Keresés

Aktív témák

• breed30

tag

válasz qdak #277 üzenetére

Igazad van. :R Csak mások is olvashatják nem úgy mint az MSN-ben.
    Meg hát mégis csak modi.

• breed30

tag

válasz Racecam #274 üzenetére

Ez a HSZ általánosságában mindenkinek szól.
    Hello napok óta olvastam a jogost és a stb-t.
    Én értem az egészet, pedig nem rég keztem el fórumozni.
    A többi öreg (régi felhasználó) user azért nem érti mert kialakult egy bizonyos megszokás.
    Ami a moderátorok és a felhasználok hibája is, ahogy olvasom a topic-okat észrevettem, hogy hiányzik sokszor egy kis távolságtartás, mint az userek mint a moderátorok részéről.
    Én úgy vagyok vele hogy akármelyik toicba amibe írok, megpróbálok egy bizonyos képzeletbeli távolságot tartani.
    Tudom sok esetben kialakultak barátságok is, de itt a fórumon be kell tartani bizonyos szabályokat, a barátságok és a személyes ismeret ellenére is ha van.
    A PH nyilvános reg nélkül is olvashatja bárki Racecam-ot is megértem, ha egy kívülálló (nem regelt személy) beleolvas a jogosba és ott azt látja hogy a házigazdát lehordják nem vett jó fényt az egész PH csapatra.
    Meg értem VladimirR-t is meg a szakmai tudása előtt minden tiszteletem, elolvastam megnéztem egy két munkáját írását.
    Az ő szemszögéből nézve igazságtalanak tűnhet pár dolog, ez a moderátorok hibája is semlegesebb hsz-okat kellene sokszor írniuk.
    De őket is meg lehet érteni sokszor már unhatják a sok h.... usert hogy minden apró cseprő problémával hozzájuk futnak.
    Pedig egymást közt is megtudnák oldani, picit higgadtabban, van annál fontosabb dolog is hogy Ati vagy nVIDIA mindegy csak menjen a gép. (Ez egy példa.)
    Kedves felhasználok és moderátorok ezen a témán még hetekig lehetne hsz gyártani minden menyiségben. Vannak akik ellenzik vannak akik támogatják VladimirR visszatérését. Én amondó vagyok ez a PH-ra és VladimirR -re tartozik, a PH-nak is át kell gondolnia és VladimirR-nek is.
    Én azt ajánlanám le kéne ülni a két félnek egy virtuális asztalhoz és megbeszélni a dolgokat normálisan minden érzés és személyeskedés nélkül.
    Meg VladimirR-nek is hiányozhat a PH és a PH-nak is "hiányozhat" ilyen tudású ember ha sokszor picit durva is a hsz-a, valamit valamiért.
    Lehetne valami félutat választani ami mindenkinek megfelel és nem érzi senki se úgy hogy ő húzta a rövidebbet.

Bocs hogy írtam és elnézést kérnék mindenkitől, aki úgy érzi hogy ezzel a hsz-ásal nem ért egyet vagy akár milyen formában sérti.
    Remélem nem kapok bant.

All we are saying is give peace. (Csak annyit mondunk, adj esélyt a békének) Remélem jó a fordítás. :R

Ha már a ebben a topic-ban vagyok.
    És végül a jó moderátor semleges érzelem mentes és nem ártana ha onnan is származna :DDD :

• breed30

tag

válasz PazsitZ #238 üzenetére

Bocs hogy pofátlankodok, lenne egy kérdésem. :R
    A kirakott tagok is beleszámítanak ebbe a 217 660-ba ?
    :R

• breed30

tag

válasz tiv83us #128 üzenetére

Hello nekem nincs baj a moderátorokkal kaptam privit de jogos volt. Meg egyenlőre senkivel.
    Ha már a topic szóba került lenne egy kérdésem. Megnyithatom?? Mert sajna nem válaszol senki. :( Ezt a topicot nem igen látogatja senki az utolsó hsz kb több mint 3 hónapja volt az enyémen kívül.
    Tudom hogy régebbi gépek de nekem van mind a kettő.

Ut: A moderátorokra szükség van vannak tagok pl: H csak kezdőbetűt írtam de mindenki tudja szerintem kiről van szó akiknek külön moderátora lenne szükségük.
    De ahogy olvasgatom a fórumot sokon már ez sem segítene.
    Én kaptam már privit jogosan aki küldte tudja. Szó nélkül teljesítettem a kérést.Nem Thrawn volt.
    A Ph-án én még az udvariságot hiányolom sokszor.
    Az hogy kinek milyen a stílusa az egy dolog de udvariasan is el lehet küldeni valakit melegebb éghajlatra.
    Én örülök ha tud nekem valaki segíteni vagy én másnak a csekély tudásommal.

Bocs az off-ért. :R
    A választ a kérdésemre előre is köszönöm. :R Nem tudom hol tehetném fel máshol. :(

Még egy javaslat a topicot ami a linkben szerepel ki kellene tenni a Fórumok elejére sokat könnyítene az újoncok dolgán, ha kell linkelje ezt be valaki a javítsuk a prohardverbe.
    Thrawn:
    Lusta vagyok oda is hsz írni mert a fejembe épített mesterséges intelligencia mostanra már elfáradt. :DDD
    Különben is Házigazdával nem vitázunk. :N

Aktív témák

Hirdetés