- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Veron #154102 üzenetére
hű urak, most esik csak le a tantusz. hébe-hóba megfordulok az Irányi utcában, van pár kellemes hely beülni. illetve van egyéb dolgom is, hetente járok erre. van itt egy órás, ami előtt mindig elsétálok, nagy örömömre van a kirakatban Fortis. mit ad a sors, ma épp nyitva volt, mikor jöttem, ami ritka, betértem hát. az ajtóban verte ki a szemem, hogy Hantos... na mondom szép vagyok én is, Hantos mester előtt járok-kelek egy éve és most esik csak le. tudtam, amúgy hogy hol van, de hát nagyon figyelek, úgy fest
-
Veron
addikt
-
von toth
tag
válasz
Veron #150779 üzenetére
Miyota 82xx -+ben nagy kárt nem tudsz tenni, de érdemes egy szervizre elvinni (árak, elérhetőségek a fórumon) főleg, ha az előéletével nem vagy tisztában (vagy régóta nem látta órás).
Egyes külföldi fórumokban - és néhány órástól is hallottam már- azt mondják, ezekkel az újfajta óraolajokkal nagyon ki lehet tolni a szervizperiódust (10+év) -
C0RVUS
tag
válasz
Veron #150726 üzenetére
Aszongyák, hogy nem tesz jót a szerkezetnek. Gondolom, pár milliméter nem nagyom számít, nyilván senki nem tekeri 12/24 órát előre, ha túlfut, csak nekem úgy ált össze, mintha sportot űznél a visszafele tekergetésből.
Remélem, a hozzáértő Urak közül valaki tisztázza majd, hogy ez csak városi legenda-e, mindenesetre, amikor én újságoltam, hogy a vosztokamfíbia júzergájdjában ajánlják a nyóc és éjfél közötti ide-oda tekergetést a dátumállításhoz, akkor is megjegyezte valaki, hogy márpedig biztos, hogy annak sem használ.
Nekem az Orientem és a Vosztokom egyébként ugyanígy csinál. Mindkettőről úgy tudom, hogy úgymond indirekt hajtású a mp-mutatója, ami egy ütésállósággal kapcsolatos fícsör, ha jól tévedek. Amúgy mindkettő egyértelműen messze van még a szervizérettségtől. És igen, voltaképp ilyen módon "hekkelhetőek", csak nem tudom, ez mennyire egészséges. -
Bazsi101
tag
válasz
Veron #149469 üzenetére
A fém részeken egyértelműen vagy polír vagy a szálrahúzás javítása.
Ha a lünetta betét festése sérült, és nem annyira mély hogy áütötte a festék réteget, akkor óvatos polírozással el lehet tüntetni, 0.3-0,1 mikron finomságú polírozó anyag nagyon óvatos használatával.
Én személy szerint nem foglalkoznék vele(tudom, mindig megakad rajt a szemed). -
vadászcsiga
félisten
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Veron #131717 üzenetére
Elővettem egy 95 körüli Seiko 5 órám nosztalgiázni. Még nem volt szervizelve újkora óta. Egész pontosan járt, két nap alatt 10 mp-et szedett össze. Régen volt rajtam, és előtte sem hordtam, csak ritkán. Most lemértem az amplitudóját - 168*, és a járástartalékát - 14h. Szóval szerviz. A tiédnek a járástartalékáról jutott eszembe.
Ereshkigal : Á, csak véletlenül a csibészelő karra vette fel az órát...
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Veron #131998 üzenetére
[link]
Illetve ha ilyesmi jellegű búvár kell (kvarc, budget), akkor ebben a Casio MDV sorozatban biztosan találtok megfelelőt, van sokféle. Esetleg Citizen-ek között nézzetek még szét, vagy ha automata is jó, akkor Orient Ray vagy Mako. Illetve az Orient-nek is vannak kvarc búvárjai. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Veron #131579 üzenetére
Én csak éjjelre veszem le, de akkor sem mindig /csak ha korrigálom a napi eltérést/, vagy ha bicajozni stb. megyek. De sztem 9-10 óra elég kellene h legyen. Ennyiben jobbak a 4r36 és tsai, jobban húznak, mint a 2824. Hordás után tedd le, és várd meg, mikor jár le. Ha kevesebb 40-43 óránál, akkor nem húzta fel magát teljesen. Éjfélkor lerakod /v éjfélre állítod a mutatókat/, könnyebb kiszámolni. Vagy felírod, mikor raktad le.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
g0n21
senior tag
válasz
Veron #128706 üzenetére
Tudom, hogy fura lesz (vagy nem), de ez egy szép ékszer/óra/használati tárgy.
És a világ financiálisan kissé békésebb régióiban (usa, ny.EU), ez nem számít egy egetverő befektetésnek, de inkább megengedhető aprópénz, és egy hétköznapi pl. biztosítási ügynök, (itthon 2-500k/hó), aki ott megkeresi az évi 100-300.000$-t, röhögve vesz magnak egy ilyet, mivel az új is (2M) rossz esetben csak fél havi fizetése). De a sima alkalmazottaknak sem kell 5 évig gyűjteni rá. Ezért hívják a Submarinert pl. tool watchnak (meg a búvárok nagyrészét)Ami befektetésnek számíthat a ritka típusokon kívül az a szentháromság, de ott is inkább a Patek, és az sem feltétlenül újonnan. Az pedig új nincs 5M alatt, és az is az alja.
-
Narakh
senior tag
válasz
Veron #126747 üzenetére
A többi fizetési módról nem tudok nyilatkozni, de PayPal-es vásárlás esetén minden gond nélkül vonnia kéne az accounthoz rendelt számláról. Arra ügyelj, hogy a fizetésnél átváltáshoz a saját bankos opciót válaszd a PayPal rátája ellenében. Így USD-ben terhelik a kártyádat, amit a bankod vált át automatikusan forintosított összegre, így az ő árfolyama dönt, míg a PayPal rendesen lefölözné a pénzed.
-
Veron
addikt
-
Veron
addikt
válasz
Veron #114014 üzenetére
Erre a kérdésre vetne valaki egy pillantást? Kösz!
-
g0n21
senior tag
válasz
Veron #105690 üzenetére
Lehet eBay-ről vásárolni, csak meg kell nézni, hogy honnan és mit.
Rá kell keress a típusra googleben, megnézni, hogy abban a tok-és számlap összeállításban elérhető volt-e, hogy a szerkezet, ami benne van a sajátja-e, stb
Javaslom inkább az ebay.co.uk-n nézelődj, semmint a com-on, és mindig tartsd szem előtt, hogy minden terméknek megvan az ára.Nem tudtam, hogy így működik az a szar, a dropboxaim ajándék 23gb-je megszűnt a HTC promo lejárta miatt...
-
fagyalllo
őstag
válasz
Veron #105375 üzenetére
Egyszerűen ordít róla. A feliratok, logó igénytelen kidolgozása, nem megfelelő betűtípus...
Hasonlítsd össze és egyértelmű lesz.
Indiai: [link] [link]
Eredeti: [link]És érdekes módon a Citizen is pont ui. számlapokat és betűtípust használt akkoriban?
[link]
Ez az eladó se eredeti számlapokat árul, de minősége jobban közelít az eredetihez, a világító festéken bukik a dolog, az eredetihez képest alig pislákol: [link]
hdman: nyert ügyed van, kedden várhatod a postást
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Veron #103801 üzenetére
Ezekkel vigyázz... Ugye kő nélküli szerkezet, ami főleg szerviz nélkül nagyon kopik, alkatrész meg nem nagyon van hozzá. Nagyon pontatlanok is ezek a szerkezetek. Én is beutaltam Dzsanához valami hasonlót (Primato "diver"), sajnos a szükséges alkatrészt nem tudta beszerezni. Szerencsére emlékeim szerint egy csoki áráért egy vízipipatesttel együtt hoztam el a piacon, de nem érdemes sokkal több pénzt kockáztatni, csak ha látja előtte valaki, hogy mégis lehet-e mit kezdeni vele.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Veron #103801 üzenetére
Most csak hasamra ütök, de 5-10e Ft-ot kalkulálj még bele az árba, mert valószínűleg ezeket szervizeltetni kell. Ha logikusan nézzük, nem éri meg. Viszont ha nagyon tetszik, és nem csak hirtelen fellángolás, akkor beleférhet egy, max. két régi darab. Több fölösleges, nem fogod hordani őket.
-
Dzsana
senior tag
-
g0n21
senior tag
Bemászik az olajevő manó, es osszekeni a fogaskerekeket az ürülékével (szar nap volt, bocs)
Semmire, ez csak orabuzik es heavy user orasok által javasolt.Mint a napi 4 fogmosás... . Ha havonta - kéthavonta felhuzod, nem lesz baj. De ha fel évre elutazol, az sem a világ vége..
-
vadászcsiga
félisten
CASIO MTP-1351D-8A
A narancssárga mutatósát meg az ebayen tálaltam. -
TimeCenter
tag
-
-
fagyalllo
őstag
-
Veron
addikt
Srácok, valami szíj ötlet a Certinámhoz, milyet tudtok elképzelni hozzá, ami sportosan elegáns és rámegy a 19-fültávolságra? Amit kaptam hozzá az már g0n21 kollégánál figyel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest