- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Pentiumhatos... lámák. Az ötös (gy.k.: pentiumötös) gép utódja.
Mennyi félkegyelmű jön be hozzám a mai napig, hogy "ötös gíp kellene"...mod:
És amikor olyan hangulatomban vagyok, hogy a korrekt tájékoztatás nevében próbálom elmagyarázni, hogy péöt nem létezik, akkor általában a következő kérdés: "de teljesítményre olyan, mint egy péötös?" Erre már csak egy határozott IGEN! válaszra telik tőlem.[ Szerkesztve ]
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
őstag
válasz cbmfan #15987 üzenetére
Szia!
Örülünk, hogy írtál nekünk. Szerencséd van, pont most kaptuk meg a legújabb FINGOM (finger memory) típusú memóriát, ami DDR6-nak felel meg, és kedvezményes áron tudjuk csak Neked csak most biztosítani. Ehhez természetesen le kell cserélni a hatos gépedet, hiszen a modern technológia már a kilencesnél tart. Ha szabad így mondanunk, hatost már csak az alantas férgek, a szubhumánok, és a baktériumok használnak. Mivel Te ilyen okos levelet írtál nekünk, szerintünk egyik sem vagy, ideje hát váltanod! A memória méretét tekintve is ki kell hogy javítsunk. Először is még a 8 gigabájt is nagyon kevés manapság, ráadásul már nem is bájtban mérik, hanem ún. T-pörtyűzsírban, vagy röviden hájban. 1 gigaháj megfelel 52,3 gigabájtnak. Ha ebből kettő darabot belepattintunk az új gépedbe, akkor az két gigahájas lesz, azaz 104,6 gigabájtos. Akkor aztán majd jaszkarizhatsz vele a spanok elött, ha szabad ezt mondanunk.
A 3000 gigahertzes processzor helyett pedig egy 30 000 vagy 300 000 literes professzort tudunk adni, eredeti NASA fejlesztés. Lényegesen gyorsabb lesz, mint a régi processzorod, és méregdrága áram helyett sima kenőmájassal is beéri.
Ha két napon belül jössz, akkor ajándék pacman programot is adunk, fatality és brutality opcióval, valamint díjmentesen feltelepítjük neked a híres gugl cég króm-vanádium programját, amivel sokat kereshetsz majd később.
Megkeresésedben bízva üdvözlettel,
A kedvenc számtech boltod[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
MR_Joe
senior tag
válasz Intelligencs #16002 üzenetére
Rég nem jártam erre, de látom a júzerek még mindig nem változtak meg Egy szép történet egy kollegámról. Vett korábban egy üzletnél (másfél éve) egy gépet. Nem volt vele teljesen elégedett, ezért nagyjából 3-4 hónapja rendelt ugyanennél a cégnél egy erős videokártyát, ami minden játékot visz. Kapott is 13k-ért egy gt210-et...Ezekután még mindig nem volt elégedett, ezért szeretett volna rendelni a géphez valami erősebb procit. Fel is hívta a céget, akik készségesen ajánlottak egy core2duo procit majd 20e pénzért...az egymagos amd athlon 3800+ helyett... Szerencsére időközben kollegák lettünk így meg tudtam menteni egy újabb átb@ßástól. Fura cégek vannak... most a srác tervezgeti, hogy megrendeli az ajánlott procit, aztán beperli őket valahogyan mert félrevezették szándékosan.
Nagy az isten állatkertje...Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Vicoo
senior tag
helo !
usb kábel kellene!
jó! mihez?
hogyhogy?
hát mire kell?
miért?
öööö.... mert anélkül nem tudok adni . (B+!)
ja hát telefont tülteni !
akkor az nem itt lesz ( a hosszabbító stb kábeleket néztem neki )
mármint hosszabbítani !
akkor mégis itt lesz, tessék itt van !
ja de iphonet tölteni !
ok, ez jó hozzá!
nem jó, mert szürke , nincs fehérbeee?
nincs.
oké csak mert már máshol láttam, gondoltam itt is megnézem olcsóbb-e .
oké hello (kva anyád! ) -
Vicoo
senior tag
azt írja hogy tv tuneres monitor.
igen. ez az is.
és akkor ezen lehet tévézni ?
termsézetesen!
jó, de én tévét szeretnék venni.
de ez is tv,csak kisebb, mert elsődlegesen monitor.
ja, de ez 22 col, és 60000, 80ért meg van már 32es!
aha, és az jó monitornak?
igen ! hát nem tudja magaaaa? !
de, csak 32 col 40 centiről nem kényelmes.
jaaa, hát tényleg, akkor nem veszünk mégse akkorát. de akkor ez tv is?
iiiiiiiiiiiiiiiiiiigeeeeeeeeen teeeeeeeeee f@&#!
ok, akkor még szétnézünk a tv-k közt is .fél óra múlva:
oké, és ehhez is van távirányító? -
-
cbmfan
őstag
válasz kraftxld #16011 üzenetére
kene de legelső sorban ott áll ez:
"Szolgáltatási terület változás
A nyílt internet szolgáltatás 2010. március 1-től csak Magyar Telekom szolgáltatási területről érhető el, a társszolgáltatói területeken megszűnt az igénybevétel lehetősége."
szóval buktam.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Xero
nagyúr
válasz cbmfan #16012 üzenetére
PassMark - Modemtest
Ezzel egy local ellenőrzés és kész.Kicsit off, de hátha valaki derül rajta:
Tegnap takarítottam a laptopomat (4.5 éves MacBook Pro).[ Szerkesztve ]
-
pulcsi
tag
Na biztonsági őr lettem bankban 1 év alatt nem találtam számtek melót, itt is vannak emberek de a zárás az a legjobb záráskor nyitó eltesz és bárhogy kalimpáll ember akkor se jöhet be és nem érti millókat tesz el a pénzszállító de ő csak gyorsan be akar fizetni. De hogy legyen gép is a pénzkiadó automata 100% rossz ha nem ad ki pénzt ilyenkor ha sokan vannak megy csatárláncban -rossz a gép
Hiba oka nem jó a pin nincs elég limit ez szokott lenni 90%ban igaz valamikor ha nincs eleg pénz vagy már csak 5 ezrest ad akkor be lehet jönni felváltani vagy ingyen lehet felvenn pénztárból. Mivel kis bank nincs hivo ha már 8an vannak bent nem túl kényelmes de sokan felháborodnak miért nincs minek egybol jonnek hogy segithetek ha penztar akkor ugyis varni kell mert az emberek 80 % pénztárra vár ha van hivószám akkor is ugyanannyit kell várni mintha nincs és álltalában 5 perc és kész van 4 ember ha nem állnak neki elmesélni milyen szemét a bank.''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
Djuree
félisten
válasz Intelligencs #16002 üzenetére
gigaháj lool le kell cserélnem a memókat azonnal, hogy menjen rendesen a krájzisz 3
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
cbmfan
őstag
válasz pulcsi #16016 üzenetére
fogalmazásgátlóval le kellene állni
nyikhaj sukárcsávó be, hasonló gyémántos rajbabájával, oldalán egy "Dolse & Gabbana" (komoly) márkájú táskával. srác nézi monitorokat, kiscsaj - volt vagy 15 éves - játszik 10 centis műkörmével. meg se szólalnak, suttogva beszélnek egymással. odajön hozzám, és kérdezi: - tessó, az mi, táblet? - nem, monitorok. tableteket a vitrinben láthatod, illetve tudunk rendelni olyat, amit szeretnél. odamegy, bambul... két perc múlva kivonul. csaj még a sarokban elvan magával, srác sehol. egy perc múlva felnéz, kirohan ajtón, üvölt, hogy: GAZSIIIIIIIIIIII!!!!!!!! és elrohan balra. na ez mi volt?
-
-
SpeedR
őstag
Boltos Urak!
Ti milyen lépéseken mentek végig, ha azt a feladatot kapjátok, hogy szoftveresen rakjatok rendbe egy lassú, xp-s/w7-es gépet, ha a win újrahúzás nem opció? Vírusirtás, töredezettségmentesítés, egyéb...? -
válasz SpeedR #16027 üzenetére
Szutyok progik/toolbar-ok törlése, fölösleges dolgok kikapcsolása az msconfig-ban, töredezettségmentesítés O&O-val vagy Diskkeeperrel, spyware írtás, processek átvizsgálása, vírusirtó lecserélésre értelmesebbre.
Vinyócsere, plusz ram, és proci| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
Argos
őstag
Ebben nem értünk egyet.
Ha, hozzám kerül egy masina elsők közt van, hogy megnézem mikor volt win update futtatva.
(persze, ha nagyon kotlik a masina, előbb futó/telepített alkalmazások átnézése, vírusirtás, ha kell csökk.módban, ccleaner, aztán uzsgyi win frissítés)
Mindez persze jogtiszta rendszeren.Amennyiben virágboltos verzió, akkor nyilván vagy kihagyom, ha nem akarok vele szórakozni, vagy lementem a rendszer partíciót, majd végigbogarászom, hogy milyen frissítést teszek fel, milyet nem. S ha netán belebotlik az eredetiség vizsgálatba, akkor visszamásolom és hagyom békén.
Jah, persze mindez szoftveres részről, aztán igény szerint javaslat az ésszerű hw updatre.
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz #21346560 #16034 üzenetére
hejjesirásí hiba, ha úgy tetszik, elütés...
Valszeg, kicsit túlfutott az emlék-kéz koordinációs adatbázis hívás.."vírus" akart az valójában lenni.
Régi történet, ám érdekes:
A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
...elmúlik...
-
tserrof77
őstag
válasz cbmfan #16039 üzenetére
Hasonló szitu, bácsika betotyog.. Körbenéz...
- Ahogy nézem, kenyeret nem árulnak...
- ...(fuldokolva fetrengés a pult mögött, bősz fejrázással...)Tudni kell, sok-sok évvel ezelőtt ez a bolt egy kis ábécé volt.. de vagy 10 éve...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Argos
őstag
válasz cbmfan #16039 üzenetére
Úgy-úgy! Mennyivel jobban hangzik : helyesírás helyett - f*szaírás; sütiírás;
Kapcsolódva:
Műv.-ház/Könyvtár
Papper besompolyog..
-Kivánok'! Olyan műjanyagfelmosóvedrük vane?
-Jó napot kívánok! Jelenleg nem tartunk, de tessék esetleg visszanézni a holnapi nap folyamán és a másik ajtónál próbálkozni.Az éppen benti gépeken lógó kölykök versenyszerűen kezdtek el visítani...
(Amit, tudni kell, hogy szokott lenni a művház nagytermében, időnként ilyen ~100 forintos feeling vásár, a bácsika csak az ajtót és a dátumot tévesztette el)
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
cbmfan
őstag
jött korábbi vérnyomásmérős mamika, hozott egy nagy tepsi meggyes-csokis piskótát itt hagyta tepsistől, 20 perc múlva nem maradt belőle semmi főnök lecsúszott róla, pultossal betoltuk ezer éve nem ettem piskótát, lehet, hogy csinálok hétvégén én is.
-
localhost
Közösségépítő
válasz cbmfan #16042 üzenetére
"tt hagyta tepsistől, 20 perc múlva nem maradt belőle semmi" -
Höööö ? Hogy tepsit enni? Meg nem bírnám enni¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz TESCO-Zsömle #16044 üzenetére
Én még azt sem értem, hogy kiről vagy miről csúszott le a fönök ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
localhost
Közösségépítő
"mamika meg holnap jön tepsijéért. kicsit odaégett, de betoltuk. "
De nem érteeeeeeeeem!
Ki égett oda, kinek toltátok be ? És ki ázik a konyhában?
Már teljesen elvesztettem a fonalat![ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
cbmfan
őstag
röviden és tömören:
marhák!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11