- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Execᵀʰᵀˢ
tag
-
válasz
#21346560 #20672 üzenetére
Fogadjunk, hogy abban nem 8600GT Gaming Edition volt! Na ugye!
(Egyébként pont most ajándékoztam el egy ilyen 8600GT-t egy kissrácnak, akinek bedöglött a régi karija. Kérdezte, mennyivel tartozik, de nem volt pofám pénzt kérni egy ilyen elavult hulladékért.
)
Egyébként érdekes, negatívja nincs, csak néhány semleges:
"Az átvétel megtörtént, bár a géppel kapcsolatban nem lett minden közölve az átadáskor. Amit hogy ha
ott elmond, vagy kiír nem valószínű hogy megvettem volna.""A termék átvételkor nem úgy nézett ki, mint ahogyan elképzeltem, valamint a leírásban szereplő
adatok egyike nem tükrözte a valódi tulajdonságát." -
Jazzos
őstag
válasz
#21346560 #19461 üzenetére
Lehet élni teljes életet kártya nélkül. Nekem kb tizeniksz éve nincs, de nem is érzem hiányát. Nem tudom miért ne lehetne kimenni az utcára pénzzel a zsebemben.
Bolt szempontból meg hidd el, van olyan kisebb forgalmú hely, ahol egyszerűen nem éri meg "kártyázni". Pl. nálunk sem.
Ezek szerint én nálad a duplaidióta kategóriába tartozom. -
True
aktív tag
válasz
#21346560 #19434 üzenetére
Témába vág: Bár kút szakmában tolom, de ember teletankol, kártya mágnescsík hiba, pin hiba, zárolt kártya, még nem aktivált kártya, stb... mire valaki jön kiváltani a szerencsétlent addigra már legalább 20-an leszülőzték, (mert természetesen addig a kút nem használható amíg nem fizet).
Annyi pénz nincs náluk amíg ott várakozik "vörösödő fejjel" hogy igyon egy KV-t, vagy bármit...
És ezek napi rendszerességgel többször megesnek, a legrosszabb kombináció ha egyszerre 2-en is belecsúsznak ebbe, mert nálunk ez már csak fél üzemet jelent, hisz összesen 4 kutunk van...
Éljen a kártya korszak..! -
Ironsides
tag
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
#21346560 #17562 üzenetére
2. Nem reflow kemencéről beszéltem
Mi igen, abba okoskodtál bele.3. Látom még nem láttál mobiltelefon "IC"-t.... sőt azt hiszem az "IC" fogalmával sem vagy tisztában +
inkább ne mondd el senkinek aki ért hozzá, mert véletlen kiröhögnek a hátad mögött...DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Végül is csak 30+ kreditnyi IC és NYÁK gyártástechnológiáról szóló tárgyat teljesítettem, de mindegy.
-
FehérHolló
veterán
válasz
#21346560 #17559 üzenetére
1. Az van, hogy az alaplapokat gyártás után párszor átvizsgálják, hogy minden forrasztás stimmel-e. De ezt írtam is. (QM.)
2. Próbáltál már egy reflow kemencében hőt koncentrálni?
3. BGA-n alul is vannak érintkezők, nem csak a szélén, mint a mobiltelefon IC-ken.
4. Használtam már ilyen forrasztót (munka, nem hobbi), és letörném a kezét annak, aki egy noti VGA-t ezzel forraszt le, majd fel. 380 fokon meg nagy valószínűséggel sérül a NYÁK és a legtöbb IC. -
azbest
félisten
válasz
#21346560 #17403 üzenetére
Érettségi alatt 1 hét a könyvtárszobában. A két gép belsejében 1mm vastag por, semmi felirat vagy minta nem látszott az alkatrészekből alatta. Ránézésre tiszta helyiség, rendszeresen takarítva, az asztalok is tiszták voltak. Valószínűleg a nagy forgalom - érettségizők - és a szőnyeg kombinációja okozta az én esetemben. Durva lehet a könyvtáros tüdeje.
-
Balinov
titán
válasz
#21346560 #17403 üzenetére
nalam mar kapcsolt le sajat gep, mert a 4870-es 100C korulre hevult mindjart boot utan, win7 desktop betoltese utan...lekaptam oldalfalat es a vga hutoben nem porcica, hanem pororoszlanhorda volt, ugy kepzeld el, hogy a lamellak kozet gyk. vattasurusegu cucc toltotte ki. ja, 3ik emelet, udvar fele nezo ajtok,ablakok, de szonyegpadlo. Azota 3-4 havonta pucolas van
-
macilaci78
nagyúr
válasz
#21346560 #16923 üzenetére
Benzin-gáz kettős üzemű Lada Samara, alapjárati főfúvókáról leesett a saru, testet ért, elkezdett izzadni, összeolvadt mindenféle benzines üzemet érintő vezetékkel. Gázon ez nem tűnt fel és az is megszokott, hogy nincs alapjárat. Egyszer csak azt veszem észre, hogy hüpp, motorfék. Akkor kapott hajba egy gázos vezetékkel. Vagy 18-20 méter kábelezést cseréltem ki benne az eset után és az összes sarut. Semmi tünet, szag, visszajelző lámpa nem volt, füst is csak akkor jött be a kormányoszlop alatt, amikor már lassultam.
Megesik, hogy csak akkor van látható jele a bajnak, amikor már nagy. -
-
szumo
senior tag
válasz
#21346560 #16571 üzenetére
Engem az mentett meg, hogy a főnököm az alkatrész elcserélős esetem után egy hasonlóan nagy bakit követett el ugyanúgy éjszakás műszakban 1-2 napra az én esetem után. De mentségemre legyen mondva, mindet lejavítottuk, és mind átment minden teszten, a kicsomagolóson is.
-
cbmfan
senior tag
válasz
#21346560 #16151 üzenetére
pedig de...
Street Rod? napokon át toltam... inkább stratégiákat kedveltem. NESen Pirates! szintén alap, természetesen németül
mai napig fejemben van teljes karibi térség térképe.
átbuherált hűtős témát már láttuk máshogy is. ha jól emlékszem, akkor 478 hűtő volt táp aljára rögzítve.
-
válasz
#21346560 #16034 üzenetére
hejjesirásí hiba, ha úgy tetszik, elütés...
Valszeg, kicsit túlfutott az emlék-kéz koordinációs adatbázis hívás.."vírus" akart az valójában lenni.
Régi történet, ám érdekes:
A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
-
djculture
félisten
-
-
szumo
senior tag
-
liver
tag
válasz
#21346560 #11205 üzenetére
Száraz évszak van,de egy rövid sztorim van:
Vevő bejön,semmi köszönés:
vevő:9cm-es hűtőt keresek
én:Zalmanból van 9cm-es,1500Ft-ba kerül
vevő:1500Ft-ba(felháborodottan),az kurva drága,nem adod oda olcsóbban
én:az árak fixek
vevő:akkor inkább rendelek egyet webshop-ból
Ezután köszönés nélkül elmegy.
Új év,új kihívások
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest