- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Meg nem nevezett állami hivatal, valamikor nem olyan régen. Bemegyek, az illető hölgy épp egy baromi nagy excel táblát szerkeszt a szomszéd irodában. Gyanús zakatoló hangra leszek közben figyelmes. Pénztárgép? Nem, az nem lehet. Átmegyek, odanézek, és mit látok: [link]
Teljesen lefagytam, azt hittem sokat láttam már, de ez ütött: a hölgy szalagos számológéppel adta össze az excel tábla oszlopait
Mindegyiket minimum kétszer, nehogy elszámolja, amelyiket elszámolta, értelemszerűen még többször.
Köhögéssel próbáltam eleinte leplezni, a röhögést, de nem sikerült, lerogytam egy székre és vagy 5 percig a térdemet csapkodtam... utána persze megmutattam a hölgynek, hogy az excellel számolni is lehet ám, nem csak kockás papír
Petya
-
-
-
gozso
őstag
-
LÁZ
addikt
ebay-en biztos érne vmit
hogy felvegyem a fonalat én is.
karácsonyi ajándék bécsből C64+cassette player, később floppy-val, majdc+4, majd 128,
aztán volt egy csomó segázás,
p2 vagy p3 talánaz első 'komolyabb' masina egy p4es konfig volt, amit viktorék szórtak ki a pedagógusoknak ecdl vizsga fejében
, persze belenyúlni nem lehetett volna 3 évig - az első volt, hogy vga-t cseréltem benne
-, de ami a legjobb volt benne, hogy a kiskönyvbe még beleirták mennyi bir a proci, és ment is 3.2-n a 2.6os p4
utána már kb tartottam a lépést a fejlődéssel, de az überbrutál ez volt:
-
-
MR_Joe
senior tag
Anyámék detto. Van egy kis technika fényképelőjük, 1xű mint a faék, de olyan képet is készít. MEgkapták a régi Fuji s602 gépünket, azzal azért lehet normálisan is fotózni. Nem használják mert bonyolult, meg nagy meg nem értik...
u.i.: jó az aláírásod
Régen hallottam már...
-
cbmfan
senior tag
nem, nem. n00b vérpistike az ötezres teszkós lejátszó miatt rinyál.
kamera téma, no comment. sosem értettem, hogy miért kell egy műszaki cucchoz ragaszkodni. bár idősebbeknél az is közrejátszik, hogy nem akarnak egy új eszköz használatát megtanulni... (mint pl. drága anyám anno. egy új távirányító kezelésének megtanulása egy hétig tartott, hiába mondtam, hogy a piktogramok ugyanazok...)
MS Pro Duo/M2 + átalakító esetleg egyszerűbb lenne.
-
qdak
addikt
En orulnek ha az eccaka, meloban mackoval a tuleles torvenyeit nezhetnem, de Diginel nincs...
De van reklam, meg reklam, meg ugyanazt a dolgot 3-4 x elismetelni ugyabban a musorban, esku h az oras musor ismetles meg reklam nelkul fel ora lenne...
Otthon tv tabu max F1 et nezem, szobamba nincs tv, kikerult a garazsba -
Szakbarbár
aktív tag
Nekem egy jó kis Cyrix 486 DX2 50 MHz-es gépem volt 16 MB memóriával. Warcraft 1 nálam simán ment, Transport Tycoon 1-el sokat szenvedtem, azt kb csak 50 vonatig lehetett használni, mert utána nagyon belassult a játék.
X-Com: Terror from the deep volt a másik olyan játék, ami miatt majdnem megbuktam suliban
-
mongi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged