- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Lirion
addikt
Az "élőben" dolog ebből az írásodból jött.
"Meg egy adalek, forumon neha kicsit nyersnek jon le, amit irok, ez eloszoban mashogy, ez ellen meg nem tudok mit tenni, egyszeruen van ilyen"
Gondoltam, miért ne említhetném meg én is, hogy ha a te írásaid élőszóban máshogy hatnak, akkor esetleg az enyémek is máshogy hathatnak, mint ahogy te esetleg érzed.De van ott még más érdekesség is, hogy pl. jelzésértékűen oltogatsz ("Nem neveznem alazasnak, inkabb oltogatasnak reszemrol, jelzeserteku"), ami szerintem mondjuk sérti erősen az alapelveket.
-
Lirion
addikt
A stílusoddal van probléma édesem, nem azzal, hogy rám szóltál, hanem ahogyan rám szóltál és hogyha ezt felhozza vki, még vissza is szólsz flegmán, mintha vmi isten lennél. Megnéztem ezt a topicot és másnak is volt már gondja a stílusoddal és másoknak is ugyanilyen hevesen visszaszólsz. Azért, mert caps lockos a rangod még nem muszáj nagy arccal leoltani az embereket, ellenkezőleg, moderátorként példát kéne mutatnod, hogy hogyan kellene viselkedni.
A moderációt meg nem kell feltétel nélkül nyugtázni, nem agymosott zombik vagyunk, mert nem biztos, hogy amit te sértőnek látsz, azt az is annak látja, akinek szólt. De nem is tudom, ez hogy jön ide, mivel moderációról nem volt szó, csak a stílusodról. -
Miért lett moderátor, hölgyem? Fura dolog ez egy nőnemű embertől.
Csak nem szereti sorba rendezni a rakoncátlan kockákat?u.i.: A kép tényeg aranyos. Bár ez nem az "Udvaroljunk a moderátoroknak" topic, de hátha lesz még pár csaj-mod, és akkor nyithatunk egy olyat is akár...
-
qdak
addikt
"fele nem is komoly oltas"
huh 3x irom már mert nem tom uyg megfogalmazni ahoyg akarom:
mivel nem ismerjuk egymást ezért nem tud6om h minek szántad, és vszinuleg véresen komolynak vettem amit irtál, elvégre ismerősöknél is van ha uyganazt 2 ember mondja nem biztos h ugyanazt jelenti, na uyglátom van értelme a topiknak és közös megeegyezésre le7 jutni
én meg Racenak irtam félreérthetőt pedig az elválastott részt nem neki szántam
na ádyz is leirta közben.
-
qdak
addikt
Kidus: (ha már megkérdezted
) maga a stilusod, multkor zártál vhol 1 topikot és ahogy neki irtál, sokszor mintha oltánád az embereket
és nem azért irtam mert az arcképem megvétóztad 1-2 X de mégis az is benne van mert azt is elég durva volt sztem a stilusod ... ez vanRace: az nem tecik mikor a csajoknak meg az ismiidnak full kedves vagy másnak meg hama tul reagálod a dolgot, de lehet csak én érzem igy
amuyg meg: sokszor látom h szerencsétlen ujjonc nyit 1 topikot és uyg leoltjátok h szegéyn azt se tudja mi van nem csak modik sokszor a forumozok is, jo persze vannak idioták de téleg vmikor durván lenézitek az ujjoncokat h ezt se tod emg ijenek kicsit finomabban is megle7 nekik mondani h nem ekll nyitni ide gyere átt itt segitenek ...
meg volt az állati vices videoknál a bumm headshott még mindig nem vágom mér járt érte 3 ora ban v menyni az illetönek -
Csakénvagyok
őstag
Engem te (is) tempbanoltál
-
tildy
nagyúr
Tényleg nem nagyon láttalak még banolni. És álőszóban tényleg más minden.
Racecam: Szerintem modként, gazdaként egy olyan megnyilvánulás, hogy akkora az arcod, hogy a ph- sem fér el, még akkor is, ha emiatt ideiglenesen bannolod magad, de magát a megnyilvánulást és a stílust nem vitatod, szvsz nem szabadna , hogy megengedhető legyen. Tudnék több konkrét példát is hozni rád, de nem fogok, jogos modban mindenki talál megfelelőt erre.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest