Keresés

Aktív témák

• breed30

tag

válasz Racecam #274 üzenetére

Ez a HSZ általánosságában mindenkinek szól.
    Hello napok óta olvastam a jogost és a stb-t.
    Én értem az egészet, pedig nem rég keztem el fórumozni.
    A többi öreg (régi felhasználó) user azért nem érti mert kialakult egy bizonyos megszokás.
    Ami a moderátorok és a felhasználok hibája is, ahogy olvasom a topic-okat észrevettem, hogy hiányzik sokszor egy kis távolságtartás, mint az userek mint a moderátorok részéről.
    Én úgy vagyok vele hogy akármelyik toicba amibe írok, megpróbálok egy bizonyos képzeletbeli távolságot tartani.
    Tudom sok esetben kialakultak barátságok is, de itt a fórumon be kell tartani bizonyos szabályokat, a barátságok és a személyes ismeret ellenére is ha van.
    A PH nyilvános reg nélkül is olvashatja bárki Racecam-ot is megértem, ha egy kívülálló (nem regelt személy) beleolvas a jogosba és ott azt látja hogy a házigazdát lehordják nem vett jó fényt az egész PH csapatra.
    Meg értem VladimirR-t is meg a szakmai tudása előtt minden tiszteletem, elolvastam megnéztem egy két munkáját írását.
    Az ő szemszögéből nézve igazságtalanak tűnhet pár dolog, ez a moderátorok hibája is semlegesebb hsz-okat kellene sokszor írniuk.
    De őket is meg lehet érteni sokszor már unhatják a sok h.... usert hogy minden apró cseprő problémával hozzájuk futnak.
    Pedig egymást közt is megtudnák oldani, picit higgadtabban, van annál fontosabb dolog is hogy Ati vagy nVIDIA mindegy csak menjen a gép. (Ez egy példa.)
    Kedves felhasználok és moderátorok ezen a témán még hetekig lehetne hsz gyártani minden menyiségben. Vannak akik ellenzik vannak akik támogatják VladimirR visszatérését. Én amondó vagyok ez a PH-ra és VladimirR -re tartozik, a PH-nak is át kell gondolnia és VladimirR-nek is.
    Én azt ajánlanám le kéne ülni a két félnek egy virtuális asztalhoz és megbeszélni a dolgokat normálisan minden érzés és személyeskedés nélkül.
    Meg VladimirR-nek is hiányozhat a PH és a PH-nak is "hiányozhat" ilyen tudású ember ha sokszor picit durva is a hsz-a, valamit valamiért.
    Lehetne valami félutat választani ami mindenkinek megfelel és nem érzi senki se úgy hogy ő húzta a rövidebbet.

Bocs hogy írtam és elnézést kérnék mindenkitől, aki úgy érzi hogy ezzel a hsz-ásal nem ért egyet vagy akár milyen formában sérti.
    Remélem nem kapok bant.

All we are saying is give peace. (Csak annyit mondunk, adj esélyt a békének) Remélem jó a fordítás. :R

Ha már a ebben a topic-ban vagyok.
    És végül a jó moderátor semleges érzelem mentes és nem ártana ha onnan is származna :DDD :

• Bibby

addikt

válasz Racecam #274 üzenetére

Jól van na, rossz példa volt. Vegyük úgy hogy általánosságban írtam amit írtam. :R

• VladimirR

nagyúr

válasz Racecam #94 üzenetére

"Persze, jó ha lesz itt 200 hozzászólás 15 embertől, akik pl. engem utálnak, de nyilván nem lesz egy sem, akiknek segítettem akár itt, akár a Logouton."
    ezt majd legkozelebb legy szives akkor hozd fel ervkent, ha egesz addig nem kapok egyetlen rossz szot sem az esetenkent elofordulo stilusom miatt, amig az illeto vegig nem olvasta azt a par szaz oldalnyi szakmai post-ot, manual-t, howto-t es faq-ot, valamint loogut-os cikkeimet, melyekben masoknak segitek

"Továbbra is azt mondom, hogy a topicnak azon kívül, hogy "most végre beszólhatok a modiknak, házigazdáknak" semmi értelme nincs."
    a topic ertelmet amugy en sem akarnam latni, ha ellenem akarna valaki kritikat megfogalmazni
    meg sem fontolnam, hogy ha ugyanaz a 15 ember mar 200-adszor irja le, akkor talan lehet benne valami
    neeeem, abban a 15 emberben van a hiba...

amugy ha mar annyira konkret esetet kersz (es mivel te kertel konkret esetet, remelem meg sem probalod felhozni, hogy "jajj, mar megint ez?"), meg mindig nem mondtad el, hogy az alabbi miben valtoztatja meg hatranyosan az oldal megjeleneset:
    ████████████████████████████████████████████████████████████

a vitat tobbszor "lezartad", kitiltottal, mellebeszeltel, de meg nem valaszoltal
    elmondtam, az, hogy neked nem tetszik (pontosabban szerinted ocsmany), egyeni preferencia kerdese
    azt is elmondtam, hogy mi szamit az oldal megjeleneset hatranyosan befolyasolasnak
    ilyen volt peldaul twollah pirosgomb topic-ja
    vagy ha szeretned, tudok linkelni 1-2 ezer hozzaszolast, ami hatranyosan valtoztatja meg az oldal megjeleneset - eddig azert nem tettem csak, mert Panther mar dolgozik rajta

• concret_hp

addikt

válasz Racecam #41 üzenetére

és 24 órás tempbant se kaptam elhamarkodottan, ugye? :U
    csak mert vmelyik napi többszáz hszt pörgő topicban nem olvastam vissza 3 oldalt kb. :U namind1. amugy is suttyó vagy ;]

persze aztán mivel mindez egy hajszálnyit súlyosnak ítéltetett így tiszta maradt az adatlapom :U de akkor kiraktál vagy 3 figurát ugyanezért... :U

• Tim82

félisten

Ne értsd félre, de szerintem a "nincsen baja a moderátorokkal" és az "értelmetlennek tartja, hogy akár ide, akár a Jogos mod-ba beírjon, mert úgy érzi, hogy annak semmilyen foganatja nem lesz" között hatalmas különbségek vannak. Én pl. az utóbbi tábor tagja vagyok, úgy, hogy személy szerint egy moderátorral/házigazdával sincsen bajom, sőt, némelyikőtökkel (pl. Veled) kifejezetten jóban vagyok, akár IRL is. És még tudok egypár embert, aki szintén ezen az állásponton van...

Ez itt OFF egyébként, nem véletlenül, nem is fogok ide többet írni, csak megjegyzem, hogy a képlet nem olyan egyszerű, hogy "csak a bajkeverők keverik mindig a bajt meg csinálják a hangulatot, a többségnek meg minden jó úgy, ahogy van". :U

• Csakénvagyok

őstag

A kisebb problémákat azért illene megemlíteni is, nehogy már arra gondoljon a jónép hogy a fórumozó maga az ördög, s a jóságos mikulás bácsi pedig mindig elnéző.

Természetesen van példa, én is ismerek a jogos modból, ahol bevallod ha tévedtél, de én tudnék olyat is mondani amikor nem, s ez főként akkor igaz ha egy másik modot akarsz védeni.

Most nem beszólni akartam, van úgy hogy tetszik a stílusod, de azért nem mindig

• Agyasima

őstag

válasz Racecam #46 üzenetére

Sok-sok konkrétum van. Most biztos nem fogok nekiállni keresgetni egyesével. Amikor aktuális(ak) volt(ak), általában már ott helyben többen is szóltak (én is). Sajnos azonban már akkor is olyan magasan ültél, hogy meg sem hallottad, így nem is válaszoltál. Mindenesetre legyen jelzésértékű, hogy a te neved forog itt a legtöbbet.

• Peti78

őstag

válasz Racecam #41 üzenetére

Nem azt mondtam, hogy náci vagy. Ennyi erővel azért is bant kaphatnék, ha azt mondanám, szeretem a néger zenét, vagy a zsidó ételeket, vagy a magyar gulyást.

• Markgx10

őstag

válasz Racecam #7 üzenetére

Ennek ellenére moderálsz és ráadásul a legutóbb pont egy másik moderátor intézkedését írtad felül, hogy adhass nekem egy tempban-t. (jogosságát nem vitatom)
    Szóval, amiért nem kedvelem a tevékenységed, az az, hogy rasszizmust látsz ott, ahol nincs, moderálni valót látsz ott, ahol nincs és IRL fenyegetést látsz ott, ahol nincs.
    Azt elismerem, hogy a PH a legkulturáltabb fórum, amit eddig láttam és nincs helye annak a keményebb hangnemnek, amit esetleg megengedtem a múltban bizonyos felhasználókkal szemben és próbálkozom is visszafogni magam, de te, ahol még moderálásodat láttam (én nem nézem a moderátorkereső topikokat, csak a Fáradt gőz-re gondolok), szerintem bőven túlzásba vitted a fontoskodást. Ez az én véleményem. :U

Más: Foglalt név meg a legnormálisabb moderátor, akit valaha láttam.

• PazsitZ

addikt

válasz Racecam #7 üzenetére

arra pedig ott a jogos mod. Azért ne viccelődjünk már... ;]

Én viszont mikulás védelmére kelnék. annak ellenére, hogy én pl. kivonultam a logoutról :U
    "Keménykezűnek" lehet nevezni, de legalább következetes, normális, az én tapasztalataim alapján.

Aktív témák

Hirdetés