- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Ezt a hazugságot nem akarom többet látni sem tőled, sem mástól.
Ez történt:
1. Újonckát tavaly szeptemberben kineveztem Ármesternek, vagyis a PH egyik segítőjének.
2. Újoncka minősíthetetlen hangnemben nekiugrott embereknek (vissza fogom törölni majd, csak láthatóvá tettem. Mielőtt vki befűzné az ánégyest, neki normálisan válaszoltak, annyit írtak, hogy adjon fel ő is hirdetést).
Finoman szólva robbanékony természetére egyébként több panasz is érkezett.3. Újonckától el lett véve az Ármesteri rang (a fenti ráadásul büntetlenül maradt, semmit nem kapott érte, elfelejtettük
)
4. Kalandor 3 hónappal később ismét Ármesteri rangot adott Újonckának (az ő kérés-könyörgésére).
5. Újoncka másnap az új Hardveraprót minősíthetetlen hangnemben kezdte el fikázni (kalap szar, stb.).
6. Újonckának joga van a véleményéhez (és azok ott is vannak a mai napig), azt meg is teheti - de mint sima felhasználó, egyéni rang nélkül. Mert a szocializáció egyik alappillérje, hogy aki egy csapat tagja akar lenni, az a csapattal való problémáit a csapaton belül mondja el első körben, ez így korrekt. Próbáltam megértetni vele, de nem ment neki.
Újoncka rangját ezután elvettem.7. Újoncka ezután ezt a jóérzésű ember számára felfoghatatlan írást tette közzé.
8. Újonckát véglegesen kitiltottam, ilyen ember számára itt nincs hely.
+1 Hogy ezt követően milyen üzeneteket küldött nekem és másoknak, arra a fentiekből irányvektorral lehet következtetni. Azóta kiderült, hogy korábban másoknak is, mint ahogy itt ebben a topicban is írta valaki.
Ez az egész ellenem való hadjárat, ami itt folyik 10-20 ember részéről, kb. ezzel a kezdődött januárban, erre épült.
Már nagyon bánom, hogy nem fordítottam rá nagyobb figyelmet, és ezt sokan hallgatás-beismerésnek vélték, de úgy gondoltam, hogy győz a józan ész, és nem hiszik el páran ezt a "nem tetszett a hardverapró és ki lett tiltva szegény" dumát. TévedtemHa valakinek konkrétan a moderációval valami gondja van, az ugyebár itt megteheti.
-
moha21
veterán
válasz
Geri Bátyó #569 üzenetére
Mondjuk nekem Újoncka egész kellemes privátokat írt, szóval el tudom képzelni másnak is...
-
EczkE
veterán
válasz
Geri Bátyó #569 üzenetére
Úgy, hogy neki nem tetszett az új HA és ennek hangot adott.
-
válasz
Kalandor #566 üzenetére
Lehet, hogy mondtad neki privátban, de ugyebár ezt rajtatok kívül senki sem látja. Mi csak azt látjuk, hogy nincs indok és ha volt, akkor Ő erősen nem értett egyet vele, ezért regelt vissza vagy 10-szer.
Mondjuk azt én sem értem, hogy lehet valakit 2 figyelmeztetés után véglegesen kizárni. -
Varoz
addikt
válasz
Geri Bátyó #565 üzenetére
Khm...
-
válasz
Geri Bátyó #565 üzenetére
Neki mondtam.
-
válasz
Kalandor #543 üzenetére
"Mindig megindokolom a moderációt."
Khömm, izé!
Erre konkrétan emlékeztem, de úgy dereng, hogy volt még hasonló.Nekem ugyan semmi bajom veled, de mint a fenti példa is bizonyítja, időnként hajlamos vagy ferdíteni/önkényeskedni.
-
phanzetomox
őstag
Kalandor : Ahogy a te komolyságodról is, amikor privát üzenetben érdeklődsz az ott elhangzottakról.
Másrészt mindenki tisztában vele mi történik ha összetűzésbe keveredik veled
-
aggleány
addikt
válasz
Kalandor #542 üzenetére
Konkrétan az én esetemről beszéltetek sokat?
Ez igen megtisztelő lenne, de nem tudok róla.
A konkrét tiltás arra vonatkozott, hogy az általad "másik csoport"-nak nevezett társaság tagjait nem szabad piszkálni. Én nem a csoportot piszkáltam, hanem egy olyan ferdítést (telefontól függetlenül), amivel kiforgatták valakinek a szavait. Az egésznek köze nem volt ahhoz, hogy kinek milyen készüléke van, de ezt már akkor is leírtam, és akkor sem értetted, hogy miért írom.
Lehet, hogy egy általad háborúnak nevezett szokásos hiszti közepén volt ez a dolog, de engem ez nem befolyásolt, mivel nem a "háború"-val kapcsolatos volt a megjegyzésem.
Ha annyira alapos vagy, mint amennyire azt állítod magadról, akkor utánanéztél volna annak, amit akkor mondtam, de nem tetted meg, ezért nem is tudhatod, hogy miről volt szó. Mellesleg ha vetted volna a fáradtságot, hogy megnézd, hogy milyen szinten voltam benne bármikor is az ilyen gyerekes "az én játékom a jobb, beeee" című dolgokban, akkor meglepődve tapasztalhattad volna, hogy én maximum békíteni próbáltam a két tábor között, soha nem szóltam be senkinek, pláne nem személyeskedés szintjén.
Nem vagyok kiakadva, csak furcsának találom, hogy mások először figyelmeztetést kapnak (esetleg második és harmadik alkalommal is), én pedig rögtön kitiltást kaptam - személyeskedésért.
A büntetés mértéke nem érintett igazán érzékenyen, ugyanis észre sem vettem, mert a kitiltásom alatti időben éppen dolgoztam, és nem néztem a fórumot. Onnan tudtam meg, hogy ki voltam zárva, hogy többen is rám írtak privátban, hogy mit műveltem. Azért kérdeztem meg, mert tényleg nem tudtam.
Értem én, hogy nem engedheted meg magadnak HÁZIGAZDAként, hogy elismerd, hogy tévedtél, de ha tényleg annyira korrekt lennél, amennyire azt hangoztatod, akkor utánanéztél volna a dolognak olyan formában, ahogy azt kértem, és akkor láthattad volna, hogy miért nem tartom jogosnak a büntetést.
Azt csak utóiratszerűen tenném hozzá, hogy ha 10 ember közül 9 mondja, hogy valamiben nincs igazam, akkor én átgondolom, és utánanézek - talán mivel én ember vagyok, és éppen ezért tévedhetek.
Mr. Csizmás
Privátban megírom a miértet.
-
Varoz
addikt
válasz
Kalandor #557 üzenetére
Miért nem lehet nyíltan kimondani, hogy azért nem kaptam egyénit, mert megvan a véleményem rólad és én ezt le is mertem írni?
Bár nekem még mindig nem azzal volt a bajom, hogy nem kaptam meg. Mivel igen, beszedtem egy figyelmeztetést. De más meg ugyan így járt és láss csodát ő megkapta.
Ráadásul neki nem az első volt. Míg én tiszta voltam előtte.
De egy egyenes választ még nem kaptam tőled. -
phanzetomox
őstag
válasz
Kalandor #557 üzenetére
Te leminősítesz sok embert. Sok ember pedig leminősít téged. Lehet vitatkozni melyik jobb
Egyébként meg ha visszaolvasol láthatod hogy nekünk sem okoz örömet az ismételgetés pedig mást sem csinálunk. Mert mindig úgy válaszolsz mintha csak tippelnél hogy mit írtunk, de nem olvasod el.Most hogy ezeket leírtam gondolom csak idő kérdése hogy mikor találsz nálam valami hsz-t ami miatt kidobhatsz vagy elveheted a profilkémem.
-
válasz
phanzetomox #552 üzenetére
Szerinted nem láttuk a számozásból ?
Én írtam, hogy látható a számozásból, ha törölve lett.
A magyarázatot vagy az illető privátban vagy a miért moderáltukban rendszerint megkapja. -
aggleány
addikt
Nem tudom változatosabbá tenni a topikot.
Nekem is Kalandorral van bajom. Még arra sem volt hajlandó, hogy utánanézzen annak, amit leírtam. Több év alatt soha nem volt még figyelmeztetésem sem, erre 1 órára alapból kitiltott. Nem ez a baj, hanem az ítélet jogossága. Ha jogos, akkor nem szólok semmit.
Bár úgy látom, nem vagyok egyedül, többeknek is feltűnt, hogy nem ad korrekt válaszokat, és nem hajlandó utánanézni a dolgoknak.
-
Earl_Muttley
őstag
Kivel van problémám: Kalandor
Mi az ok?: Unfair hozzáállás az unoffical csoporthoz, lekezelő stílus, egyenlőtéen esélyek
Hogy lehetne változtatni?: Leginkább a morál változtatásával, néhány dolog átgondolásával...Kiváncsi vagyok milyen szankciot kapok emiatt, lehet-e még arcképem stb
-
törölt tag
nem is tudtam az általad linkelt topikról, csak berírtam a keresőbe, hogy "moderátor", és ezen akadt meg a szemem először.
egyébként pedig lehet, hogy volt pár bűnöm, de közel 10 éves időtartamra vetítve egyáltalán nem sok az a néhány ban... (főleg ha figyelembe vesszük, hogy azok között is volt megkérdőjelezhető moderáció)egyébként beszéltem erről a mostani szituról egy házigazdával, aki azt mondta nekem, hogy a moderáció jogos volt, viszont az tény, hogy "erősen fogott a moderátor ceruzája"...
-
törölt tag
válasz
phanzetomox #528 üzenetére
értem én, de nem lett volna elég törölni a hsz-emet, és adni egy figyelmeztetést?
10 éve itt vagyok a fórumon, értettem volna a szóból.amúgy meg tökmindegy, idáig sem voltam az a postolóbajnok, ezután majd még kevesebbet szólok hozzá...
-
phanzetomox
őstag
válasz
#51736960 #527 üzenetére
Vedd úgy hogy yetike is csak viccből dobott ki
Egyébként elég könnyen vehető sértésnek, ennél kevesebbért is adtak már bant... Bárhogy is az ios meg android témák érzékenyek, állandó a vita, szóval egy ilyen kijelentést ha nem törölnek akkor úgyis tele lesz a modker az überandroidosokkal hogy bant kapjál érte... -
törölt tag
yetike kiérdemelte a "nem bírom" státuszt nálam:
adott egy topik "850 000 Android aktiválás naponta" címmel, ahová beírtam az alábbi hsz-t:
850.000 légy nem tévedhetezért 12 óra kitiltást kaptam, ami szerintem nagyon durva ítélet, főleg úgy, hogy csak poénnak szántam, a szmájli is ott volt a végén.
és ráadásul nekem is androidos telóm van... -
phanzetomox
őstag
Illetve a privát üzenetben való viselkedés sem megy minden moderátornak. Normális kérdésre lehet normálisan is válaszolni. Persze ez csak nézőpont kérdése, lehet van aki máshogy gondolja.
Hiába virtuális világ, attól mi még emberek vagyunk, és elvárjuk (inkább csak kérjük) hogy emberként viselkedjenek velünk. -
xlife11
senior tag
Csatlakoznék beefjeez, Varoz, és kenwood3 kollégához.
-
beefjeez
senior tag
Egyszer:
Kivel van problémám?
föccer ( igaz hardverapród, de ott tud moderálni)
Mi a problémám?
A magázó, hivatalos stílusa
Hogyan lehet változtatni?
Legyen kicsit lazábbMásodszor:
Kivel van problémám?
Kalandor
Mi a problémám?
Az, hogy aki tudomása szerint az unoff ph csoportban van, azzal teljesen máshogy intézkedik. Szóval nem pártatlan, finoman megfogalmazva.
Hogyan lehet változtatni?
Ne kivételezzen egyesekkel, másokkal meg ne szívózzon (nem találtam más szót hirtelen). -
kenwood3
addikt
Kalandor
"miért nem szereti"1: Mert egy egyszerű kérdésre nem akar normális választ adni.
2: Nem érdekli az user problémája
3: Érezteti, hogy ő nagybetűs"mit javasol, hogyan változtassunk"
Erre nem tudok mit válaszolni
-
Chaser
legenda
Lehet rossz nyomon járok, de a ph kft-nél dolgozók sztem nem minősülnek 3. félnek. Nyilván maga a tulajdon jog is több kézben és mind1ik tulajdonosnak jogában áll a userekről legálisan bármilyen infot megszerezni. Ha jogilag nem lenne szabályos hogy az itt "dolgozó" modik megnézhessék az IP-t akkor kapnának 0.001%-ot fejenként pl és máris lenne joguk. Gondolom vannak az oldalnak jogászai tudják mit lehet legálisan megtenni és mit nem. Ha rossz nyomon járnék majd kijavít egy illetékes.
-
rt06
veterán
nem arrol van szo, hogy a forum maganterulet-e, vagy sem, hanem arrol, hogy az ip-cim szemelyes adat, s azt a prohardver informatika kft harmadik fel reszere kiadja, melyet legjobb tudomasom szerint nem tehetne meg
ha en kiirom az ip cimemet (mint ahogyan ki is van irva az adatlapomra), az egeszen mas teszta, amugy sem tart semmibol kideriteni, de ha valaki mas adja ki, abban nem vagyok biztos, hogy teljesen rendben van
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged