- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Lirion
addikt
Az "élőben" dolog ebből az írásodból jött.
"Meg egy adalek, forumon neha kicsit nyersnek jon le, amit irok, ez eloszoban mashogy, ez ellen meg nem tudok mit tenni, egyszeruen van ilyen"
Gondoltam, miért ne említhetném meg én is, hogy ha a te írásaid élőszóban máshogy hatnak, akkor esetleg az enyémek is máshogy hathatnak, mint ahogy te esetleg érzed.De van ott még más érdekesség is, hogy pl. jelzésértékűen oltogatsz ("Nem neveznem alazasnak, inkabb oltogatasnak reszemrol, jelzeserteku"), ami szerintem mondjuk sérti erősen az alapelveket.
-
Lirion
addikt
Személyeskedés az lenne, amikor vkiről véleményt alkotsz, hogy pl. idióta, hülye, gyerekes stb.. Kidus mellékesen ezt megtette velem szemben, ráadásul fenyegető és indulatot keltő hangnemben, miután szóltam neki, hogy lekezelő a stílus és mások durvább hsz-ai fölött lazán átsiklik, adott egy tempbant. Hát ez van...
Mondjuk már lefeküdtem, mikor büntetett, szóval nem éreztem hátrányát a dolognak, így utálni sincs okom, de elgondolkodhatna, hogy ha többen is megszólták már a stílusát, talán neki is kéne változtatnia egy kicsit.
-
Lirion
addikt
A stílusoddal van probléma édesem, nem azzal, hogy rám szóltál, hanem ahogyan rám szóltál és hogyha ezt felhozza vki, még vissza is szólsz flegmán, mintha vmi isten lennél. Megnéztem ezt a topicot és másnak is volt már gondja a stílusoddal és másoknak is ugyanilyen hevesen visszaszólsz. Azért, mert caps lockos a rangod még nem muszáj nagy arccal leoltani az embereket, ellenkezőleg, moderátorként példát kéne mutatnod, hogy hogyan kellene viselkedni.
A moderációt meg nem kell feltétel nélkül nyugtázni, nem agymosott zombik vagyunk, mert nem biztos, hogy amit te sértőnek látsz, azt az is annak látja, akinek szólt. De nem is tudom, ez hogy jön ide, mivel moderációról nem volt szó, csak a stílusodról. -
Lirion
addikt
Ajánlották nekem ezt a topicot, úgyhogy beírom ide a panaszomat.
Kidusról van szó, aki mindenkivel egyenlően bánik, csak éppen van, aki belekerül a látószögébe, van, aki nem. És aki magától elnézi a lekezelő, beszólogatós postokat, másoktól természetesen nem, mert hát zavarja a társalgás.És ha már itt vagyok, ez jó hely arra, hogy válaszoljak neki erre a kommentre, itt mégse annyira off, mint az eredeti helyén:
Látod, megint a magas lóról ugatsz lefele nem kevésbbé bicskanyitogató módon, ahogy én tettem, sőt. Persze magadtól elnézed, mert hát "élőben máshogy jönne le", ugye?
Én megértem, hogy nem vagy mindig itt, de akkor ne állítsd, hogy mindig mindenkivel egyenlően bánsz, mert az csúnyán megbukik ott, hogy "Te epp bekerultel a latoszogembe". A kispárnámat meg nem fogom azért telesírni, ha az felbosszant, hogy nekem sem tetszik a te stílusod, hisz az érzés kölcsönös, bár a célom nem az és nem is a sértegetés. Csak felhívtam a figyelmedet arra, hogy elég flegmán szóltál, míg másokat sokkal nagyobb vétségekért észre sem vettél, de, mint ahogy a komment mutatja, flegmán visszaszóltál ahelyett, hogy csak annyit mondanál, ok, én se tudok mindenre figyelni és ok, visszaveszek.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest