- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
cafat
aktív tag
válasz
Dorien #12449 üzenetére
Köszi mindenkinek a javaslatait. Egyébként szeretek a Nokiában dolgozni csakhát a távolság miatt szeretnék közelebbi munkahelyet találni. Termékteknikus vagyok, ülőmunka a hibás telefonokat javítgatom, annyira nem megerőltető és 3 nap után jó a 3 nap szabadidő.
Akkor ha kérdezik majd a fizetésigényt 110-120 körüli összeget mondok aztán hátha megtudunk egyezni. Mégegyszer köszi! -
cafat
aktív tag
válasz
tserrof77 #12446 üzenetére
Sajnos semmi konkrétumot nem tudok még, mert egy hirdetésre küldtem önéletrajzot, és emailbe jeleztek hogy várnak további elbeszélgetésre. Igen abonyi vagyok, a bolt szomszéd városba Cegléden van. Ha már nettó 100-110-et adnának akkor gondolkozás nélkül váltanék a jelenlegi munkahelyemről. Igaz most nettó 140et megkapok de abonytól kb 200km-re Komáromba a Nokiába.
Ennyi kiesés megérne annyit hogy minden nap a saját ágyamba aludjak.
Egyébként kb Én is hasonló összegre gondoltam, mert ettől kevesebbért nem váltanék, ennél többet meg nem hinném hogy adnának, főleg pályakezdőként.
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! Kicsit off lesz amit kérdezek de Ti tudtok a legjobban válaszolni erre.
Szóval az van, hogy szerdára behívtak állásinterjúra egy számítástechnikai üzletbe. A megpályázott pozíció értékesítő és szervizes. A kérdésem az lenne, hogy ha kérdeznék a fizetésigényt mekkora összeget merjek mondani? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged