- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
"egyrészt véleménykifejtésre ott a jogos mod topik"
onnan idonkent meg azt is torlik, ami egyebkent kapcsolodna a temahoz, szerinted meddig maradna meg egy ilyen tema ott?"másrészt attól, hogy 20an beírják hogy "Racet nem bírom" attól még ugyanúgy mod marad, ugyanúgy ugyanazért fog majd moderálni, és ugyanúgy neki lesz igaza..."
ha valaki igy tesz, azzal jobban minositi magat, mint a 20 beiro
amennyire tudom, azert lesz valakibol moderator, hogy a kozosseg, az oldal erdekeit szem elott tartva terelgesse az oldal felhasznaloit
es legszerenyebb velemenyem szerint, ha az oldal kozossegebol kelloen sokan ugy velik, hogy az adott moderator nem jol teszi ezt, elgondolkodhat rajta
es szepen kerek minden erintettet, senki ne jojjon azzal, hogy "majd Parci elveszi a jogomat, ha neki nem tetszik", nem arrol van szo, hogy itt megprobaljak levalta(t)ni az adott moderatort, hazigazdat, hanem itt feedback van, ami szerintem igenis fontos (es aki a moderatorok/hazigazdak kozul ezt maskent erzi, az erezze magat jelen topic-ban megnevezve, mint olyan, akit nem birok)de hogy on-topic is legyek:
en nem birom Racecam-et, Bordoi-t es yetike-t
naluk vettem eszre az utobbi idoben tobbszor is, hogy mintha fejukbe szallt volna kicsit a moderatori, hazigazdai jogkor, s egesz egyszeruen nem kepesek a forumozot vitaban egyenlo felkent kezelni, a magas lorol lefele beszelnek, nem ritkan az alapelvek "a moderátor / házigazda döntése végleges, fellebbezhetetlen" pontja moge "bujva", amely viselkedes meg akkor is megkerdojelezheto, amikor nekik van igazuk, s ez szerintem nagyon nem tesz jot a moderatorok tekintelyenek - nem csak az oveknek, ugy altalaban az osszes moderator tekintelyet rombolni lehet ezzelezen kivul nem birom meg a Foglat név elnevezesu moderatort sem, mert egy kocsog ^^
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest