egy táp és egy ház.
- oké! (örül magának)
- használt házam és tápom nincs, de Mercury házakban van táp is, válassz egyet azok közül. (közelébe se mennék legszívesebben azoknak a tápoknak. pláne cuccom "megszokta" 450es Chieftecet...)
- azt kérném! (mutat egy fekete-ezüstre)
- az 9900 ft. az legyen?
- igen!számláz, fizet, örül... fülig érő szájjal kivonul.
holnap behozom cuccomat, összelegózom neki, hadd örüljön... és én is
-
cbmfan
senior tag
válasz
localhost #12984 üzenetére
fogjuk rá...
telefon.
- tessék, xy számtechüzlet, szervíz. (külön vonal. ujjé!)
- megint én vagyok!
- bocsánat, de ki is pontosabban?
- hát én! a kártyaolvasós!
- ja igen, már emlékszem. sikerült értesíteni a fogyasztóvédelmet?
- igen! értesítettek, hogy vizsgálják az ügyet! ezt jól megszívta! biip biip biip...érzem, hogy ez folytatásos teleregény lesz... egyáltalán kellene valami értesítőt kapnom erről?
-
cbmfan
senior tag
válasz
localhost #12963 üzenetére
előre is bocs, de
maaarha
urológus már nem segít ezen, proktológus esetleg... kb. fél éve mondta ezt, és valószínűleg ma is ugyanazal szopik, mert akkora smucig.
szerk: ide is jött egy bűzlő gép (ebbe nem hánytak bele kivételesen
), 5 percenként újraindul problémával. kaja után meglesem...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #12707 üzenetére
Tegnap eléggé felnyomta az agyvizemet egy kedves ügyfél, az árajánlatomra mindössze annyit válaszolt, "Jó, akkor rendelek egyet".
Az ajánlatomban szépen leírtam, hogy a megrendelésével egyidejűleg kérem adja meg a számlázási és szállítási címet és a fizetés módját. (küldjem futárral, bejön érte?, utánvétellel fizet vagy átutalással, kápé, bankkártya?)
Erről persze semmit nem mondott, amikor felhívtam, még neki állt feljebb!
"Hagyjon már békén, azt hiszi nekem nincs más dolgom?" Meg hogy "nehogymár, ennélkül ne lehessen rendelni".
Hát a legszívesebben rácsaptam volna a telefont.
-
mongi
senior tag
válasz
localhost #12653 üzenetére
"csak spriccelje a levegőbe 5x, azonnali hatás garantált, a wifi speed spray molekulák szállítják a wifi jelet..."
Ja és a "man in black family" akik szeretik: a Smith család
-Ted Smith, New York
-Todd Smith, Los Angeles
-Tina Smith, Chicago
-Toraidio Smith, Tijuana
-Theresa Smith, Miamide a legjobb ez: "Néhány spricc a sprayel, és máris 18 Mps sebesség! Whoah!" -Tim Smith, Seattle
Ja és ha nem válik be, 8 órán belül küldje vissza, a visszaküldéskor küldjön még 13dodót kezelési költségre
-
szumo
senior tag
válasz
localhost #12398 üzenetére
Akkor lehet, hogy ezzel keverem.
Mondjuk nem csodálkozok, most is 38 fokos lázzal melózok, polárban vacogva.
Bár ha ez egy standard gép proci vagy videókártya hőmérséklete lenne, akkor örülnék, de így most nekem ez nem esik jól.Tegnap egy asus x38-as alaplap 4 órán keresztül szopatott. A végén már miszlikre szedtem a gépet, minden egységet külön ellenőriztem jó volt, de néha csak úgy önkényesen elindult, megállt, elindult megállt. A hiba, hogy az alaplapra szerelt ON/OFF kapcsoló beragadt.
Kérdeztem a gép gazdáját, aki meglepődött, hogy ott is van bekapcsológomb a gépén. Azért ez így vicces egy kicsit.
De ha már működik, vett bele egy 5830-at, és örült, hogy nem kell egy teljesen új 4 magos gépet összerakatnia. -
kisi
aktív tag
válasz
localhost #12328 üzenetére
Itt a válasz rá...
Lefáradtam...
Köszönöm a választ, nekem azért fontos, mert ASUS R2H laptopomba szeretnék vincsesztert, tehát akkor az S1 jó bele elméletileg?A laptopomBA, és nem Laptopomhoz.. mielőtt boncolgatni kezditek, hogy külsőt keres
Előzőleg természetesen részletesen leírtam neki, hogy ezt nem lehet szétszedni, és USB portos..
(A kérdés nem privátban érkezett, nyilvános fórumon, így a ph szabályai szerint személyiségi jogokat nem sért hogy ide másoltam részleteiben.) Reklám miatt linkelni nem akarom.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
localhost #12209 üzenetére
Az CL41 kollega
(szerk.: sok helyen elírják sajna. ) -
Djuree
félisten
válasz
localhost #12093 üzenetére
az a jó, hogy még a cég nevét sem tudja, ahová állásért ment
el is zavarnám egyből...
nálunk volt fősulin egy srác, zh-t írtunk, későn ért be, de a tanár rendes volt és nem zavarta ki, csak megkérdezte mi a zh témája. a gyerek még ezt sem tudta, hogy miből kellett volna készülnie....ezután nem láttuk többet
-
kisi
aktív tag
válasz
localhost #11870 üzenetére
Ósünél is volt ilyen akció:
De van apróbetűs rész is általában:
Nem lehet kiárúsításos, akciós, stb, csak normál termék, és csak bizonyos (nagy)áruházakra vonatkozik,illetve a két termék különbözetét adják, 10x-en, de max 10k huf erejég.
A többi apróbetűsre nem emlékszem.. -
mephi666
nagyúr
válasz
localhost #11831 üzenetére
én tintapatronnal jártam így: egyik legolcsóbb boltban 2500-2600 volt darabja, multipakkban 9500 körül... ezt multipakkban valami 8000-8500körül megkaptam a madaras teszkóban... nem tudom, hogy csinálták, de a termékek nagy része 10-20%-kal drágább volt, mint az előbb említett boltban, de ez a patron ennyivel olcsóbb...
-
mephi666
nagyúr
válasz
localhost #11615 üzenetére
e nemes tetthez szerintem fel tudok ajánlani egy "minőségi" colors(h)it tápot
(már ha anyósjelölt nem dobta még ki... fsp költözött a helyére) jó szokása, hogy 3.3v helyett 2 alatt ad és fütyülteti a lapot... (meg talán az életéből sincs már sok hátra) ez talán rejtélyt is adna a pénzéhes "szakembernek"
ui: van egy fizikailag sérült seagate vinyóm is, amit mellékelni tudok
(fene sem vágja le róla, hogy repült vagy füstölt)
ui2: áprilisi tréfának mindenképp jó lenne a móka
-
Zofren
aktív tag
válasz
localhost #11345 üzenetére
Minapi párbeszéd:
- Jó napot! Nyomtatójavítással foglalkoznak?
- Jó napot! Igen, foglalkozunk. Milyen nyomtató és mi a hibajelenség?
- Hát nem tudom milyen nyomtató.
- Akkor be kellene hozni.
- Azt nem lehet.
- ?
- Túl nagy.
...Miután kollega kiment hozzá, kiderult, hogy nem nyomtatóról van szó, hanem fénymásolóról és még garis, de ő ugy értelmezi a garit, hogy bárki megcsinálhatja.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
localhost #11185 üzenetére
Eeegen ez ismerős. Pár hasonlóba mi is belefutottunk már, volt hogy pont kint volt a főnökúr kb. másfél méterre az alkudozótól és rákérdezett, hogy honnan is ismeri a főnököt? Jóember vmi mesét előadott, azután közölte vele a főnököm, hogy hát ugyan onnan biztos nem, merthogy Ő az igazgató akit állítólag ismer...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #11135 üzenetére
Ma bejött egy ipse, köszönt illedelmesen
Nagyon nehezen érthetően előadta, hogy ő nehezen beszél és hallássérült is, de csak azért tartana fel, hogy most ha vennék tőle képeslapot, ami kettő darab csak 300 Ft, ===> itt sikerült fejcsóválással félbeszakítanom:
"Nem, uram köszönöm, de nem kérek. Viszont látásra, szép napot, kellemes ünenepeket önnek!"
Erre szó nélkül és azonnal sarkon fordult - felszegett fejjel kiment. Mondom, hogy nehezen beszélt, kifelé menet vélhetőleg ezért nem köszönt!
-
szumo
senior tag
válasz
localhost #11005 üzenetére
"De hülye azért nem leszek!" Egyértelmű, hogy megjavítom megfelelő óradíjért a gépeket. S ilyen esetben minden megkezdett félóra számít. Mind a három kávészünetemmel.
Ja és remélem, hogy valami jófajta pixelhibásodásra felettébb hajlamos monitor típus is lesz a pack-ban, ami csak a class II alá tartozik.
Azt hiszem ma az átlagosnál is gonoszabb vagyok.
Vagy csak reálisan nézem a dolgokat?
-
liver
tag
válasz
localhost #10986 üzenetére
A boltom egy gimivel szemben van és 13 órától 13:30ig nagyszünetük van az iskolásoknak.Na én ekkor tartom az ebédszünetemet
Meguntam,hogy ilyenkor ötös-hatos csoportokban jöttek be és előadták magukat,hogy ők milyen jól tuningolják a procikat és stb.....Venni persze sose vettek semmit.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest