- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Szerintem ez elég jól körülírható. Amikor egy vita hevében a témával kapcsolatos érvek helyett, a másik fél személyét kezdi valaki támadni. Ennek aztán vannak különböző fokozatai, egészen az általad is említett anyázással, vagy IRL fenyegetéssel bezárólag. Az utóbbi kettőért általában azonnali ban jár, míg az ezzel alacsonyabb kategóriákban az esetet mérlegelve kerül valamilyen szankció alkalmazásra, de alap, hogy figyelmeztetni szoktunk elsőre.
-
Lirion
addikt
Személyeskedés az lenne, amikor vkiről véleményt alkotsz, hogy pl. idióta, hülye, gyerekes stb.. Kidus mellékesen ezt megtette velem szemben, ráadásul fenyegető és indulatot keltő hangnemben, miután szóltam neki, hogy lekezelő a stílus és mások durvább hsz-ai fölött lazán átsiklik, adott egy tempbant. Hát ez van...
Mondjuk már lefeküdtem, mikor büntetett, szóval nem éreztem hátrányát a dolognak, így utálni sincs okom, de elgondolkodhatna, hogy ha többen is megszólták már a stílusát, talán neki is kéne változtatnia egy kicsit.
-
Kidus
őstag
Nem volt ebben semmi harag, raszoltam a stilusa miatt, mar ketszer is.
Ezek utan idejott, es szemelyeskedett, ugyanabban a stilusban.
Aki nem ert a szobol, azzal nem tudok mit csinalni. Meg finom voltam, csak par orat kapott.
Azt az "eloben" dolgot o eroltette, gondoltam megosztom vele mit gondolok az ilyenekrol. Nem szeretem, mikor kiforgatjak a szavaimat.
Igen, eros a stilusom nehol, de azert valljuk be, van aki boven kierdemli, es tobbnyire csak az talalkozik ezzel, aki tett is erte. -
Kidus
őstag
-
/*a topikhoz nagyon off leszek, de leírom*/
szerintem nagyon sok újonc azért nyit rögtön topikot, mert én szinte csak a PH-n látom ezt az amúgy igencsak jól működő gyűjtőtopikos rendszert (persze van máshol is). nézzetek meg nagyon sok más fórumot, tele vannak 3-4 hsz-es témákkal, amik között nehézkes keresni, és ha elsüllyed, akkor inkább nyitnak egy újat, ugyanazzal a kérdéssel, amit megválaszolnak, majd ez is elsüllyed.
a PH-n nagyon jól működik, hogy mindennek megvan a saját topikja, ahová lehet fordulni a kapcsolódó kérdéssel. ez jó, mert egy helyen vannak az összetartozó kérdések, könnyebb egy topikban visszakeresni egy adott választ, mint 100-ban, és a válaszadóknak is jó, gondolom mindenkinek megvan a pár kedvenc topikja, amibe mindig benéz, mert ahhoz a témakörhöz jobban ért, és nagyobb eséllyel tud segíteni (én legalábbis így csinálom)
ez viszont nem a megszokott a többi fórumhoz képest.
én ezt látom az újoncok "nyissunk rögtön topikot" betegsége okának -
Racecam
nagyúr
Soha nem oltok le újoncot, mindig szerepel a topic zárásának posztjában részemről a "légy szíves fáradj át ide" kitétel, link az aktuális topicra. Nem írom oda, hogy miért nem olvastad az alapelveket, meg használhatnád a keresőt kitételt sem.
Ezen kívül mindenkivel egyenlően bánok akkor, ha nem sérti meg az alapelveket és akkor is, ha igen. Már leírtam miért. De nyilván, csak azokkal "jópifizok", akiket ismerek valamilyen formában, idegenekkel nem. De ettől még nem vagyok kevésbé kedves velük.
-
Bibby
addikt
"Race: az nem tecik mikor a csajoknak meg az ismiidnak full kedves vagy másnak meg hama tul reagálod a dolgot, de lehet csak én érzem igy"
Nem csak Te. Sőt... mivel a modok azokból kerülnek ki akik rengeteget vannak itt, kialakult baráti közösségük van, emiatt szerintem baromira nehezen tud működni az egyenlő bánásmód. Rengeteg újonc érezte már úgy hogy ha egy péháistennel vitázott, nem ugyanazt a szankciót kapta.
Konkrét példám nincs, tudom hogy így kb semmit nem számít amit leírtam, ez csak egy érzés ami kikívánkozott. -
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest