- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stol
addikt
válasz
localhost #21345 üzenetére
Na igen.
Amikor saját magamnak szerettem volna céges laptopot vásárolni egy BAZ megyei megyeszékhelyi notis boltban, számlaigényél közölték, erről a modellről NEM TUDNAK áfá-s számlát adni.
Halkan jegyzem meg, olcsóbb volt az összes mo.-i nagyker árától. Még a nettótol is.Szürkeimport volt...
-
cbmfan
senior tag
válasz
localhost #21299 üzenetére
régi poén...
van három üzlet a közelben. Spar, Tesco Expressz, Sarki Nepper, 200 méteren belül. vegyünk példának literes gyümölcslevet. Sparban 200, Tescóban 160, Sarki Neppernél 280. hol veszed meg? naná, hogy ott, ahol a legolcsóbb. és ez igaz kb. mindenre. kérhetsz érte bármennyit, vevőt csak az ár érdekli, semmi más.
idióta trollokat meg le kell sz*rni, vagy legalább piac középi árra belőni cuccot, hogy ne tudjon beszólni. "eszmei érték" pedig nem érdekel senkit...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
localhost #21230 üzenetére
Tematika?
Van mindegyiknek valami hajéke, ruhadísze, ami jellegzetes az OS-re, általában a logója, vagy megnevezése.
Illetve egy időben a mellméret arányos volt a memória igénnyel
orichalcos: ja, megtaláltam. Kár, hogy olyan kislányos lett
mintha visszafelé fejlődene a rendszer
-
SityiSXT
őstag
válasz
localhost #21163 üzenetére
Pedig van Apple plecsnijük... No, mindegy, csak már nem először csalódok bennük. A hibajegyen mindig megírtam, mi a hiba és mivel jöttem rá, hogy az, aztán ők elkezdenek balf...ékeskedni, végül egy darab idő múlva jön a "jé, tényleg" effektus. Pedig én helpdeskes vagyok, nem szervízes, ergo elvileg nem is az én dolgom volna rájönni, mi a baja - csak én vagyok annyira jófej (meg tapasztalt), hogy megmondom, hol keressék a hibát. Az nem hibakeresés, hogy egy döglődő vinyóra újrahúzzák a rendszert...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
localhost #21020 üzenetére
A hirdetésben papírdobozban van a műanyag burok, amit meg a Prohardver kapott, ott meg műanyag dobozban volt némi papír
Biztos, minden pendrive-ot másképp csomagol a Kingston :}
-
SityiSXT
őstag
-
moonguru
őstag
válasz
localhost #20813 üzenetére
Nekem is volt anno, leteszteltem rendben volt plombát levágtam, beleraktam plusz 1 HDD-t és egy plusz DVD írót.
Másnap reggel gép nem indult, mivel meghalt az 1 GB-s ram modul.
Szívás.
Verzió 2.
Sulinettes gép Kopix Live CD oprendszerrel. (persze telepítve nincs)
Minden gömbölyű, csak nincs internet mivel a Kopix nem ismeri az integrált hálókártyát!
Telefon a gyártónak (FSB)
Válasz nem hiba mivel:
Úgyis mindenki XP-t rak rá!
-
Pacák
senior tag
válasz
localhost #20436 üzenetére
Köszi lokál, hogy szóba hoztad...
Anno az asszony kimosta a gatyámmal együtt a régi kingston 8GB-os pendrive-om. Kiszárítottam, utána még egy évig ment, de néha szarakodott, azután látszólag végleg meghalt, teljesen bekattant. Azóta porfogóként dobálódott, most bedugtam az asztaliba - erre újra felismerte a win, megformáztam, felmásoltam rá egy halom zenei videót - bedugtam az asztali DVD lejátszóba és onnan hallgatunk zenét.
Az életemet nem tenném fel rá, hogy megy a világ végezetéig, mert valami skydrive néven hivatkozik magára az eszközkezelőben.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
biker
nagyúr
válasz
localhost #20380 üzenetére
Múltkor a váci lidl-nél megállok, megyek be, látom egy tata megy el széteső trabival, meglát, le is fullad, bemegyek, nem tudom ki az, mindegy
jövök ki, ott áll újra a parkolóban, néz gyilkos tekintettel, és odaszól, miközben megyek el mellette:
- attól hogy nem köszönsz, András, még megismertelek
és indít, és elhajt.
Én meg nézek hülyén, mert Péter vagyok
Képzeld el ha elüt valami tartozás miatt -
nyunyu
félisten
válasz
localhost #20193 üzenetére
Kb. mint az egyszeri szoke esete a 710-es adalekkal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
localhost #19689 üzenetére
Minap jutott ez eszembe. Pár éve volt, amikor még nem mertem hozzányúlni ilyen téren az alaplaphoz. Egy Hyper 212+ -t kellett felrakni,így bevittem, felrakta az ürge, kifizettem, elhoztam otthon meg rakom össze gépet, és látom hogy keresztbe áll a hűtő. Mondom wtf? Nézem, látom jó ember úgy csavarozta fel a hűtőt, hogy a lefogató kis mélyedésében nem volt benne a bordán lévő pöcök. Ami meg ugye pont az elmozdulást akadályozná meg...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
localhost #19649 üzenetére
Igazából én ilyenről soha nem is hallottam.Mondjuk anno nálunk vidéken a faluban meg a kisvárosban sok értelme nem is lett volna. Ott inkább olyan volt hogy a Tesco-ban a bundle gépekből kirámoltak mindent, és még úgy is eladták a gyanútlan vevőnek...AZ meg jött vissza hogy nem megy a gép, és rásóztak még pár dolgot.
-
stol
addikt
válasz
localhost #19536 üzenetére
M******con is volt egy notis bolt... Olcsóbb volt a nettó nagykerárnál...
Be is mentem, venni notit... "hát őőő sajnos céges számlára nem tudjuk adni..." Akh, értem. Szóval ÁFA-csalók.
Így aztán beballagtam a közeli NAV-hoz, bejelentést tettem, majd átadtam a hangfelvételt.
1,5hónapra rá, végleg bezárt a bolt.
Plussz sz*pás, hogy az eladott notikat a userek nem tudták garozni, mert szürke importosak voltak és nem kaptak gyári garit, csak a boltba szólót.Nincs problémám a konkurenciával, HA TISZTESSÉGESEN konkurencia.
De amikor ÁFA csalással és szürke importtal viszi el a vevőmet, arra ugrok ám. Mert jelen esetben engem és a többi tisztességes boltost lopja meg. -
macilaci78
nagyúr
válasz
localhost #19537 üzenetére
Itt jegyezném meg, hogy a PTK ismeri a próbára vétel intézményét is. Vagyis kifizeted, hazaviszed, adott idő alatt megtudod, megfelel-e, és ha nem, sértetlenül visszaviszed. Mivel ennek divatja nálunk fejlettebb civilizációkban van csak, így a webshopos trükközés van csak akkor is, ha a gondos utánaolvasás ellenére sem megy, mert mondjuk egy apró usererror fennállása ezt adja.
Mondok egy példát: a 8 gigás microSD kártyám kulcstartóként lóg egy USB-olvasóban, gyakran van rajta 2 gigánál nagyobb fájl, ugyanakkor gyakran van SD-átalakítóval DSLR-ben. Szóval ugrál NTFS és FAT32 fájlrendszer között. Egységnyi sugarú júzer adott esetben honnan szülje meg, hogy a TV-hez megvett USB-s HDD-t mondjuk ilyen apróság miatt nem ismeri fel a TV-je a gondos utánaolvasást követően sem? Megveszi, hazaviszi, összerakja, nem jó, szétszedi, összerakja, csak nem jó, olvas, semmi, mert a hibát sem érti, nem tud mit kérdezni, csak annyit mond, nem jó. És ötletet sem nagyon kap. És csak szidná a boltot, oda se megy többet, más se menjen, mert köcsögök... Meg mert drága lenne a kiszállás, de a 3 méteres plazmát bevinni sem lenne könnyebb, stb, stb...
Én valamiért nem tudok arra haragudni, ha valaki azt mondja, nem biztos, hogy beválik neki, de kipróbálná. Előlegnek átveszem a teljes vételárat, elviszi, vagy a számláért jön vissza, vagy a termékkel. Ha hibásan, sérülten hozza vissza, nyilván megalkuszunk, én mennyiért veszek hibás/sérült terméket.
Webshopban is jó eséllyel az áru visszajuttatásának költségeit és a tranzakciós díjat bebukja minimum.
-
poffsoft
veterán
-
SityiSXT
őstag
válasz
localhost #19502 üzenetére
Nalunk is ugyanez van - adott egy alap jelszo, 2. belepesnel valtoztatni kell. Ugy alakult, hogy az orra elott kellett beallitanom a gepet, emiatt gondoltam, nem farasztom ezekkel az egyszerhasznalotos jelszavakkal, hanem begepeltem/beleptem helyette mindenutt, es amikor cserere lett felszolitva, neki csak az altala kitalalt jelszot kellett begepelnie. Es meg ez az elorelatasom se volt eleg, fene a kreativitasaba.
De az a user se volt semmi, akinek harman magyaraztuk ot alkalommal 10-10 percen keresztul, hogy melyik jelszava melyik, pedig csak kettot kene tudni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged