- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Aktív témák
-
breed30
tag
Ez a HSZ általánosságában mindenkinek szól.
Hello napok óta olvastam a jogost és a stb-t.
Én értem az egészet, pedig nem rég keztem el fórumozni.
A többi öreg (régi felhasználó) user azért nem érti mert kialakult egy bizonyos megszokás.
Ami a moderátorok és a felhasználok hibája is, ahogy olvasom a topic-okat észrevettem, hogy hiányzik sokszor egy kis távolságtartás, mint az userek mint a moderátorok részéről.
Én úgy vagyok vele hogy akármelyik toicba amibe írok, megpróbálok egy bizonyos képzeletbeli távolságot tartani.
Tudom sok esetben kialakultak barátságok is, de itt a fórumon be kell tartani bizonyos szabályokat, a barátságok és a személyes ismeret ellenére is ha van.
A PH nyilvános reg nélkül is olvashatja bárki Racecam-ot is megértem, ha egy kívülálló (nem regelt személy) beleolvas a jogosba és ott azt látja hogy a házigazdát lehordják nem vett jó fényt az egész PH csapatra.
Meg értem VladimirR-t is meg a szakmai tudása előtt minden tiszteletem, elolvastam megnéztem egy két munkáját írását.
Az ő szemszögéből nézve igazságtalanak tűnhet pár dolog, ez a moderátorok hibája is semlegesebb hsz-okat kellene sokszor írniuk.
De őket is meg lehet érteni sokszor már unhatják a sok h.... usert hogy minden apró cseprő problémával hozzájuk futnak.
Pedig egymást közt is megtudnák oldani, picit higgadtabban, van annál fontosabb dolog is hogy Ati vagy nVIDIA mindegy csak menjen a gép. (Ez egy példa.)
Kedves felhasználok és moderátorok ezen a témán még hetekig lehetne hsz gyártani minden menyiségben. Vannak akik ellenzik vannak akik támogatják VladimirR visszatérését. Én amondó vagyok ez a PH-ra és VladimirR -re tartozik, a PH-nak is át kell gondolnia és VladimirR-nek is.
Én azt ajánlanám le kéne ülni a két félnek egy virtuális asztalhoz és megbeszélni a dolgokat normálisan minden érzés és személyeskedés nélkül.
Meg VladimirR-nek is hiányozhat a PH és a PH-nak is "hiányozhat" ilyen tudású ember ha sokszor picit durva is a hsz-a, valamit valamiért.
Lehetne valami félutat választani ami mindenkinek megfelel és nem érzi senki se úgy hogy ő húzta a rövidebbet.Bocs hogy írtam és elnézést kérnék mindenkitől, aki úgy érzi hogy ezzel a hsz-ásal nem ért egyet vagy akár milyen formában sérti.
Remélem nem kapok bant.All we are saying is give peace. (Csak annyit mondunk, adj esélyt a békének) Remélem jó a fordítás.
Ha már a ebben a topic-ban vagyok.
És végül a jó moderátor semleges érzelem mentes és nem ártana ha onnan is származna:
-
breed30
tag
Nem bárki . Ez nagyon tetszett.
-
breed30
tag
Hello nekem nincs baj a moderátorokkal kaptam privit de jogos volt. Meg egyenlőre senkivel.
Ha már a topic szóba került lenne egy kérdésem. Megnyithatom?? Mert sajna nem válaszol senki.Ezt a topicot nem igen látogatja senki az utolsó hsz kb több mint 3 hónapja volt az enyémen kívül.
Tudom hogy régebbi gépek de nekem van mind a kettő.Ut: A moderátorokra szükség van vannak tagok pl: H csak kezdőbetűt írtam de mindenki tudja szerintem kiről van szó akiknek külön moderátora lenne szükségük.
De ahogy olvasgatom a fórumot sokon már ez sem segítene.
Én kaptam már privit jogosan aki küldte tudja. Szó nélkül teljesítettem a kérést.Nem Thrawn volt.
A Ph-án én még az udvariságot hiányolom sokszor.
Az hogy kinek milyen a stílusa az egy dolog de udvariasan is el lehet küldeni valakit melegebb éghajlatra.
Én örülök ha tud nekem valaki segíteni vagy én másnak a csekély tudásommal.Bocs az off-ért.
A választ a kérdésemre előre is köszönöm.Nem tudom hol tehetném fel máshol.
Még egy javaslat a topicot ami a linkben szerepel ki kellene tenni a Fórumok elejére sokat könnyítene az újoncok dolgán, ha kell linkelje ezt be valaki a javítsuk a prohardverbe.
Thrawn:
Lusta vagyok oda is hsz írni mert a fejembe épített mesterséges intelligencia mostanra már elfáradt.
Különben is Házigazdával nem vitázunk.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest