- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
tserrof77 #19476 üzenetére
De beleköthet, mert ahol ki van rakva, hogy kártya elfogadó hely ott köteles az üzlet elfogadni a kártyát - akár 5 ft-ra is. Tudom, hogy a bank 80-100 ft-okat is levon fizetésenként, de akkor is.
Mellesleg ez is csak itthon van így, Stockholmban 2012-ben már a gurulós hot-dog árus (értsd ilyen 3 kerekű TALICSKÁS odatolom és árulok hotdogot, nem bódé és nem lakókocsi) is elfogadta a kártyát, sőt, állítólag a svédek alig használnak kp-t, a fizetések 90%-a kártyával történik.
-
törölt tag
válasz
tserrof77 #19432 üzenetére
Már elnézést, de szerintem te vagy az idióta!
Mai világban kártya elfogadó hely nincs, be se megyek az üzletbe!
Nagyon el vagy maradva!
Ha 1000 ft van a tárcámban, az már soknak számít általában...
Ha bármi adódik, lehúzom a kártyámat egy normális helyen, ahol van kártya elfogadás, és minden megoldva!
Ki az az idióta, aki a mai világban "sok" pénzzel mászkál az utcán??? -
válasz
tserrof77 #19432 üzenetére
"Mai világba KP nélkül ki se merek menni az utcára!"
Épp a mai világban ki se merek menni az utcára pénzzel. Először is kártyával fizetni (nekem) ingyenes. Kp-t felvenni pedig egyre drágább. Újabban épp a tranzakciós illeték miatt. Éves szinten több mint 10khuf a járulékos költség...
-
-
-
cbmfan
senior tag
-
GrandeP
addikt
válasz
tserrof77 #16686 üzenetére
Igazából, azért mert te hádéeminek mondod meg én is, attól még a "hivatalos" megnevezése, inglisül... Éccsdíemájj!
Ez olyan mint az enájszi, meg éjszer.... vagy az ánusz...
Egyébként dílen vannak ilyen szutykok 1-2 dollárt, de még nem láttam embert aki használta volna...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tserrof77 #16612 üzenetére
Tőlem a héten vittek el 6 db S370-es alaplapot összesen 3000-ért, meg egy kerámiás 5x86-os procit, meg egy fémtokosat együtt további 500-ért. Házhoz jött a srác (persze látszott rajta, hogy "fémben érdekelt", csomagtartóba bizniszelés volt meg minden) és/de rendben fizetett.
Csak rá kell bízni a romákra, és pörög a recycling, a hulladékhasznosító lehúzdák fasorban nincsenek ezekhez képest.
-
cbmfan
senior tag
-
-
mongi
senior tag
válasz
tserrof77 #16325 üzenetére
ilyen volt nálam is, vásárlás után 4 hónappal megöntötte a srác egy kori sörrel a HP550-es notit. Alaplapra a sörhab rá volt sülve
Persze bekapcsolva megpróbálta kiönteni belőle
Apucija kérdezi:
- De akkor ezzel nem tudna azért valamit kezdeni?Még garanciális!
- De. Tudok. Otthon kitámasztom vele az ajtót...Sörre-borra-szörpre-kólára locsolós gari nincsA végén elpasszoltam neki bontásra, vett helyette asztalit nálam, annak a billjét locsolhatja...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tserrof77 #16313 üzenetére
Na igen...
Faterral is volt ilyen. Le is halt a vinyó egy héten belül. Elvittük egy itteni adatmentő szakemberhez, aki leszedte a panelt és kicsit megvakargatta. Az eset után további 5 évig ment 100%-os kondin a vinyó, majd nagy hirtelenséggel "újra" megdöglött.
Faternak a "vakarás" 20k-ba fájt, de megérte, mert sok pótolhatatlan fotó/videó volt a vinyón. Azóta a fontos dolgokat 3 helyen...
Üdv.
-
cbmfan
senior tag
válasz
tserrof77 #15331 üzenetére
én simán rásóztam volna matricát
van cirill és magyar, 800 ft/db. beszár 42+áfa.
(itt szívok még mindig egy HP PPro szerverrel. akármilyen EDO ramot teszek bele, "wrong memory type". van egy rakás ECC-s, paritásbites, de semmi. inkább szétkapom, és megy lap+proci gyűjteménybe...)
-
mephi666
nagyúr
válasz
tserrof77 #14191 üzenetére
másnap visszamentünk és kicseréltettük, mert nem lett jó a méret és elhoztunk helyette egy hálórucit
#14192: vastelepen dolgozok 7:00-15:00-ig, pénteken 14:30-kor van lezárva a pénztár és jó szokása volt a szomszéd autószerelő embereinek, hogy 14:55kor jöttek 1-1 szál laposvasért, vagy húzott köracélért
persze pénztár már lezárva, ilyenkor kézi szállítólevél, stb... bírtuk nagyon a fejüket
-
maláj
addikt
válasz
tserrof77 #13089 üzenetére
ezért örülök, hogy nem dolgozom boltban - félő, hogy nem szolgáltam volna ki ...
a "csá" után mutattam volna a kijáratotami viszont érdekelne: "hoznak egy égett notit, amit állítólag majd az általam eladott töltő "tett" tönkre ..."
gondolom nem írattál alá a "kisebbségivel" egy hivatalos papírt, hogy megértette a kockázatokat ... ilyen esetben mi szokott lenni a végkifejlet
szerk: vagy a kamera felvétele maga a "hivatalos" bizonyíték ???
-
cbmfan
senior tag
válasz
tserrof77 #13089 üzenetére
ismerős... vonósnégyesről tudok én is mesélni régmúltból. de majd késöbb...
főnök délben be:
- azt a barmot elküldtem a p*csába, nekiállt fenyegetőzni, hogy beperel, lesz*rom. bezárunk mára, mindenki húzzon haza!
hurrá! végre kialszom magam... látszott rajta, hogy totál ideg ő is. ezek után nem csodálom.
-
cafat
aktív tag
válasz
tserrof77 #12446 üzenetére
Sajnos semmi konkrétumot nem tudok még, mert egy hirdetésre küldtem önéletrajzot, és emailbe jeleztek hogy várnak további elbeszélgetésre. Igen abonyi vagyok, a bolt szomszéd városba Cegléden van. Ha már nettó 100-110-et adnának akkor gondolkozás nélkül váltanék a jelenlegi munkahelyemről. Igaz most nettó 140et megkapok de abonytól kb 200km-re Komáromba a Nokiába.
Ennyi kiesés megérne annyit hogy minden nap a saját ágyamba aludjak.
Egyébként kb Én is hasonló összegre gondoltam, mert ettől kevesebbért nem váltanék, ennél többet meg nem hinném hogy adnának, főleg pályakezdőként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest