- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánO
csendes tag
válasz
BAti77 #65442 üzenetére
A Monster alá nem menék méretben. Amit a fiamnak adtam az egy Seiko SKXA35 Scuba Diver's ilyen volt, de nekem már kicsi.
http://keepthetime.com/index.php?main_page=product_info&products_id=752
Igazából a két technika között Automata - Eco-Drive nem tudok dönteni.
Bár előtte jó lenne mindkét "versenyzőt" kézbe venni. -
trassher
addikt
-
Szabikaa20
őstag
válasz
BAti77 #64902 üzenetére
Nagyon komoly!
Más: Ez az Orient hol kapható a legolcsóbban? Esetleg nem tud valaki használtan jo állapotút?Vagy OLX-en de az fekete...
-
agszabv
csendes tag
válasz
BAti77 #64890 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, 10 perc alatt többre jutottam mint egész nap
Valószínűleg valamelyik Citizen ECO lesz a befutó pl.: CITIZEN CA4010-58E; CITIZEN CA0200-03E;
Tetszenek a gumiszíjas órák is, érdemes ilyet venni ? Meddig bírják ?
Mivel sokat használom célszerű lenne Zafir "üveges"
Meg kell nézzem őket élőben, még egyszer köszönöm a segítséget. -
Dzsana
senior tag
válasz
BAti77 #64491 üzenetére
Ja, a jobb szélső, rózsaszín hátterű képen látszik, hogy a chronograph kerekei sincsenek csapágyazva. Mondjuk azt is ritkán használja az ember, tehát az sem fog elkopni. Bár a Poljot 31689-ben sincs csapágyazva, az enyémben ki is kopott, utólag meg kellett csapágyazni. Az előző gazdája biztos sokat méricskélt.
-
Dzsana
senior tag
válasz
BAti77 #64487 üzenetére
Ettől a csak 15 kőtől nem kell megilyedni, mert automata óráknál az automatika sok kis kerekét is agyon kövezik, és így keletkeznek ezek a nagy kő számok. Igazándiból ott nyomaték nem nagyon van, tök fölösleges agyon kövezni. Régen még a középkerék furatát sem kövezték, mondván, hogy nincs csapágyasra hajtva, hiszen 24 óra alatt egyszer fordul körbe. Nem egy 70-80 éves zsebórámnak sem kövezett a közepe, s hibátlan a mai napig. minimális műanyag lehet benne, én sem tudom, hogy mi, mert kívülről nem látszik.
-
Dzsana
senior tag
válasz
BAti77 #64482 üzenetére
Pár éves mechanikus chronograph szerkezete ez a Tissot-nak, a 7750-esnek egy olcsóbb kiváltóját szerették volna ezzel megalkotni, hogy felvegyék a versenyt. Nincs annyira agyon csapágyazva, mint a 7750-es, és műanyag alkatrészeket is tartalmaz, mindezek ellenére jól teljesít. Mikor a Couturiereket nézegettem, akkor volt 7750-essel, és ezzel a werkkel szerelt változata is, és jóval drágább volt a 7750-es. Meg a PRC200-as automatákban is ez van. Nehéz mit mondani, hogy bátran vehető-e, mert még csak 3-4 éve van a piacon.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
BAti77 #64465 üzenetére
Remélem a vita tárgya nem valami helyi szakzsargon, mint a flex, krova, sterimo stb..
Giuliano Mazzuoli Trasmissione Meccanica
Ugye, hogy a számlap felől van az a kuplung(tárcsa)
-
condy
senior tag
válasz
BAti77 #64066 üzenetére
Nagy tanítómesterem mondásával élve:" A problémák nem megoldódnak, hanem elvesztik aktualitásukat!" Tehát, ha az első kérdés feltevésekor letetted a 7-est, lassan megãll, így aktualitását vesztette a kérdés.
Nem gúnyolódom. Én is maradtam már válasz nélkül, de a neten végül rátaláltam. -
katka81
újonc
válasz
BAti77 #63685 üzenetére
Neztem, de keramiaval mar 450€. Az mar nagyon tul van a limite. Max 300-rol indulam.
Bati0501 nem gaz a 74 m nyomas szempontjabol. 0-rol 10m-re nehezebb lemenni, mint 10-rol 40 m-re. Utanna meg mar csak a nitrogent, meg a megnovekedett oxigent kell elviselni. 74 m-en meg hatarerteken belul van az oxigen, lejebb mar akar oxigenmergezest is lehet kapni.
-
-
Jenne
őstag
válasz
BAti77 #63639 üzenetére
Köszönöm a választ.
Közben megszámoltam és összesen 20 db (oldalanként 10-10) ilyen kis stift vagy tüske van a szíjban. Minden szem ezzel kapcsolódik a következőhöz. Akkor ha beviszem óráshoz majd hétfőn, a legjobb lesz ha azt kérem, hogy cserélje ki mindegyiket?
Hogy milyen órám van? Ezt az órát a feleségemtől kaptam két éve a 60.-ik születésnapomra. Nem volt olcsó akkor, de most sem az. Viszont szinte atom pontosan jár. Ez egy BOCCIA óra, titán tok, titán szíj, grafit számlap. Sajnos fém allergiás vagyok, így csak a titán jöhet szóba nálam. Seiko kvarc van benne, öt év elem élettartam. A megvétel után kicsit még lett pontosítva műszeresen, (lehet állítani benne az órában egy kis trimmerrrel, mert figyeltem amikor lett állítva a kvarc rezgésszáma) és így én csak a tavaszi/téli óraállításnál nyúlok az órához. Mert csak akkor állítom mindig. Ez alatt fél -fél év alatt 2-3 másodpercet siet mind összesen. Ezért mondtam, hogy szinte atom pontosan jár, pedig nem rádió vezérelt óra. -
WiZARD
addikt
válasz
BAti77 #63129 üzenetére
hát igen, az gyönyörű, még az is lehet, hogy ez is lesz, ha 5ösöm lesz szombaton :Đ
egyelőre a sima moonwatch érdekel, esetleg a sapphire sandwich
az igazi a kettő keveréke lenne, hesalite elől, zafír hátul, így elölről igazi, hagyományos moonwatch, de mégis látni a szép szerkezetet
-
Reverting
őstag
válasz
BAti77 #62913 üzenetére
Tudom...
En sem vagyok az
az h a datum hogy all meg az sem erdekel... de most beladoztam magam... beallitotam...
szabin leszek... de a viz kozelben csak szerdatol, akkor majd a seiko lesz nalam, de addig egy olcso orient automata mit tud... toltok fel majd par nap mulva...ronin s8 azert kerdeztem mert akkor van tapasztalat... ha nem arkot as benne az ember szerintem egy roller azert 1-2s belul kell h legyen...
legalabbis en elvarnam, meg ha nem is erdekel h heti 4 vagy 8 s az elteres... nemtokmindegy...
amit beszed nappal azt behozza ejjel... vagy epp forditva...
-
Reverting
őstag
válasz
BAti77 #62907 üzenetére
Ahhhh a rolexnel csak vak szerencse kerdese...
))
Mindenki tudja h a viseles modjatol nagymertekben fugg a dolog... Lehet nalam ugyanaz az ora csak napi 1s-ot terne le... Vagy egyetsem...amugy oly meddo vita ez... De szorakoztato... Es azert ha ranezek erre az orientre itt a kezemen... meg a pontosido.hu oldalra 19s sietest latok... negy hete nem nyultam hozza... Szoval kellemes mosoly tolt el...
Misi1979
ugye ugye h WiZARD es en sem kaptunk napszurast...
mig a steinhart-nal heti 100db keszul a certina-nal mondjuk 5.000db...
tobb ido van a szabalyzasra...
de ezek csak peldak... lehet kevesebb vagy tobb a darabszam...
-
WiZARD
addikt
válasz
BAti77 #62862 üzenetére
2824-es steinhartom nekem március óta mérve napi -0,1s eltérést tud átlagosan, ez pedig -1,7s/nap és +1,4s/nap közötti mozgásból jött össze. Vegyesen csuklón, asztalon, forgatón.
Ez olcsó, COSC nélküli óránál mázli és beállítás kérdése. COSC hiánya nem azt jelenti, hogy ne lehetne pontos, csak azt hogy senki se garantálja, hogy pontos...
-
Buster17
addikt
válasz
BAti77 #62271 üzenetére
Hát nem bőrszíjas kell és ha minnél csicsásabb annál jobb. Méretre annyit hogy nem a LEGnagyobb kell hanem csak a nagyobb
Hasonlo volt nekem régen.
http://alkupiac.hu/kepek/termekek/1168700/1168769_1_breitling-navitimer-ferfi-karora-automata.jpgLinkelésért bocsi telorol vagyok
-
vadászcsiga
félisten
válasz
BAti77 #62021 üzenetére
Örülök hogy megérkezett, hamarosan lesz egy sorstársad csak még küszködik a Ray stiftjével
(#62022) Dzsana
Ebből az egész készletből a stiftkiszedo ami kell és hellyel közzel használható. Ha jó áron hozzajuttott a szetthez akkor megéri. Többi kuka bár én megtartottam mindent mert teljesen másra akár használható is. A kék tüskekinyimot most használtam a Ray rövidítésére és századikra össze is jött -
jjeahh
nagyúr
válasz
BAti77 #61219 üzenetére
Kenneth Cole KC 1456, Skagen 433XLSLBMO, Danish Design Titan 3316261, 3324374, Obaku V132XCIRB, odm Arco, meg pár minimálabb Timex tetszik a legjobban eddig kinézetre...dunsztom sincs mik ezek a számok, kódok, ebay-en nézegettem, ott így írja a modelleket
mondjuk pár a keretbe bele sem fér asszem, esetleg használtan
-
jjeahh
nagyúr
válasz
BAti77 #61205 üzenetére
mondjuk 15-20k max, tetszedjen, és múködjön
félreértés ne essék, órák terén teljesen laikus vagyok, de szükségem van rá...ezért lehetőleg nem költenék sokat rá, de azért legyen megbízható, letisztult sallangmentes kéne, akár digitális is jöhet...ja a fémpántosak nem szimpik, legalábbis eddig amit próbáltam. többet nem tom mit írhatnék
számomra csak egyszerű, mindennapi használati cikk lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest