Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz g0n21 #96820 üzenetére

    Orientet csak kézbe fogtam.. az Invictát pár hónapig hordtam (amíg meg nem halt).

    Az Orient nekem egy nevetséges dolog miatt nem jött be, a felhasznált betűtípus volt fura... az Invicta külleme jobban hasonlított a Rolexhez- de még sem akart megvezetni senkit a sok hasonlóság ellenére.

    Az invicta szíjjával soha nem volt gondom. Az elfogadható. A csat viszont nem a legmasszívabb. Fél év után már nehezen nyitható a biztonsági fül része. A tok kidolgozása jó, a lünetta viszont csak nehezen forgatható. Írom ezt úgy hogy rendszeres edzésben vagyok és jó erőben :) De az tényleg vacak...
    A küklopsz is sima üveg... meg az üvege is. Karcolódik, mert olyan puha mint az ablakok síküvege. Zafírral ez a modell nem volt. Méret... 40mm, korona nélkül. Kényelmes, átlagos méret. A korona koronazáras, de elég vacak a menetrésze. (mostani Deep Blue klasszisokkal jobb)

    (#96857) @mriya@ : Nem ez volt az első alkalom vele vízben. Járt Harkányi fürdőben... uszodában. De szerintem itt a gyorsúszás csapkodása ártott meg neki. Amit 20 baros órának játszva bírni kellett volna. Főként egy új órának, ami nem volt megnyitva még. Itt a tömítés a helyén van.. egyszerűen valami nem volt OK.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák