- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cafat
aktív tag
válasz
Dorien #12449 üzenetére
Köszi mindenkinek a javaslatait. Egyébként szeretek a Nokiában dolgozni csakhát a távolság miatt szeretnék közelebbi munkahelyet találni. Termékteknikus vagyok, ülőmunka a hibás telefonokat javítgatom, annyira nem megerőltető és 3 nap után jó a 3 nap szabadidő.
Akkor ha kérdezik majd a fizetésigényt 110-120 körüli összeget mondok aztán hátha megtudunk egyezni. Mégegyszer köszi! -
cafat
aktív tag
válasz
tserrof77 #12446 üzenetére
Sajnos semmi konkrétumot nem tudok még, mert egy hirdetésre küldtem önéletrajzot, és emailbe jeleztek hogy várnak további elbeszélgetésre. Igen abonyi vagyok, a bolt szomszéd városba Cegléden van. Ha már nettó 100-110-et adnának akkor gondolkozás nélkül váltanék a jelenlegi munkahelyemről. Igaz most nettó 140et megkapok de abonytól kb 200km-re Komáromba a Nokiába.
Ennyi kiesés megérne annyit hogy minden nap a saját ágyamba aludjak.
Egyébként kb Én is hasonló összegre gondoltam, mert ettől kevesebbért nem váltanék, ennél többet meg nem hinném hogy adnának, főleg pályakezdőként.
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! Kicsit off lesz amit kérdezek de Ti tudtok a legjobban válaszolni erre.
Szóval az van, hogy szerdára behívtak állásinterjúra egy számítástechnikai üzletbe. A megpályázott pozíció értékesítő és szervizes. A kérdésem az lenne, hogy ha kérdeznék a fizetésigényt mekkora összeget merjek mondani? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest